- 13 Mart 2019
- 15.476
- 58.927
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Yaa maşallah ne güzel başarmışsınHepsini okudum, ara ara gelip baktım:) benim de nihai hedefim 55, şu an 64-65 kiloyum ama 80’den geldim buraya. Normalde hiç bu kadar kilo almamıştım. Geçen sene bir depresyon atağı geçirdim 80’e kadar çıktım. Sonra 2,5 ay diyetisyenle 12 kilo verdim, sonraki 2,5 ayda da kendim 3 kilo daha verdim. Ama duygusal yemelerim olduğu için bir cinnetle ayda 5-6 kilo alabilirim
Ben de gelgitliyimYaa maşallah ne güzel başarmışsınçok tebrik ederim darısı başıma olsun
Ben hala gel gitliyim
İnşallah dün yine bi yeme atağı geçirdimBen de gelgitliyim
Birlikte başaralım inşallah…
Ben de geçirdimİnşallah dün yine bi yeme atağı geçirdim
Eskiden iradeye daha çok sahip olabiliyordum şimdi bi bıkkınlık var üzerimde ;(
Ben bu hafta başından beri iyi gitmiyorum bakayım cumartesiye ne gelecek sonucumBen de geçirdimiftarda güzel beslenmiştim sonrasında saçmaladım.
Dün ve bugün aşırı yedim. Binge eating yaşadım resmen. Bazan kendimden ümidi kesiyorum. Ama sonra düşünüyorum başka da çarem yok, mecbur çabalayacağım…Ben bu hafta başından beri iyi gitmiyorum bakayım cumartesiye ne gelecek sonucum
Evet başka çaremiz yok sen yine başarmışsınDün ve bugün aşırı yedim. Binge eating yaşadım resmen. Bazan kendimden ümidi kesiyorum. Ama sonra düşünüyorum başka da çarem yok, mecbur çabalayacağım…
Tamam bekleriz inşallahHoşbuldummbayramdan sonra başlayacağım inşallah
Evet topiklerde ceza olunca biraz şey oluyorum bensweetgirlcandy
Aktif Lora
ilknurrr22
Kızlar buraya gidişatı yazabilirsiniz isterseniz
Ben açalı 1.5 yıl olacak nerdeyse iki ileri bi geriyim
Şimdi diyet topiklerinde düzen olması açısından her gün yazma zorunluluğu işte cezalar vs var ama burası öyle değil
Kendinizi motive hissettiğinizde kafa olarak hazır olduğunuzda gelip yazabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?