Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Evet yarın tartı günüü
Oruçlarını Allah kabul etsin bende haftaya başlamak istiyorım bu ayda 6 gğn oruç tutmak çok faziletli imiş bende borçlara niyetlenirim

Ayy harikasın canım maşallah çok güzel olmuş bugünnm

Offf çok güzel görünüyor ellerine sağlık harika bi tabak şevke getiren bir tabak

Gonulmeyvesi canım ben 77.6 ydim ya ben yanlış yazmışım ya da geçirirken hata olmuş. Yarına + çıkarım böyle djdjd. Düzeltebilir misin rica etsem

Öğlen sadece ton balığı yedim , ara öğün 5 çilek ve nescafe+ akşam da kaçamak oldı elşimin doğum günü oldugu için dışarda yedik küçük pizza ve ayran. 2 bardak da bitki çayı içtim gün içinde. Bu gün yürüyüşüm iyidi 11.000 adım. Günü böyle kapatıyorum

Bugün spor yapmadım ve diğer günlere göre fazla yedim bakalım yarına nasıl yansıyacak , vitamin istahimimi açtı acaba

2 Kivi (yaklaşık 200 gr): Yaklaşık 100 kalori
  • 1 Bardak Sade Kefir (yaklaşık 200 ml): Yaklaşık 80 kalori
  • 1 Tabak Dolusu Kıymalı Menemen (yaklaşık 300 gr): 300-400 kalori (kıyma miktarına ve yağ kullanımına bağlı olarak değişir)
  • 1 Kase Tarhana Çorbası (yaklaşık 250 ml): 150-200 kalori (tarhananın içeriğine bağlı olarak değişir)
  • 1 Tabak Salata (yaklaşık 200 gr): 50-100 kalori (malzemelerin türüne ve miktarına bağlı olarak değişir)
  • 2 Avuç Dolusu Badem ve Fındık Karışımı (yaklaşık 60 gr): 400-450 kalori
  • 2 Kare Çikolata (yaklaşık 20 gr): 100 kalori (çikolata türüne bağlı olarak değişir)
  • 1 İncir (yaklaşık 50 gr): Yaklaşık 40 kalori

Toplam Tahmini Kalori: Yaklaşık 1320 - 1520 kalori (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…