• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

valla fotogtaf koyamıyorum bende avatar resmine koydum kendimi eskiye nazaran tabiki burnım daha iyi fakat konusulduğu gibi kemerli bölgeden kemik alındı benden ,burnum ucuda kaldırılıcaktı onun haricinde sol tarafda burnumdaki et radyo frekansı verilerek küçültüldü benimde sorunum solda sislik kemik gibi orda var sağda bişi yok ne olur bana düzelir deyin lütfeeennnn :(

muhakkak düzelen bişeydir tıp çok ilerledi ama iyi araştırıp sağlam bi doktora ameliyat olmalısın

kötü duruyo dimi :((( düzelmezmi acaba daha önceki forumlarda okumustum 1 yada 1,5 sene sonra oturuyor diyorlar burun için sence benim burnum da böyle olmazmı diyosun..

Resminden pek gözükmuo burnun ama görebilsem bile ben söleyemem oturup otumadığını.ben ameliyat olalı 2 yıl olcak nerdeyse.bu burun oturma muhabbeti şişinin yavaş yavaş inip doğal görünüm almasından ibaret yani burnunda bi sıkıntı olduğunu düşünüosan en yakın zamanda bi doktora gözükmelisin

25 yazı yazmanız gerekli diyor yükleme yapamıyorum malesef.. peki bişi sorucam sen ameliyat olalı ne kadar oldu canım..

Ben 2008'de oldum canım yani 6 sene oluyor. 6 senedir bir sıkıntım ya da burnumda bozulmam yok.

sağa doğru eğrilik var resim uzakta olduğu için pek belli olmuo ama aslında bariz bi ağrlikdi ve birazda kaldırmış doktorum ama kaldırma işini çok güzel yapmış :d buna ragmen ameiyattan sonra parmaklarımla dokunudğumda ve dikkatli bakıldığında hala bi eğrilik var ama çok az onu da sorun yapmıorum

Evet canım belli olmuyor, güzel görünüyor burnun sağlık açısından da bi sorunun yoksa bişey olmaz yani ikinci ameliyat riskini almaya değmez.. :)

valla fotogtaf koyamıyorum bende avatar resmine koydum kendimi eskiye nazaran tabiki burnım daha iyi fakat konusulduğu gibi kemerli bölgeden kemik alındı benden ,burnum ucuda kaldırılıcaktı onun haricinde sol tarafda burnumdaki et radyo frekansı verilerek küçültüldü benimde sorunum solda sislik kemik gibi orda var sağda bişi yok ne olur bana düzelir deyin lütfeeennnn :(

Canım 4 ay olmuş ameliyat olalı hiç doktoruna sormadın mı peki ? zaten 6 ayda burnun tam şekli oturuyor şuan da da çok şiş olmaması gerek aslında ama net bişeyde diyemiyorum hele ki burnu görmeden hiç yorum yapamıyorum. Doktor ne dedi sana bu durumla ilgili ?

15 gün sonra kontrolüm var bende mecidiyeköy çevre hastanesinde oldum dr asu hanım zaten 2 tane estetik dr var diğeri cok yaslı ameliyat yapmıyor bu hanımda en fazla 40 olsun belki o kadar da yoktur yaptırdık bi kere ben revizyon ameliyatını kaldıramam anezteziyle başım dertte malesef ..kontrolde konusucam artık benim için sanırım olay bitmiştir :(

Arkadaşlar merhabalar, ben yenilerde ameliyat oldum ancak burun deliklerinde asimetri var biri yukarıda biri aşağıda. Bugün on altıncı günüm. Beni görenler, ilk olarak deliklerden söz ediyor.
Bu konu hakkında bilgisi olan, sıkıntı yaşayan var mı? Varsa lütfen ama lütfen cevap yazsın, günlerim bir kabus değil tam anlamıyla bir karabasana döndü.. Cevabınızı bekliyorum

Ben 2008'de oldum canım yani 6 sene oluyor. 6 senedir bir sıkıntım ya da burnumda bozulmam yok.

Evet canım belli olmuyor, güzel görünüyor burnun sağlık açısından da bi sorunun yoksa bişey olmaz yani ikinci ameliyat riskini almaya değmez.. :)

Canım 4 ay olmuş ameliyat olalı hiç doktoruna sormadın mı peki ? zaten 6 ayda burnun tam şekli oturuyor şuan da da çok şiş olmaması gerek aslında ama net bişeyde diyemiyorum hele ki burnu görmeden hiç yorum yapamıyorum. Doktor ne dedi sana bu durumla ilgili ?

avatar resmine bakabilirsin gerçi cok ufak görünüyo bişi anlayabileceğini sanmıyorum.burnumdaki sişlıkler için dr normal demişti ama bu 2,5 ay çnceydi daha düzgün olması gerekirken solda sislik var anlamıyorum bende masajda yapıyorum ama bakalım dr ne dicek.

neden fotoğraf koymak yasaklanmış anlamadım

Fotoğraf koymak yasak mıymış ? Neden ki, bu şekilde doktorlara ve sonuçlara daha kolay ulaşıp fikir sahibi olabiliriz, ben de anlayamadım neden yasak olduğunu :44:

Fotoğraf koymak yasak değil.Ancek bir düre sonra kaldırın dememelisiniz.Ancak albüme koyarsanız istediğiniz gibi silebilirsiniz.

15 gün sonra kontrolüm var bende mecidiyeköy çevre hastanesinde oldum dr asu hanım zaten 2 tane estetik dr var diğeri cok yaslı ameliyat yapmıyor bu hanımda en fazla 40 olsun belki o kadar da yoktur yaptırdık bi kere ben revizyon ameliyatını kaldıramam anezteziyle başım dertte malesef ..kontrolde konusucam artık benim için sanırım olay bitmiştir :(

Mutlaka konuş doktorunla. ama çok merak ettim burnunu belki de sen abartıyorsun çokta kötü değildir. 25 mesaj hakkını doldurdukdan sonra fotoğraf koyarsan daha net yorum yaparız canım.. herşeyin bi çaresi var umutsuz olma bu kadar. belki de düzelir.

Arkadaşlar merhabalar, ben yenilerde ameliyat oldum ancak burun deliklerinde asimetri var biri yukarıda biri aşağıda. Bugün on altıncı günüm. Beni görenler, ilk olarak deliklerden söz ediyor.
Bu konu hakkında bilgisi olan, sıkıntı yaşayan var mı? Varsa lütfen ama lütfen cevap yazsın, günlerim bir kabus değil tam anlamıyla bir karabasana döndü.. Cevabınızı bekliyorum

Canım 16 gün olmuş erken bence yorum yapmak. ama bariz belli oluyor mu? sen fotoğraf koyabiliyor musun:S Benimde ilk ameliyat olduğumda burun deliğimin birinin küçük birinin büyük olduğunu söylüyorlardı ama şimdi gayet normal. o yüzden biraz bekle daha sonra bi değişme olmazsa doktoruna görün. Zaten sorun varsa bile hemen ikinci ameliyatı yapamazlar düzeltmek için aradan belli bi süre geçmesi lazım.

koyucam mutlaka o zmanda yorumlarınızı esirgemeyin benden cok teşekkür ederim canım.iyiki böyle bir forum sitesi var aklıma düşen bütün sorularımı artık burdan konusucam..

mutlaka konuş doktorunla. Ama çok merak ettim burnunu belki de sen abartıyorsun çokta kötü değildir. 25 mesaj hakkını doldurdukdan sonra fotoğraf koyarsan daha net yorum yaparız canım.. Herşeyin bi çaresi var umutsuz olma bu kadar. Belki de düzelir.

Canım 16 gün olmuş erken bence yorum yapmak. Ama bariz belli oluyor mu? Sen fotoğraf koyabiliyor musun:s benimde ilk ameliyat olduğumda burun deliğimin birinin küçük birinin büyük olduğunu söylüyorlardı ama şimdi gayet normal. O yüzden biraz bekle daha sonra bi değişme olmazsa doktoruna görün. Zaten sorun varsa bile hemen ikinci ameliyatı yapamazlar düzeltmek için aradan belli bi süre geçmesi lazım.

benmde alçı ve tampon çıktıgında bariz burun deliklerim büyüklükleri birbirinden farklıydı 2 sene oldu ameliyat olalı faredilmiycek kadar azaldı ama az da olsa hala var.ha bu aradsa benm doktoruma kuzenımde benden önce omuştu onun burun delikleri biri yuvarlar biri uzun ince resmen ve farklı yönlere bakıolar ondan kötüsü olmaz zamanla düzelicektir ufak bişeyse korkmana gerek yok

Merhaba canım, genellikle bu forumda herkes ''onlar şişlik,yakında inecek vs'' diyorlar ancak ben de senin yaşadığın sıkıntıyı yaşamış biri olarak kendi adıma diyorum ki ; malesef geçmiyor :((( Ben bu yüzden, burnumda herhangi bir mekanik sıkıntı olmamasına rağmen, o uyuz kemikten kurtulmak adına 18 Ocakta 2.ameliyatımı oldum, henüz alçım çıkmadı dolayısıyla kurtulup kurtulmadığım konusunda bir fikrim yok ama dediğim gibi eskisine oranla daha iyi bir burnum olmasına rağmen, ilk ameliyatımda soldaki kemer malesef geçmemişti ... Umarım seninki sadece ödemdir de benim gibi 2.ameliyata gerek duymazsın ...

Son düzenleme:
Foruma yenü üye oldum onun için takip etmekte zorlanıyorum. Psikolojimini bu kadar bozulacağını bilseydim daha temkinli davranırdım. Evet çok belli ve çok rahatsız edici,
birisi yamyassı, birisi dimdik. profil görüntüleri bile birbirinden farklı, birinde burnumun duvarı görünüyor diğerinde görünmüyor. Hata mı ettim bilmiyorum, beklemekten başka
çarem yok galiba. Tecrübeleriniz benim için önemli, lütfen bana yazın. Doktorla görüştüm şişliktendir dedi, burun deliklerine dokunmadık dedi. Asıl problem de bu, yani benim burun
deliklerim önceden yani kendi yapısından asimetrikti belki ama düşük olduğu için görünmüyordu, şimdi ucu kaldırılınca ben buradayım diye bas bas bağırmaya mı başladı bilmiyorum???
Doktor bunu öngörebilseydi belki deliklere de müdahale ederdi. Offffffffffffffff bilmiyorum kafam allak bullak...:-( Mutsuzum, hem de çok..........................

Ameliyat sonrasında yıllardır beni mutsuz eden kırık burnumdan kurtulacağımı ve çok mutlu olacağımı sanmıştım. Ama gerçek anlamda psikolojim çok bozuk. İnsanların arasına bile çıkmaktan çekiniyorum çünkü görür görmez burnunun delikleri neden birbirinden farklı diyorlar offfffff arkadaşlar yaaaaaaaaaaaaa...:-((

foruma yenü üye oldum onun için takip etmekte zorlanıyorum. Psikolojimini bu kadar bozulacağını bilseydim daha temkinli davranırdım. Evet çok belli ve çok rahatsız edici,
birisi yamyassı, birisi dimdik. Profil görüntüleri bile birbirinden farklı, birinde burnumun duvarı görünüyor diğerinde görünmüyor. Hata mı ettim bilmiyorum, beklemekten başka
çarem yok galiba. Tecrübeleriniz benim için önemli, lütfen bana yazın. Doktorla görüştüm şişliktendir dedi, burun deliklerine dokunmadık dedi. Asıl problem de bu, yani benim burun
deliklerim önceden yani kendi yapısından asimetrikti belki ama düşük olduğu için görünmüyordu, şimdi ucu kaldırılınca ben buradayım diye bas bas bağırmaya mı başladı bilmiyorum???
Doktor bunu öngörebilseydi belki deliklere de müdahale ederdi. Offffffffffffffff bilmiyorum kafam allak bullak...:-( mutsuzum, hem de çok..........................

canm bak bu kadar sıkma canını temkinli olup bu olayı düzeltebilirsn.ama yapman gereken ilk şey ameliyat olduğun doktora deil başka bi doktora gitmen çünki ameliyat eden doktor aa yapamamışım dur bi daha yapalım demez.başka bi doktora git doktoru iyi araştır inş bişiyceğin kalmaz

canm bak bu kadar sıkma canını temkinli olup bu olayı düzeltebilirsn.ama yapman gereken ilk şey ameliyat olduğun doktora deil başka bi doktora gitmen çünki ameliyat eden doktor aa yapamamışım dur bi daha yapalım demez.başka bi doktora git doktoru iyi araştır inş bişiyceğin kalmaz[/QUOTEa

Galiba bu ameliyata bir daha cesaret edemem, böylece kalacak, çünkü haftalarca araştırdım çıkan sonuç işte bu
bir daha nasıl cesaret ederim bilmiyorum... Acaba bi dahakine nasıl bir sorun çıkacak diye ameliyatta kalpten giderim
herhalde. Zaten bütün cesaretimi zar zor toplayıp ameliyat oldum. Düzelmezse bu şekilde yaşamayı sindirmem gerekecek anaşılan..

canm bak bu kadar sıkma canını temkinli olup bu olayı düzeltebilirsn.ama yapman gereken ilk şey ameliyat olduğun doktora deil başka bi doktora gitmen çünki ameliyat eden doktor aa yapamamışım dur bi daha yapalım demez.başka bi doktora git doktoru iyi araştır inş bişiyceğin kalmaz[/QUOTEa

Galiba bu ameliyata bir daha cesaret edemem, böylece kalacak, çünkü haftalarca araştırdım çıkan sonuç işte bu
bir daha nasıl cesaret ederim bilmiyorum... Acaba bi dahakine nasıl bir sorun çıkacak diye ameliyatta kalpten giderim
herhalde. Zaten bütün cesaretimi zar zor toplayıp ameliyat oldum. Düzelmezse bu şekilde yaşamayı sindirmem gerekecek anaşılan..

HEMEN GİT AMELİYAT OL DEMİORUM ARAŞTIR VE DENEYİMLİ İLGİLİ Bİ DOKTORA GÖZÜK TAVSİYELERİNİ AL BLKİDE ÇOK BAŞKA BŞY BİZ DOKTOR DEİLİZ SADECE DENEYİMLERİMİZİ PAYLAŞIORUZ

HEMEN GİT AMELİYAT OL DEMİORUM ARAŞTIR VE DENEYİMLİ İLGİLİ Bİ DOKTORA GÖZÜK TAVSİYELERİNİ AL BLKİDE ÇOK BAŞKA BŞY BİZ DOKTOR DEİLİZ SADECE DENEYİMLERİMİZİ PAYLAŞIORUZ

İlgilendiğin için çok ama çok teşekkür ederim. Umarım bu problem kısa zamanda ve bir şekilde hayatımdan uzaklaşır.
Bekleyeceğim ve bu bariz farklılık devam ederse başka bir doktor araştiracağım. çok sağol

Back