Ondan 3 yas büyük oldugum icin evet diyemiyorum :(

nazlii35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
1
0
32
Merhaba,

Benim ufak bir sorunum var. Aslinda ufak dedigime bakmayin benim icin cok buyuk bir sorun, yani çok dert ediyorum kendime..
Kisa bir süre önce çok yakisikli birisi ile tanistim. Ondan çok hoslaniyorum, oda benden hoslaniyor bunu birbirimize karsilikli itiraf ettik zaten. 2 gün önce beni sevdigini benimle bir iliskiye baslamak istedigini söyledi. Ona düsünmek istedigimi söyleyerek zaman istedim. Çünkü aramizdaki yas farki, benim ondan 3 yas büyük olmam beni biraz çekindiriyor. Ben agustos 92 ve o haziran 95 dogumlu. Yani ben 22 o 19 yasinda. Görünüm olarak aslinda bende daha küçük gösteriyorum, yani yasimi göstermiyorum ama yinede ondan büyük oldugumu bilmek beni rahatsiz ediyor. O bunu hic sorun etmiyor ama, hatta benim daha büyük olmami çok çekici buluyormus haha :)

Hep dusunuyorum simdilik sorun etmez belki ama ya bi 5 sene sonra falan beni yasli bulupta kendi yasitlarina falan yönelir diye korkuyorum. Sizce kadinin 3 yas büyük olmasi cok mu?

Ya aslında minyonsanız ve yaşınızı göstermiyorsanız sorun olmaz. Ben de sizle yaşıtım ama 16 17 gösteriyorum
Eğer dışardan bakılınca aynı yaş gibi duruyorsanız boşverin evet deyin. En önemlisi seviyorsanız yaşa takılmayın. Şuan erkekler daha büyük gösteriyor çoğunlukla kötü huyu falan yoksa, kendinize uygun görüyorsanız yaşı bahane etmeyin..

ciddi dusunuyorsan olmaz.
20 yasinda bir erkegin evlenmek icin nerden baksan 7-8 yili vardir.
7-8 yil sonra sen 30 olacaksin.
yani bir sure sonra benim zamanim geciyor bnu mu bekliyecegim diye yanlis bir evlilik yapacaksin.
lakin zaman oldurelim diye dusunuyorsan farketmez 3 yas 5 yas

canım bende eşimden 2 yaş büyüğüm ilk başlarda çok takardım bunu ama inan hiç sorun olmuyo sevgi varsa gerisi önemli değil zaten

evli arkadaşlarım var..cocukk cook yakışıklı kız cırkınn ve yasıda buyuk çocuktan..maşallah allah daım etsın mutluluklarını cook mutlular..cocukk kıskanıyoo cookk..o kadar sasırıyorum kı..allah dıorumm demek ki sevgi verıncee ne yas tanıyoo ne cırkınlıkk..takılmaa benceee yası falann..

3 yaş çok büyük değil ki canım dert etme

dene derim erkek olgunsa hiç sıkıntu yaşamazsınız

Bu arada benim kv ile eşinin arasında 10 yaş var kv hiç göstermediği için sorun olmuyor ve çok mutlulular

Çok çocuk kalır bence.sen erkekleri bilmesin 30 olduklarında bile 20 yaş modundalar onu parka götür kaydırakta kaymassa gel bana :)

ben erkegin daha olgun olmasi taraftaryim.misal siz 33 karsi taraf 30 olsa yine belki olabilir bana gore ama 19 cok toy daha ya... karar sizin yine de

3 yas buyuk degil .
Ama 19 yasindaki erkek bana gore daha cocuk sayilir ..

Madem beğendin başla 3 yaş bişey değil arada kuşak farkı mı var sanki hem sen de büyük sayılmazsın

3 yaş cok buyuk bir fark degil ama erkekler genelde ergenken buyuk kadin ister ve sever cunku kendinden buyuk bayanla olmak gurur kaynagi gibidir ,olgun bir kadin beni tercih ediyor gibisinden dusuncelere girebiliyorlar
Daha ileri yaslardaki erkeklerse kendinden daha kucuk kızlar ilgisini ceker,sever cunku yasca kucuk bir kiz genc bir erkek yerine onu tercih etmistir yani hala onda bir cehver vardir gibi seyler

Neyse 3 yaş buyuk bir fark degil ama 19 yaş kucuk

Zaman geçirmek için ideal olabilir ama bildiğiniz çocuk olgun biriyseniz bi kaç ay içinde sıkılırsınız en azında ben sıkılırım öyle bişey gelse başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…