- 13 Ağustos 2022
- 7.150
- 32.005
- 478
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.461
Evet ya 2 güm sıkı diyet yapmıştım dün sabah tartıldım aynı çıkınca modum düştü dün yedimHer gün tartılmak mod düşürüyor bence gönül
Beni kendime getiriyorHer gün tartılmak mod düşürüyor bence gönül
Evet o yüzden haftada 1 mümkünse aynı saatler tartılmak en mantıklısıEvet ya 2 güm sıkı diyet yapmıştım dün sabah tartıldım aynı çıkınca modum düştü dün yedim
500 gram vermişsin canımGeçen hafta 80.9 yazmışım bu hafta 80.40 çıktım verdim mi aldım mı anlamadım ki
Evet herkese farklı etki edebilirEvet ya 2 güm sıkı diyet yapmıştım dün sabah tartıldım aynı çıkınca modum düştü dün yedim
Sag ol canımMaşallah çok iyi yaa
Ben günde 500 kere tartılıyorumEvet herkese farklı etki edebilir
Bende her gün tartılmadığım için bu kadar saldım açıkçası
Bana iyi geliyor kendime getiriyor
Canım süpersin maşallah çok güzel gidiyor kilolarınCanım rica etsem 2. Haftaya 76.25 3.haftaya 75.10 yazar mısıngeçen haftayı unutmuşsun
Sag ol canımmCanım süpersin maşallah çok güzel gidiyor kiloların
Yemene ragmen almamışsın iyi tarafından bakalımGeçen hafta 69.9 bu hafta 69.9
Hiç diyet yapamıyorum, her sabah diyete başlayıp her akşam hunharca yemek yiyorum
Tamam canım yazıyorum şimdiCanım rica etsem 2. Haftaya 76.25 3.haftaya 75.10 yazar mısıngeçen haftayı unutmuşsun
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer varmış, bekliyorum:)Yemene ragmen almamışsın iyi tarafından bakalım
Teşekkür ederim canımTamam canım yazıyorum şimdi
İllaki her şeyin bi zamanı vardır :)Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer varmış, bekliyorum:)
500 gram vermişsin hayalimGeçen hafta 80.9 yazmışım bu hafta 80.40 çıktım verdim mi aldım mı anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?