Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Ahh süper canım o rakamın değişmesi öyle güzel kiii
Ben de 7 lire inmek istiyorum bu hafta zor ama haftaya inşallah görürğm😍😍

İnşallah görürsün canım😍 inanıyorum hepimiz istediğimiz kilolara gelicez insallah🥰🤲

1000047297.webp

İlk tartı regl günü olduğu için 1 kilo vermiş olduğumu düşünmüyorum gelecek haftaya daha dikkat edeceğim

sukutuhayal_ sukutuhayal_ yazdıklarını görünce nedense üzüldüm. Seni böyle sıkan bir sebep var mı yoksa sadece ruhun mu sıkılıyor.
Bu dünyada herşey geliyor geçiyor hangi dert kalıyor ki. Ehh ama bazılarını işte sırtımıza alıp öyle yaşıyoruz, yaşamak istiyoruz ama bu da bizim isteğimiz yine.

Seni üzen şey gerçekten senin için değerliyse seninle yaşat, değilse at gitsin. 😇
İnşallah bugün daha iyi hissedersin.
Artık belli bir sebep yok, bence beynim mutluluk hormonu üretemiyor, normal insanları mutlu eden şeyler beni etmiyor. Bu dünyaya ve bu çağa ait değilmişim gibi hissediyorum… eskiden daha çok çabam vardı, 40 yaşla birlikte huniyi kafaya geçirdim iyice:) isyankar hallerim de oldu, mecburen evet dediğim şeylere artık hayır diyorum.
Zamanla veriliyor, inanın buna
Modunuzu düşürmeyin 🌸

Ramazana girerken kendimi motive etmeye çalıştım. Sağlık açısından bir şeyler yapmam lazım diye. Çünkü ayaklarım ve belim ağrıyor. Doktora gitsem ne diyeceği belli :KK43:

Az ve sık yiyerek 1,5 ayda 5 kiloya yakın verdim.

İnanmak başarmanın yarısıdır yeterki kendimize güvenelim, başaracağız hep birlikte :KK5:
İnşallah, teşekkürler…

Dün sabah leslie 3 mil yaptım, öğleden sonra da P portakalkadn birkaç video paylaşmıştı onlarla 20 dakika pilates yaptım. Ama 17.00’den sonra bir yeme atağı geldi ve yatana kadar birşeyler yedim, saçma sapan. Bir şey yedin tamam artık devam etme, yok! Ya hep ya hiç, bir şey kaçamak yaptıysam artık her şeyi yiyebilirim.

Artık belli bir sebep yok, bence beynim mutluluk hormonu üretemiyor, normal insanları mutlu eden şeyler beni etmiyor. Bu dünyaya ve bu çağa ait değilmişim gibi hissediyorum… eskiden daha çok çabam vardı, 40 yaşla birlikte huniyi kafaya geçirdim iyice:) isyankar hallerim de oldu, mecburen evet dediğim şeylere artık hayır diyorum
Evli misiniz çocuğunuz var mı. Bazen yorgunlukta insanı sıkıyır

Artık belli bir sebep yok, bence beynim mutluluk hormonu üretemiyor, normal insanları mutlu eden şeyler beni etmiyor. Bu dünyaya ve bu çağa ait değilmişim gibi hissediyorum… eskiden daha çok çabam vardı, 40 yaşla birlikte huniyi kafaya geçirdim iyice:) isyankar hallerim de oldu, mecburen evet dediğim şeylere artık hayır diyorum.
Terapi alıyor musun ? Belki alsan iyi gelir

Evli misiniz çocuğunuz var mı. Bazen yorgunlukta insanı sıkıyır
Evliyim, 2 kızım var, çalışıyorum. Onlar küçükken tabii daha zordu, büyüdükçe fiziksel özgürlüğüm arttı. Ama ben de tükenmeye başladım galiba.
Terapi alıyor musun ? Belki alsan iyi gelir
Terapi almıştım bir dönem, ilaç da kullandım. Hiçbirisi tamamen fayda etmiyor. İyi geliyor gibi oluyor sonra bir travma hooop başa dönüyorsun.

Dün sabah leslie 3 mil yaptım, öğleden sonra da P portakalkadn birkaç video paylaşmıştı onlarla 20 dakika pilates yaptım. Ama 17.00’den sonra bir yeme atağı geldi ve yatana kadar birşeyler yedim, saçma sapan. Bir şey yedin tamam artık devam etme, yok! Ya hep ya hiç, bir şey kaçamak yaptıysam artık her şeyi yiyebilirim.
Canım bu bende de var bisey yedim bozdum demi tamam demiyorum yedikce yiyorum daha fazla yiyorum aman diyorum yedim zaten. Yani yalnız degilsin kendini böyle aşağıya cekme olabilir demekki zamanı degil senin icin suan diyet yapmanın

Canım bu bende de var bisey yedim bozdum demi tamam demiyorum yedikce yiyorum daha fazla yiyorum aman diyorum yedim zaten. Yani yalnız degilsin kendini böyle aşağıya cekme olabilir demekki zamanı degil senin icin suan diyet yapmanın
Gerçekten çok teşekkür ederim. Bazan en iyi bildiğimiz bir şeyi bile başkasından duymak iyi geliyor. Yalnız olmadığını bilmek iyi geliyor.

İnşallah burdaki hiçkimsenin motivasyonunu bozmadan, bu neşeli havayı dağıtmadan ben de aranızda kendime bir yer bulabilir ve sizinle birlikte kilo verebilirim.

Arkadaslar gece kızım hasta oldu sabah onu acile götürdüm tartılmayı unuttum. Yarın tartılıcam. Bu arada kimdi hatırlamıyorum instadan bir zayıflama grubuna girmişti onun önerisiyle diyetisyeni takipmetmiştim ben de memnun kaldınız mı tekrar grup acılacakmıs baslıyım mı ?

Yok doğum günüm gelmedi geçeli aylar oldu ben halen yeni yaşımı yürürlüğe almamışım :KK51:

Yok guzumm senin yanlışın değil 🌸
benim 42 yaşına halen girmediğimi düşünmemden kaynaklı 🤣
Ama 1 Temmuzda tam 42 olacaksın ablaaaaaam 41 sin🤭

Back
X