- 16 Temmuz 2023
- 3.784
- 10.142
- 128
O halde "eski sevgilin" olmalı artık. Şutla gitsinSevgilim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O halde "eski sevgilin" olmalı artık. Şutla gitsinSevgilim
Bu arada ex'i sadece geçmiş olsun demiş. Geçmiş konular açılınca "boşver geçmiş konuları sen dinlenmene bak" diyip konuyu kapatmış. Kızın niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum. Geçmiş olsun derken bile mesafeli konuşmuş.Sevgilim geçenlerde kaza yaptı. Eski sevgilisi duymuş ve ona düz geçmiş olsun mesajı yazmış. Sevgilim de ona teşekkür ettikten sonra "iyi ki varsın" demiş ve "seni daha önce kırdığım zamanlar için özür dilerim" demiş. Sevgilimin gönlü hala ex'inde olabilir mi?
Ortak arkadaştan öğrenmiş.Dümdüz teşekkür edip geçsin işte ne gerek varmış iyi ki varsına, geçmişteki hataların özrüne falan. İkisinin de aklı birbirinde kalmış gibi geldi bana.
Ayrıca eski kız arkadaş kaza haberini nasıl almış? Ortak arkadaşları falan mı var? Yoksa kız mı stalklayarak bi şekilde öğreniyor? İkinci seçenekse %100 aklı senin sevgilinde kalmış.
Sadece teşekkür ederim deseydi belki çok üstünde durma derdim ama şu durumda karşı taraftan bir adım gelse oraya kayacak gibi duruyor.Sevgilim geçenlerde kaza yaptı. Eski sevgilisi duymuş ve ona düz geçmiş olsun mesajı yazmış. Sevgilim de ona teşekkür ettikten sonra "iyi ki varsın" demiş ve "seni daha önce kırdığım zamanlar için özür dilerim" demiş. Sevgilimin gönlü hala ex'inde olabilir mi?
Sen bu mesajları nasıl gördünSevgilim geçenlerde kaza yaptı. Eski sevgilisi duymuş ve ona düz geçmiş olsun mesajı yazmış. Sevgilim de ona teşekkür ettikten sonra "iyi ki varsın" demiş ve "seni daha önce kırdığım zamanlar için özür dilerim" demiş. Sevgilimin gönlü hala ex'inde olabilir mi?
İyi ki varsın’ı sizin sevgiliniz mi dediSevgilim geçenlerde kaza yaptı. Eski sevgilisi duymuş ve ona düz geçmiş olsun mesajı yazmış. Sevgilim de ona teşekkür ettikten sonra "iyi ki varsın" demiş ve "seni daha önce kırdığım zamanlar için özür dilerim" demiş. Sevgilimin gönlü hala ex'inde olabilir mi?
Evet. Kız sadece geçmiş olsun demişİyi ki varsın’ı sizin sevgiliniz mi dedi
İyi ki varsın’ı sizin sevgiliniz mi dedi
Sevfiliniz de abartmış sağol de geç yaniEvet. Kız sadece geçmiş olsun demiş