Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Hepsini okudum, ara ara gelip baktım:) benim de nihai hedefim 55, şu an 64-65 kiloyum ama 80’den geldim buraya. Normalde hiç bu kadar kilo almamıştım. Geçen sene bir depresyon atağı geçirdim 80’e kadar çıktım. Sonra 2,5 ay diyetisyenle 12 kilo verdim, sonraki 2,5 ayda da kendim 3 kilo daha verdim. Ama duygusal yemelerim olduğu için bir cinnetle ayda 5-6 kilo alabilirim🙈
Yaa maşallah ne güzel başarmışsın😍 çok tebrik ederim darısı başıma olsun 🤲🏻🤲🏻
Ben hala gel gitliyim:(

Dün ve bugün aşırı yedim. Binge eating yaşadım resmen. Bazan kendimden ümidi kesiyorum. Ama sonra düşünüyorum başka da çarem yok, mecbur çabalayacağım…
Evet başka çaremiz yok sen yine başarmışsın
Ben iki ileri bi geri gidip geliyorum bakalım ne zaman şöyle 10 12 kg vericem hedefim 55 malum
Bir gün bu kiloya geleceğime inanıyorum inşallah 😍😍😍

Her ne kadar Ramazanın çoğu bitmiş olsa da kalan 10 günde bir şeyler yapmaya çalışıcam inşallah 🌸
İftarda az yemeye ve denge kurmaya çalışıcam🤲🏻
Bide iftar öncesi spor yapıcam 🏃🏻‍♀️
Yapınca yazarım 🙃

En son cuma günü tartı sonucum 78.7 imiş şimdi fotoğraflara bakarken gördüm
Bugün iftar öncesi yine tartılıcam ama bi haftadır yiyorum inşallah çok almamışımdır🙃

Cumadan beri kısıtlama yapmadım herşeydem yedim
Bugün korkarak tartıya çıktım 79.9 geldi.
80 gelmediğim için çok şükür ettim
Yarın akşam kaç gelicem bakalım
Bugün yine tatlı falan yedim çay yanına
Yarın akşam ki tartıya göre bir hafta da ne yapmışım bakıcam

Bugün yürüyüşe niyetlendim ama bi türlü fırsat olmadı yarın ilk iş yürücem
Egzersiz yapıcam
Bugünde sahura kadar su yeşilçay bakalım ne içersem

sweetgirlcandy sweetgirlcandy
Aktif Lora Aktif Lora
ilknurrr22 ilknurrr22

Kızlar buraya gidişatı yazabilirsiniz isterseniz 😍
Ben açalı 1.5 yıl olacak nerdeyse iki ileri bi geriyim🥲

Şimdi diyet topiklerinde düzen olması açısından her gün yazma zorunluluğu işte cezalar vs var ama burası öyle değil
Kendinizi motive hissettiğinizde kafa olarak hazır olduğunuzda gelip yazabilirsiniz 😍🥰

sweetgirlcandy sweetgirlcandy
Aktif Lora Aktif Lora
ilknurrr22 ilknurrr22

Kızlar buraya gidişatı yazabilirsiniz isterseniz 😍
Ben açalı 1.5 yıl olacak nerdeyse iki ileri bi geriyim🥲

Şimdi diyet topiklerinde düzen olması açısından her gün yazma zorunluluğu işte cezalar vs var ama burası öyle değil
Kendinizi motive hissettiğinizde kafa olarak hazır olduğunuzda gelip yazabilirsiniz 😍🥰
Evet topiklerde ceza olunca biraz şey oluyorum ben🤭 aşırı katı diyete girmeden yapcam ben yoksa salıyorum yani. Her şeyden az az yiycem inşallah

Back
X