- 13 Mart 2019
- 15.476
- 58.917
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Güle güle kullan canım bugün yaptın mıEn çok satan indirimdeydi onu aldım gönül relax markası. 1 kez kullandım güzel bakalım devamlı kullanınca anlarım
Evet yarın tartı günüüBen bugün spora ara verdim yapmicam yarın devam ederim insAllah. Oruç tutmaya devam ama çok fazla borcum var. Onları tutuyorum . Alışveriş yaptım bugün o spor sayılır bence :) cuma günü yani yarın kilomuzu aticaz harika
Off çok güzel ve doyurucu duruyor afiyet olsunnKızlar kahvaltımı şimdi yapıyorum, evde yulaftan krep yapmıştım içine hindi fume+domates peynir roka koyup dürüm yaptım
Çok güzelSabah bi poğaça yedim
Parkta yürüyüş yaptım 40 dk
Kahvaltı harika olmuş gün sonunu da güzel kapatırsan bugün geçmiş olacakHerkese günaydın , bol eksili günler :) sabah kahvaltımı evden getirdim. Yumurta domates biraz kaşar peynir zeytin ve bir dilim tam bugday ekmegi şimdi de bir yeşil çay içeceğim
Ayy harikasın canım maşallah çok güzel olmuş bugünnm11:30
1 yumurtadan peynirli maydonozlu omlet
2 dilim kaşar
Domates salatalık
14:00
Filtre kahve 2 kupa
17:30
1 kase kısır
1 dilim pizza
2 lt su içtim biraz daha içerim
30 dk tempolu yürüyüş yaptım
Olgunlaşmış muz vardı onunla hurma ezdim kakao, Hindistan cevizi normal ceviz koydum. Üzerine çikolata erittim sürdüm. Buzdolabında bekliyor çayın yanına ondan yerim biraz
Ben bugün tartıldım yarın erken çıkabilirim nolur nolmaz diye ama yarın tartılabilirsem yine tartılıcamYarın tartı günü kızlar inşallah hepimiz azda olsa kilo vermiş oluruz
Offf çok güzel görünüyor ellerine sağlık harika bi tabak11.00
1 kupa kahve
Kahvaltı 12.00
2 yumurtadan maydanoz, dereotu ve yeşil soğanlı omlet
1 tane salatalık
1 tane küçük domates
2 küçük parça süzme peynir
Ara 15.00
1 tane armutun üzerine 2 tane ceviz, tarçın ve tahin
Ara 17.30
1 kupa detox çayı
Akşam 18.30
150 gr tavada tavuk göğsü
2 yk haşlanmış kuskus
3 yk yoğurt
Salata
Ara 20.00 yapcam
10 tane badem
1 tane sade maden suyu
2 lt su içtim
Eki Görüntüle 3574519
Tabi canım bununla yaptım benOff çok güzel ve doyurucu duruyor afiyet olsunn
Tarifini atar mısın krepin
Çok sağol canım benim böyle tarifleri ihtiyacım var daha doyurucu gibi geliyorTabi canım bununla yaptım ben
Evet canım iyiydi baya akşama kadar acıkmadımÇok sağol canım benim böyle tarifleri ihtiyacım var daha doyurucu gibi geliyor
Şahanesin yarına çok güzel eksiler gelecek gibi gözüküyorEvet canım iyiydi baya akşama kadar acıkmadım♀ akşamı da 150 gr ızgara ve salata ile kapattim
Yalnız başıma çıktığım bu yolda aynı duygularla bana eşlik eden güzel arkadaşlarım
En kısa sürede sağlıklı bir şekilde hepimizin hedeflerine ulaşmasını diliyorum
İnşallah başaracağız
Kurallar yok !
Cezalar yok !
Her hafta cuma günü tartı günümüz
isteyen her gün tartı atabilir
Öğün fotoğrafı, ara öğün, su hatırlatması yapılabilir
Başlangıç tarihimiz: 5 Nisan 2025
(Önemli olan kafada bitirebilmek)
Nick Yaş Başlangıç Kilosu 1. Hafta 2. Hafta 3. Hafta 4. Hafta İlk Hedef Hedef Gonulmeyvesi 28 82.3 kg 75 kg 55 kg @Lidlaylim 28 78.85 kg 70 kg 63 kg sweetgirlcandy 32 86.25 kg 80 kg 60 kg -Hayal 27 81.35 kg 75 kg 68 kg @dolunaybekler 29 60.8 kg 57 kg 55 kg @Aktif Lora 32 79.2 kg 74 kg 58 kg P portakalkadn 34 60 kg 55 kg 48 kg Orenda 26 76.6 kg 69 kg 62 kg @sukutuhayal_ 40 66 kg 60 kg 55 kg @penyez83 41 72.5 kg 68 kg 59 kg redhair_2 36 78 kg 61 kg
Tamam canım düzeltirim hemenGonulmeyvesi canım ben 77.6 ydim ya ben yanlış yazmışım ya da geçirirken hata olmuş. Yarına + çıkarım böyle djdjd. Düzeltebilir misin rica etsem
Gündüz yürüdüm ama birazdan biraz daha yürüyüm diyorum yapalım beraberGüle güle kullan canım bugün yaptın mı
Beraber yapalımmm
Ah ah vakit bulursam yapıcamGündüz yürüdüm ama birazdan biraz daha yürüyüm diyorum yapalım beraber
Evet yoksa olmuyor sadece yemek azaltmaklaBende aynı durumdayım ama hareket eklemek zorundayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?