Merhaba arkadaşlar Sevgilimle ailemi tanıştırmak üzereyim fakat sevgilimin kolununda ve boynunda dövme var annem babam buna çok karşı dövme var diye sevgilimi kabul etmiyorlar çok güzel giden bir ilişkim var sevgilimle mutluyum bu durumda siz ne yapardınız. ? İlişkimize karşı çıkıyorlar..
ilk kez bu kadar saçma bir neden yani adamın dövmesine bakmaktansa kızımız mutlu mu bu adam nasıl diyeceğine dövmesi var diye yok saymak . Ailen çocuğu reddetmek için başka bir neden bulamamış mı
Burda ailenizin ufkunu genişletmesine yardımcı olacaksınız anlatacaksınız . O onun bedeni istedigini yapmakta özgur .
Hani bedene değil ruha bakılır ya anlatın işte
Merhaba arkadaşlar Sevgilimle ailemi tanıştırmak üzereyim fakat sevgilimin kolununda ve boynunda dövme var annem babam buna çok karşı dövme var diye sevgilimi kabul etmiyorlar çok güzel giden bir ilişkim var sevgilimle mutluyum bu durumda siz ne yapardınız. ? İlişkimize karşı çıkıyorlar..
Yani ailen hiçbir şekilde kabullenmiyorsa sevgilini ikna edip dövmelerini sildirebilirsin tekrardan tanıştırma ılımlılastirma yoluna gidebilirsin ortamı :/ başka bir şey gelmiyor aklıma
Bu ne bağnazlık! Ben Antalya'da yaşıyorum. Gençlerin çoğunun dövmesi var. Hele yabancılar geliyor. Bazısının teni görünmüyor.
Benim vücudumda irili ufaklı 5 tane dövme var. Eş adayım bu yüzden tereddüt yaşasaydı o insandan ayrılırdım.
İnsan dövmeyi kendi zevkine yaptırır. Belki anlamı var onun için. Bu kimseyi ilgilendirmez.