- 13 Ağustos 2022
- 7.159
- 32.079
- 478
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Hoş geldin ablaaSelamlar
Sizleri atlaya zıplaya okudum. Yabancılık çekmedim. diğer topikten bir birimize aşınayız.
Tesadüf gördüm burayı ve geldim. Aslında çok yiyen biri değilim. Ama istediğim kiloya yıllardır inemiyorum.
Sizlerden motive olup; kilo verme, dengeli beslenme, bol su içme ve hareketli yaşam tarzını kazanmaya geldim.
İsim: penyez
Burç: yengeç
Medeni durum: Evli
Çocuk: yok
Kilo alma nedeni: masa başı çalışma, hareketsizlik ve dengesiz beslenme
Mücadele yılı: hep galiba
Güncel kilo: 72.5 (Regli dönemindeyim)
İlk hedef: 68
Asıl hesef: 59-60
Boy: 1.60
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Dışarda mı evde miydinMesela bugün toplasam 2 bardak içmişimdir
Dedim ya kız sen alacağın zaman linkte atmıştımAnaa seninde mi var hiç de demiyon yada dedin nçben unuttum
Ben heralde 90 ne var diyordumBen de onu 79 beklemiyodum şoşardımAktif Lora
Abla gel hoşgeldin bende görmedim bu kiloyu hiç evlenirken bile 59 60 dımHedef 55 miii
Ben nasıl görem o kiloyu
2004 de evlendiğim kilo
Gönülüm bu sayfayı yeni gördüm biraz inceleyeyim neler oluyor burda bakayım
Amin amin amin inşallah bu sene bizim senemiz olacak inşallahBiliyorum canımGüzel başladık hepimiz Allah zorumuzu kolay eylesin.
Ben çokonun topiğine de yazıyorum buraya da bakarım
Akşam yapayım ben bakalım olursa sende eklersin ilk mesajaNasıl yapılıyor yaa ben bilmiyorum sen yapsan olur eklerim canımm
Yaşı yaşıma uygun bir yarışmacı geldi nihayetSelamlar
Sizleri atlaya zıplaya okudum. Yabancılık çekmedim. diğer topikten bir birimize aşınayız.
Tesadüf gördüm burayı ve geldim. Aslında çok yiyen biri değilim. Ama istediğim kiloya yıllardır inemiyorum.
Sizlerden motive olup; kilo verme, dengeli beslenme, bol su içme ve hareketli yaşam tarzını kazanmaya geldim.
Burç: yengeç
Medeni durum: Evli
Çocuk: yok
Kilo alma nedeni: masa başı çalışma, hareketsizlik ve dengesiz beslenme
Mücadele yılı: hep galiba
Güncel kilo: 72.5 (Regli dönemindeyim)
İlk hedef: 68
Asıl hesef: 59-60
Boy: 1.60
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Ev düzeni tamam şimdi kilo düzenine el atalım hep birlikteHoş geldin ablaadüzen grubu full buraya transfer olduk resmen
YaaaaaYaşı yaşıma uygun bir yarışmacı geldi nihayet
Hoşbuldum canlarAbla gel hoşgeldin bende görmedim bu kiloyu hiç evlenirken bile 59 60 dım
Ama var bi hayalimiz
Bonus inan görsen 79 demezsin. Göbeğim inanılmaz çirkinleşti. Tüm kilom sanki orda ve kenarları genişliyor. Sanırsın araba lastiği yutmuşumBen de onu 79 beklemiyodum şoşardımAktif Lora
Kız hamile kalmadan önce 87ydim noldu gitti öyle.Ben heralde 90 ne var diyordum
Sen o zaman spora yüklen zor olur da az da olsa yapmaya çalış bariKız hamile kalmadan önce 87ydim noldu gitti öyle.
Ulan şu mesajın havasına bak yanlışlıkla farketmeden vermiş vay anasınıKız hamile kalmadan önce 87ydim noldu gitti öyle.
Yeni doğum yaptın gidecektir yakın zamandaBonus inan görsen 79 demezsin. Göbeğim inanılmaz çirkinleşti. Tüm kilom sanki orda ve kenarları genişliyor. Sanırsın araba lastiği yutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?