Ondan 3 yas büyük oldugum icin evet diyemiyorum :(

Akıl yaşta dgl baş ta
Kalbin ne diyorsa onu yap. Yaş konusuna bence takılma .benimde Sevdiğim benden 5 yaş küçük çok olgun ama . Aşık olmak güzel hele ki Karşılık olursa

Bence yaş fark çok yok ama davranışları,kişiliği olgun mu? Yoksa çocuk gibi mi davranıyor ona bakmalısın

Yas farkı sorun degıl aslında sadece 3 yas mıs amaa hoslandıgınız erkek daha cok kucuk bu yasta bır erkegın olgunlasmamıs oldugunu dusunuyorum en onemlısı daha askerlıgı var bu bence sorun

benim annem de babamdan 2 yaş büyük. çok şükür çok güzel anlaşıyorlar. bir sıkıntı olmuyor yani :)

canım 5 yıl sonrasını şimdiden düşünmenin bir anlamı yok bence. yani belki yaş farkından dolayı değil de başka bir olaydan dolayı sorun yaşayıp ayrılacaksınız bilemezsiniz ki bunu. yaş farkı olsa da olmasa da hiçbir yeni başlanılan ilişkinin o kadar uzun süreceğinin zaten garantisi yok.

benim fikrim bu karşınızdakinin karakterine bağlı. 19 yaş bir erkek için gerçekten çok küçük. çevremdeki erkeklerin o yaşlardaki halini hatırlıyorum da şimdi ki halleriyle arasında uçurum var olgunluk bakımından. ama konuştuğun çocuk öyle uçarı kaçarı, aklı bir karış havada değil yine yaşına rağmen biraz daha olgunsa bir sorun olmaz bence. ayrıca benim çevremde de var kendisinden küçük erkek arkadaşı olanlar. mesela bir tanıdığımın erkek arkadaşı kendisinden 2 yaş küçüktü ama bu konudan dolayı hiç sorun yaşamadılar.

Daha çok küçüksün ne yakışıklılar çıkar karşına ve 19 yaşında adam 5 yıl flört edeceğini sanmam zaten çok başında herşeyin..boşver bence

tek derdin bu olsun :) buyuk ol bence yaş aşka engel değildir. sevın sevılın :)

Aslında yaş olarak çok büyük bi fark yok. Ama şöyle bi sorun oluyor ilerde yaşınızın büyük oldugunu bildiğiniz için sizde bi baskı yapma,sürekli benim dediğim olsun isteği doğuyor. Onun dısında karakter olarak 19 yasında çocuk diyemem. Onun yapısı nasıl bilemeyiz buna siz karar vermelisiniz.

3 yaş cok sorun degil fakat karsidaki kisi 19 yasinda bence henuz olgunasmamis sayilir biyolojik olarak erkeklerin bir de iki yil daha bayanlara gore geç olgunlastigini dusunurseniz cok sagliklibir ilişki olmayabilir sizin açınız dan

19 yaşında benim erkek kardeşim ben 23 yaşındayım bana abla diyor yahu , Allah korusun bi gün gelse 23 yaşında bı kız arkadaşı olsa düşünemiyorum bile, erkek kardeşimden biliyorum o yaşta gönül eğlendirme peşinde oluyorlar artı daha çocuk onlar , rica ediyorum biraz daha olgun bulun, töbe ya.

29a 32 olsa tamam. Ama 19 yaşında bir erkekle ciddi düşünme derim. Zaten ben erkeğin her zaman daha büyük olması taraftarıyım. Oldukça geç olgunlaşıyorlar.

Su an o 19yasinda
İliskiniz devam eder de evlenmek isterseniz daha onunuzde coook uzUn yillar var
Kaldiki 19yasinda bi genc erkegin olgunluguna eristigini dusunmuyorum

bence önemli değil.bizim bir tanıdığımız var kocası kendinden 5 yaş küçük,8 yıldır evliler ve birbirlerini çok seviyorlar :)

benim annem de babamdan büyük. o biraz kişiyle alakalı bir durum. siz de sorun olmaz siz sürekli gündeme getirmezseniz. bence hislerinizi dinleyin .3 yaş çok büyük bir fark da değil ayrıca.

benim en yakın kız arkadaşım evlenmiş ayrılmıştı zamanında, aynı iş ortamındaydık en yakın aradaşlarımdan biriyle evlendi üstelik aralarında beş yaş vardı bu biraz karşındakinin bakış açısı eşinden şimdiye kadar ne dul olduğu için nede yaşı için problem çıkarttı şimdi 2 tane çocukları var 6 yıl oldu ve çok mutlular. yaşlarınız çok küçük önünde çok yol var çok şeyler görüp yaşayacaksın bence görüş ama çok kaptırma da kendini

yaşa fazla takılma bence.

neden erkekler arada 5-10 yaş fark olsa bile umursamazken biz bu kadar takıyoruz.

eğer karakteri olgunsa problem yok bence.

Ben de erkek arkadaşımdan 3 yaş büyüğüm, yaklaşık 2 yıldır beraberiz, öncesi de var tabi.. Şu ana dek daha hiç yaş konusuyla ilgili bir durum yaşamadık. Aklımıza dahi gelmiyor yaş farkı..

yaş farkı bir yana 19 yaşındaki bir erkek fazla küçük. belki 26 23 olsaydınız olabilirdi.

ama beraber güzel vakit geçirelim ciddi bir beklentim yok diyorsan neden olmasın?

küçük gösteriyorsan zaten görünüm anlamında bir sıkıntı olmaz.

Aslında 3 yaş farkta sorun yok ama 95 li bir erkeğin ilişki anlayışı seninkiyle bir olmaz.Nereden biliyorsun dersen ben de 95lilerin arasında kaldım bu sene okulda bir iki dersi alttan aldıgım için.Yani bence onlar daha çocuk.Tabi hepsi aynı olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…