Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Kahvaltı 4 pankek yumurta ıvır zıvır
Arada;1 bardak kefir,2 avuç kadar pestil, 9 hurma,1 kase sütlaç,1 çay b.kadar dut kurusu,
Akşam bir kase çorba, 2 porsiyon kadar tavuk sote pilav
Şimdilik 2 lt su
Az önce 1 çikolata yedim. İlk gün diyor ve yarın daha çok dikkat ediyorum inşallah
Not;arada yazdıklarımı bir seferde yemedim

Bilgileri olanları ekledim inşallah atladığım yoktur

Ellerine sağlık güzel olmuş sweet

Eline sağlık canım çok iyi olmuş

Eline sağlık swetimm benim yaş 42 ama ben farkında değilmişim Bu akşam acı gerçekle yüzleştim

Eline sağlık swetimm benim yaş 42 ama ben farkında değilmişim Bu akşam acı gerçekle yüzleştim
Ama ablam 1 temmuzda sen tam 42 olcan 43 den gün alacan. Bende 93 luyum 31 im ama şu an 32 diyorum haziranda doğum günüm tam 32 o zaman olacam

En son 58.300 düm pazartesi sabah tartılıyım myle yaz sen beni sweetim boy 165 yaşımda 29 bucuk hedefim 54

Ben utanıyorum yazamayacam yediklerimi
Bi insan sabah kahvaltıda 1 tabak sarma neden yerkii
Ben yazıyımda bosa utanma sabah patates kızartması pastırma ekmek peynir ne ararsan öglen 2 3 bayram çikolatası sonra mangal yaktık yarım adana bi parça tavuk ekmek arası sucuk aksam yogurt ve makarna sonra çayla biraz katmer sonra kahveyle 2 tane bayram çikolatası insallah baska bisey yememisimdir aklıma gelmeyen

Sabah kahvaltı 09:30
1 dilim ekmek
2 ceviz
Biraz beyaz peynir
Biraz acuka
2 fincan çay şekersiz

Ara öğün 13:00 civarı
Türk kahvesi sade, 3 hurma

Akşam yemeği 18:00
4 yemek kaşığı barbunya
3 yemek kaşığı yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber salatası
Bir kase elma,armut,ayva karışımı hoşaf
1 dilim kepek ekmeği

Sonrasında 4 fincan şekersiz çay
Su, saymadım
Az önce de Türk kahvesi içtim

Yarım adana ve bir parça tavuk mu ben olsam sayamazdım yediklerimi yine utandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…