Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Bende kilomu atayım birazdan. Ama emzirme düzeni yapmam lazım ben uzun süre su içeyim öğün dışı yemeyim dedim bayılıyordum az kalsın birde süt azalıyor. Var mi öneriniz nasıl dengelesem
Sen öğün azaltmayacan bence sadece porsiyon azaltacaksın diye düşünüyorum. Emzirmedim bilemiyorum da

Hadi bakalım şu 5 kiloyu verelim
Senin bel benim 19 20 kg vermem lazım
Veririz veririz azdan az coktan cok gider öyle düsün
Benimde derdim spor dün yapmıstım yarım saat bugunde yapabilirsem yapcam insallah
Bende kilomu atayım birazdan. Ama emzirme düzeni yapmam lazım ben uzun süre su içeyim öğün dışı yemeyim dedim bayılıyordum az kalsın birde süt azalıyor. Var mi öneriniz nasıl dengelesem
Süt icin ben emzirirken kuru incir cok yerdim ve inanılmaz süt yapardı bide dereotu bilmiyorum denedin mi hic ama

Ramazandan önce çok dikkat ediyordum ama pek veremedim doğuma 93 kilo gittim güncel kilom 79 civarı musait olduğum da tartılır foto atarım inşallah
Bebeğin kaç aylık oldu canım
Aynıyız bende 94 le doğuma gitmiştim tabi 4 sene oldu
Emzirme döneminde 73 75 arasıydım emzirmeyi bırakınca 85 lere kadar çıktım 2 senedir de mücadele ediyorum geçen ramazan 76 ya düşmüştüm bu ramazan başaramadım bakalım inşallah bundan sonrası güzel olur
Tartılıncq at kilolarımız yakın daha güzel azim olur inşallah

Maşallah canım yine de çok iyisin tabi asla bırakma günde 15 dk plates falan yapabilirsin yada normal doğumsa leslie de güzel olur

Canım öyle yapma ara öğünlerde kuru incir kuru kayısı ye kendini aç bırakma insan emzirirken kanı çekiliyor gibi oluyor
Meyve tüketebilirsin öğün dışında
İncir de güzel süt yapıyor diye aklımda kalmış

Maşallah bence yine iyi benimkinden iyi olmuş
Bende yazayım da biraz utanırım belki

İnşallah yaa

Süper maşallah çok güzel olmuş
Afiyet olsun

3 aylik oldu canım sıkı diyet için 6 aylik olmasını bekliyorum
Instada goruyorum sirkeli su falan iciyorlar sirke sütü etkiliyor diye icmiyorum 6 aydan sonra bakacam artk
Aynen canım iyi olur inşallah hep beraber kurtuluruz kilolardan
Şimdi 79.5 çıktım Sabah yine tartılır fotolu atarım

İnşallah benimde inancım hiç bitmedi
Bir gün başaracağım biliyorum inşallah

Süper o zaman 78 falan çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…