- 13 Mayıs 2015
- 456
- 206
- 37
inşallah canım iyi tatiller şimdiden :):)inşalalh en kısa zamanda taş gibi fotolarını atarsın kolay zayıflamalar bende tatile gideceğim benmde fazlam var 3 5 vermem lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım iyi tatiller şimdiden :):)inşalalh en kısa zamanda taş gibi fotolarını atarsın kolay zayıflamalar bende tatile gideceğim benmde fazlam var 3 5 vermem lazım
kıyamam cnaım benım bende demekki hamilelik durumunda aynen tahmin ettiğim gibi 100 e çıkıcam demektir...beden ölcülerimizde aynı hemen hemen belim incedir ama basen durumu hep var bende kendime benı gaza getirecek yeri geldiğinde durduracak bende onu aynı şekilde diyet arkadaşı arıyorum kararlıysanız başlasakmı :)aynı sorundan muzdaribim maalesef ...1.70 boyum evlendiğimde 67 kiloydum basenliydim fakat giydiğim yakışıyodu,evlendim ilk hamileliğimde bebeğimi kaybettim troitlerimin çalışmadığı çıktı ilk 6 ayda 82 oldum onu vermeden tekrar hamile kaldım 101 ile doğuma girdim:)) doğumdan çıkınca 10 kilosu gitti bi ara 80 e kadar inmiştim işe başlayınca tüm gün masa başında oturmaktan ve akşam geç yemekten dolayı 10 kilo tekrar geri geldi...aynaya bakmaktan nefret eder hale geldim resim çekilmiyorum herkesin çok kilo aldın demesinden bıktım ama veremiyorum ( birbirimize destek olalım ne dersin ?
teeşkkür ederim canım bak buda benim 70 kilo haliminşallah canım iyi tatiller şimdiden :):)
özel mesaj atıyım dedim size ama atamadım bebeğiniz büyüdümü canım? emzirme durumu falan varmı1 haftadır evdeyim işten ayrıldım kesinlikle çok kararlıyım :))
maşallah bacakların süperr:) uzun bayılırım nazar değmesin canım çok iyi görünüyorsunteeşkkür ederim canım bak buda benim 70 kilo halim Eki Görüntüle 1571628
evlendiğim zamanlardaki halim tekrar 70leri görebilseydimteeşkkür ederim canım bak buda benim 70 kilo halim Eki Görüntüle 1571628
4 yaşında canım yapıştı benim kilolar:)) eşim aksine çok zayıf ve ben yanında kötü duruyorum , istediğimi giyemiyorum (özel mesaj atıyım dedim size ama atamadım bebeğiniz büyüdümü canım? emzirme durumu falan varmı
sağol canım o senn güzelliğin bacaklarım çok uzun değildir ama acıcık carpıklık var işte :) orta boyluyum zaten cok uzun değilimmaşallah bacakların süperr:) uzun bayılırım nazar değmesin canım çok iyi görünüyorsun
aynen bende yürürken sanki katmanlar var onlarda benle yürüyor sallanıyor falan ben iftardan sonra diyet gruplarına bakacağım bu sitede sanada haber veririm topluluk oluştururuz.günlük gibi birşey oluştururuz hem keyifli olur hemde birbirimizi gazlarız bence:)4 yaşında canım yapıştı benim kilolar:)) eşim aksine çok zayıf ve ben yanında kötü duruyorum , istediğimi giyemiyorum (
bende bugün içtim biberiye cok acı ama nasıl içtiniz hergünLimonlu su gün içinde 4-5 kere, soğuk duş, yürüyüş, günde 1-2 fincan biberiye çayı. Ben bunlar sayesinde doğum kilolarını verdim
biberiye mate ve yeşilçay bana iyi gelmedi canım midemi mahfetti gastrit var... ama bunu dısındaki önereilerini dikkate alacağım cok tesekkurlerLimonlu su gün içinde 4-5 kere, soğuk duş, yürüyüş, günde 1-2 fincan biberiye çayı. Ben bunlar sayesinde doğum kilolarını verdim
sevinirim hadi başlayalım millet 30-40 kilo veriyor biz 20 kilo mu veremeyeceğiz dimi ama :))aynen bende yürürken sanki katmanlar var onlarda benle yürüyor sallanıyor falan ben iftardan sonra diyet gruplarına bakacağım bu sitede sanada haber veririm topluluk oluştururuz.günlük gibi birşey oluştururuz hem keyifli olur hemde birbirimizi gazlarız bence:)
inşallah görürsün canımevlendiğim zamanlardaki halim tekrar 70leri görebilseydim
bende diyorum neden bugün midem agrıyor biberiyeden sanırımbiberiye mate ve yeşilçay bana iyi gelmedi canım midemi mahfetti gastrit var... ama bunu dısındaki önereilerini dikkate alacağım cok tesekkurler