• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli konuuuu

Merhaba arkadaşlar Sevgilimle ailemi tanıştırmak üzereyim fakat sevgilimin kolununda ve boynunda dövme var annem babam buna çok karşı dövme var diye sevgilimi kabul etmiyorlar çok güzel giden bir ilişkim var sevgilimle mutluyum bu durumda siz ne yapardınız. ? İlişkimize karşı çıkıyorlar.. :KK43:
ilk kez bu kadar saçma bir neden yani adamın dövmesine bakmaktansa kızımız mutlu mu bu adam nasıl diyeceğine dövmesi var diye yok saymak . Ailen çocuğu reddetmek için başka bir neden bulamamış mı 🙄

Burda ailenizin ufkunu genişletmesine yardımcı olacaksınız anlatacaksınız . O onun bedeni istedigini yapmakta özgur .
Hani bedene değil ruha bakılır ya anlatın işte 🤷🏻‍♀️

Merhaba arkadaşlar Sevgilimle ailemi tanıştırmak üzereyim fakat sevgilimin kolununda ve boynunda dövme var annem babam buna çok karşı dövme var diye sevgilimi kabul etmiyorlar çok güzel giden bir ilişkim var sevgilimle mutluyum bu durumda siz ne yapardınız. ? İlişkimize karşı çıkıyorlar.. :KK43:
Bence dövmesi var diye değildir o karşı çıkış
Annebaba sezmistir bisey

Yani ailen hiçbir şekilde kabullenmiyorsa sevgilini ikna edip dövmelerini sildirebilirsin tekrardan tanıştırma ılımlılastirma yoluna gidebilirsin ortamı :/ başka bir şey gelmiyor aklıma

Bu ne bağnazlık! Ben Antalya'da yaşıyorum. Gençlerin çoğunun dövmesi var. Hele yabancılar geliyor. Bazısının teni görünmüyor.
Benim vücudumda irili ufaklı 5 tane dövme var. Eş adayım bu yüzden tereddüt yaşasaydı o insandan ayrılırdım.
İnsan dövmeyi kendi zevkine yaptırır. Belki anlamı var onun için. Bu kimseyi ilgilendirmez.

malesef sadece dövmesi var diye dış görünüş yüzünden bizim aileye layik degilmis
Hiç sevmediğim bir laf bu "bizim aileye layık değil"...

Sanki peygamber soyu. Hoş, oyle bile olsa hoşgörü denen bir sey var.

Sanirim abdest gecirmez falan diye endise ediyorlar.

Mazallah cenabet gezen damat evlerden ırak.😶

Ailenize, dövmenin deri uzerine yapılmadığını, derinin nefes aldığını, oyle olmasa derinin çürüyeceğini anlatın.

Belki bir nebze anlarlar.

Back