Ondan 3 yas büyük oldugum icin evet diyemiyorum :(

ciddi dusunuyorsan olmaz.
20 yasinda bir erkegin evlenmek icin nerden baksan 7-8 yili vardir.
7-8 yil sonra sen 30 olacaksin.
yani bir sure sonra benim zamanim geciyor bnu mu bekliyecegim diye yanlis bir evlilik yapacaksin.
lakin zaman oldurelim diye dusunuyorsan farketmez 3 yas 5 yas
Ben eşimle 21 yaşında evlendim ve o benden 1 yaş büyük ! Yaş ile olgunluk arasında ilişki olduğuna inanmıyorum. Tamamiyle erken yaşta verilen sorumluluklarla alakalı olgunluk.. İkimizde bu sayede denk olduk ve çok şükür mutluyuz. Problemimiz yok.

3 yasi sorun etmek yerine 19 yasinda olmasini sorun etmelisiniz bence. Olgun olmanin yas ile ilgisi yoktur buna katiliyorum ama 19 yasinda bir erkegin yeteri kadar olgunluga erismis olacagini sanmiyorum.

daha ilişkiye başlamadan beş sene sonrasını garantiye almaya çalışmayın karşılıklı bir çekim varsa aranızda deneyin olursa olur olmazsa da biter.

erkekler geç olgunlaşır açık ve net ... sonunda üzülsem de ılur diyorsan dene ve gör arkadaşım... hele ki 19 yaşşş

Merhaba,

Benim ufak bir sorunum var. Aslinda ufak dedigime bakmayin benim icin cok buyuk bir sorun, yani çok dert ediyorum kendime..
Kisa bir süre önce çok yakisikli birisi ile tanistim. Ondan çok hoslaniyorum, oda benden hoslaniyor bunu birbirimize karsilikli itiraf ettik zaten. 2 gün önce beni sevdigini benimle bir iliskiye baslamak istedigini söyledi. Ona düsünmek istedigimi söyleyerek zaman istedim. Çünkü aramizdaki yas farki, benim ondan 3 yas büyük olmam beni biraz çekindiriyor. Ben agustos 92 ve o haziran 95 dogumlu. Yani ben 22 o 19 yasinda. Görünüm olarak aslinda bende daha küçük gösteriyorum, yani yasimi göstermiyorum ama yinede ondan büyük oldugumu bilmek beni rahatsiz ediyor. O bunu hic sorun etmiyor ama, hatta benim daha büyük olmami çok çekici buluyormus haha :)

Hep dusunuyorum simdilik sorun etmez belki ama ya bi 5 sene sonra falan beni yasli bulupta kendi yasitlarina falan yönelir diye korkuyorum. Sizce kadinin 3 yas büyük olmasi cok mu?
3 ya$ büyük problem degil olabilir...ilerdede sorun olmaz zaten erkekler erken ya$laniyor daha iyi bence genc olmasi

Benim sevgilim de benden 3 yaş küçük. Benden büyük olsun, düzenini oturtmuş olsun, yarın he deyince evlenebilelim isterdim. Ama o benim babam degil, sponsorum değil, o benim sevgilim. Ne yaparsak zamanla ve beraber yapacagız. Son sözüm, gerçekten aşıksan hesap kitap yapacak halin olmaz tatlım :)

Benim sevgilim benden üç değil üç buçuk yaş küçüktü. Ama bunu öğrenene kadar geçen 4 aylık sürede onu 24 yaşında zannediyordum (kiii yirmisinin mumlarını beraber üfledik:) .
Diyeceğim o ki sana söylemese anlamayacağın yaş konusuna mı takılıyorsun?
Yaştır dindir milliyettir ,bunların hepsi insanların koyduğu sınırlar ,bu kadar takılmaya devam edersen inan hiiç mutlu olamazsın.
Ayrıca sana şiddetle küçük prens okumanı öneririm.Yok canım,sevgilinin küçüklüğünden değil de verdiği güzel bir mesajdan dolayı.
" Asteroid-B-612 hakkindaki bu açiklamalari sadece büyükler için yapiyorum. Onlar şekillerden hoşlanirlar. Onlara yeni taniştiginiz bir arkadaştan bahsetseniz,asla en önemli sorulari sormazlar. Size arkadaşinizin sesinin nasil oldugunu, hangi oyunlari tercih ettigini, ya da kelebek koleksiyonu yapip yapmadigini hiçbir zaman sormazlar. “ Kaç yaşinda? Kaç kardeşi var? Babasi kaç lira kazaniyor? “ gibi şeyler sorarlar. Ancak bunlari bildiklerinde onu tanimaya başladiklarini düşünürler.
Onlara “ Pembe tuglalardan yapilmiş bir ev gördüm, pencerelerinin kenarinda sardunyalar, çatisinda güvercinler vardi” diyecek olsaniz, böyle bir evi hayal edemezler bile. Onlara “ Yüz bin dolar degerinde bir ev gördüm “ demeniz gerekir. O zaman “ Ah, ne kadar güzel bir ev! “ diyeceklerdir."

benimle eşim arasındada 3 yaş var. benden küçük . ona bir kaç kere evet dedim sonuncuda elinde yüzükle diz çökmüştü havayi fişekler patlıyordu:) ben bi zararını görmedim. hatta yaş farkımızı unutuyorum biri sorana kadar. o 19 sende 21 sin bana göre 19 da küçük 21 de yani sen 30 o 19değilki aynı tecrübe ve yaşanmışlıktasınız. o çocuksa sende çocuksun (hakaret olarak söylemiyorum aşağı yukarı aynı dönemler olduğu için) zaten evlenme kararı verirseniz bir gün o zaman ikinizde yetişkin bir yaşa gelmiş olursunuz zaten.

Merhaba,

Benim ufak bir sorunum var. Aslinda ufak dedigime bakmayin benim icin cok buyuk bir sorun, yani çok dert ediyorum kendime..
Kisa bir süre önce çok yakisikli birisi ile tanistim. Ondan çok hoslaniyorum, oda benden hoslaniyor bunu birbirimize karsilikli itiraf ettik zaten. 2 gün önce beni sevdigini benimle bir iliskiye baslamak istedigini söyledi. Ona düsünmek istedigimi söyleyerek zaman istedim. Çünkü aramizdaki yas farki, benim ondan 3 yas büyük olmam beni biraz çekindiriyor. Ben agustos 92 ve o haziran 95 dogumlu. Yani ben 22 o 19 yasinda. Görünüm olarak aslinda bende daha küçük gösteriyorum, yani yasimi göstermiyorum ama yinede ondan büyük oldugumu bilmek beni rahatsiz ediyor. O bunu hic sorun etmiyor ama, hatta benim daha büyük olmami çok çekici buluyormus haha :)

Hep dusunuyorum simdilik sorun etmez belki ama ya bi 5 sene sonra falan beni yasli bulupta kendi yasitlarina falan yönelir diye korkuyorum. Sizce kadinin 3 yas büyük olmasi cok mu?

:KK70: 5 yıl sonrasını mı düşünüyorsun sen :cool: dur hele bir başlayın ilişkinize sonra bunları kafana takarsın. ben de eşimdn 2.5 yaş büyüğüm:KK30:

Merhaba,

30 yaşında olsaydın
yaş farkı sorun değil derdim ama şu yaşta sorun.Erkekler geç olgunlaşır.

Merhaba,

ya ben her zaman erkeğin büyük olmasından yanayım ileride sorunlar olabilir gibi.

X