- 30 Ocak 2015
- 19.219
- 24.453
- 598
- 29
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.021
Ondan bisey olmaz nolcak2 hurma yedim valla duramadım
Yemedim yemedim zaten bogazım agrıyo pekte canım cekmemistiSık dişini yeme sakın yarın tartı günü
Tartının markası neAy mutlu oldum yaa çok dikkat etmememe rağmenşu obez yazısı canımı sıkıyor onu bi yok etsem hemen
Geçen hafta 86.25
Bu hafta 84.4
Fark 1.85
Eki Görüntüle 3574789
Allure diye bir marka doğru mu ölçüyor hiç bilmiyorum bim ya da a101 den almıştıkTartının markası ne
Ne güzel yağı falan da ölçüyo
Oo masallah sweetAy mutlu oldum yaa çok dikkat etmememe rağmenşu obez yazısı canımı sıkıyor onu bi yok etsem hemen
Geçen hafta 86.25
Bu hafta 84.4
Fark 1.85
Eki Görüntüle 3574789
Geçmiş olsunYemedim yemedim zaten bogazım agrıyo pekte canım cekmemisti
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
167 canikom. Yolum uzunOo masallah sweetsenin boyun kactı
Nane şuan, ramazanın ilk günkü benim kilomdasın. Arefe günü 71.9 gördümEki Görüntüle 3574857
Büyük şok benim için bayram ve sonrası baya kilo almışım bugün itibariyle başlıyorum bendeGonulmeyvesi hedef kilomu 65 olarak kaydedermisin
Hoş geldin nane şişkolar arasınaEki Görüntüle 3574857
Büyük şok benim için bayram ve sonrası baya kilo almışım bugün itibariyle başlıyorum bendeGonulmeyvesi hedef kilomu 65 olarak kaydedermisin
Olmaz mı ablacım öyle deme 12 kilo fazlalık var ayaklarım belim ağrıyor. Boyumda kısa 1.60Offf penyez abla nane sizin ne kilonuz var ya ? Dolunayında yok bize bakın bide
Ben sizin yaşınıza gelince ne olurum bilemiyorumOlmaz mı ablacım öyle deme 12 kilo fazlalık var ayaklarım belim ağrıyor. Boyumda kısa 1.60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?