Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

85 doğumluyum muhterem 40 ı doldurdum işte

Bayılırım yaş hesabı yapmaya
Profilimde de 41 yazıyor ama 1 aşağı 1 yukarı fark etmez artık daaa
41 e alışamadım daha 42 hazır değilim

Pas hakkımı kullanmak istiyorum

Selam kızlar dün misafir gelince bira kaçırdığım için zorla verdiğin 400 gramı geri alaral 60 kg olmuştum bu yüzden 3 gün çok az yemek yemeye calisicam ve tek öğün yapicam insAllah hatta sıvı diyeti yapsam dedim detoks niyetine ama onu yapamadım

Bu akşam yediklerim

• 1 Kase Yoğurt (yaklaşık 200 gr): Yaklaşık 140-200 kalori (yoğurt türüne bağlı olarak değişir), protein, kalsiyum.
  • 1 Kase Çiğ Tohumlu, Kakaolu, Tarçınlı Süt (yaklaşık 300 gr): Yaklaşık 250-350 kalori (süt türü, çiğ tohumu miktarı, kakao miktarı ve tarçın miktarına bağlı olarak değişir. Tam yağlı süt kullanılması kalori değerini artırır.), karbonhidratlar, lif, protein, sağlıklı yağlar.
  • 1 İncir (yaklaşık 50 gr): Yaklaşık 40 kalori, lif, potasyum, kalsiyum.
  • 1 Hurma (yaklaşık 20 gr): Yaklaşık 20 kalori, potasyum, lif, şeker.
  • Yarım Avuç Dolusu Ceviz (yaklaşık 15 gr): Yaklaşık 100 kalori, sağlıklı yağlar, protein, lif.
  • 2 Parça Kemik İliği (ağırlık belirsiz, ortalama 50 gr/parça varsayımıyla): Yaklaşık 200-300 kalori (kemik iliğinin yağ oranına bağlı olarak değişir), yağ, protein.
  • 2 Küçük Elma (yaklaşık 150 gr): Yaklaşık 100 kalori, lif, vitamin C.

Toplam Tahmini Kalori: 850 - 1110 kalori

Ben 41 e bastım hacı sen hala nasıl 41 sin
Oo bir kişi daha varmış 40’lı:)
Profilimde de 41 yazıyor ama 1 aşağı 1 yukarı fark etmez artık daaa
41 e alışamadım daha 42 hazır değilim

Pas hakkımı kullanmak istiyorum
Temmuz doğumluysan evet şu an 41 yaşındasın, temmuz itibarı ile 42 olacaksın

İkindi ara öğünü gibi bir küçük muz bir bardak kefir
Akşam kabak yemeği + yoğurt
Yürüyüş yapalım diye kayinvalideme gittim geldim toplam 5km (2 tek sarma yemek zorunda kaldım orada da ama olsun)
Su da 2 lt içtim şimdi yatana kadar 1lt daha içerim. Bu kadar bugünlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…