Teşekkür ederim canımm benimm ama burnunda abartılıcak bir sorun yoksa bence yaptırma.. yine de anlatayım ben sana..Ben mersin'de oturuyordum ameliyat için istanbul'a gittim. Fatih Dağdelen'i zaten tv'den tanıyordum yüzyüze görüşmek istedim. Görüştüğüm gün ameliyat olmaya karar verdim ve fotoğraflarım çekildi..1 gün sonra güle oynaya ameliyata girdim çünkü çok istiyordum. Ameliyattan önce anestezi uzmanı geldi ve sorular sordu sigara kullanıyor musun? kilon kaç ? vs vs..bilgileri aldıkdan bir süre sonra tekrar fotoğrafım çekildi ve ameliyathaneye götürüldüm. bikaç dakika konuşturdular o ara zaten iğneyi vurmuşlar narkozu yemişim ama hissetmedim. Gözümü açtığımda odamdaydım. ağrım olmadı hiç. gözlerime buz koyuldu çok morarmaması için.ama kendime geldikden bir süre sonra ameliyat sırasında yuttuğum kanları kustum herkes gibi.. sabah ameliyata girmiştim öğleden sonra hastaneden çıktım kalmadım hiç hastanede yani. 2. gün gözlerim morarmıştı çok açamıyordum gözümü ve ışıkdan sulanıyordu..3.gün morluklar daha azdı.. randevum vardı doktorla tamponlar alınacaktı. Beni arkadaşlarım çok korkutmuşlardı tampon alınırken çok acıyor diye,, ama nasıl korkuyorum anlatamam. Tamponlar alınırken o kadar nazik davrandılar ki sadece gıdıklandım. ağrı sızı hiç bişey yoktu. sonra krem ve sprey yazdı doktor onları aldım, düzenli olarak kullandım. 7. gün morluk kalmamıştı zaten.. alçım çıkacaktı tekrar doktorun yanına gittim. alçım çıktı ve masajım yapıldı ilk kez o an acımıştı çünkü burun şiş olduğu için masaj yapılınca ağrıyor doğal olarak ama sürekli yapınca geçiyor o da. masaj bittikden sonra beyaz bir bant taktılar burnuma ve ben mersine döneceğimi söyledim. 1 hafta o bant kaldı burnumda ben sonra kendim duş alırken çıkardım onu mersinde.yani o 1 haftayı atlatınca normal hayatına dönüyorsun canım alçı çıkınca geriye bişey kalmıyor. burnumu ilk gördüğümde çokda beğenmedim açık söyleyim,şişti falan.. ama şişlikler inince aynadan gözümü alamıyordum hala da alamıyorum çok seviyorum burnumu hiç pişman da değilim. o zaman 18 yaşındaydım ama şimdiki aklım olsa yine yaptırırdım tabii aynı doktoruma :)) 2008'de oldum ameliyatı o zaman 3500 vermiştim canım..ameliyatımda tek sıkıntım rahat uyuyamıyordum çünkü ben öyle sırtüstü düz yatabilen bi insan değilim illa ya sağıma dönerim ya soluma ama burunda alçı olunca dönemedim hep dümdüz yattım o sıkıntı oldu benim için başka bi sıkıntım yoktu hala da yok çok şükür 6 senedir ne bi bozulma nede başka bişey olmadı hala ilk gün ki güzelliğini koruyor :)) Çevremde burun estetiği yaptıran çok arkadaşım oldu ama kimisi 2.kez ameliyat olmak zorunda kaldı,kiminin ameliyattan sonra sağlık sorunları çıktı nefes alamama gibi.. kimisinin çok ağrılı geçti ameliyatı vs vs..demem o ki doktor çok iyi seçilmeli Geri dönüşü olmayan kusurlar çıkabiliyor ortaya ya da sağlığınızdan oluyorsunuz. ya da her ikisi..çok duydum gördümde. Böyle işte