acıkcası su an aklımda hıc olmayan bı ısım aklıma takıldı cok hos olmus burnunuz ne kadar oldu burda
burnun iyi olmuş canım baya degişmişsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acıkcası su an aklımda hıc olmayan bı ısım aklıma takıldı cok hos olmus burnunuz ne kadar oldu burda
inanılmaz değişmişsin resmen gençleşmişsin güzel olmuş burnun ben bursadayım çalışıyorum istanbulda fethi orak 20 ağustosta ameliyat olucam inşallah umarım herşey güzel olur kendime güvenim resmen tavan yapacak bundan eminim..
canım ben ankaradayım tavsiyeni alabilirim =)
8000 - 9000 arası değişiyor, ama yüz yüze görüşmek lazım tabi ki.
Kızlar bende ameliyat olmak istiyorum istanbula gitcem haftaya ama hangi doktor olacağına karar veremedim bir türlü fiyatınında çok yüksek olmasını istemiyorum 10000 15000 falan çok uçuk fiyatlar bence bunlar. güvenip önerebileceğiniz bir doktor var mı? Necdet uçar ve Emre ilhan var şu an aklımda sizin fikriniz ne ?
burnunu kime yaptırdın canım nerde.
İstanbul 'da yaptırdım Fatih Dağdelen doktorum
esralorin arkadasım sana 1 2 sorum var nooolur gör bu yazdığımı biliyorum sana milyonlarca milyonlarca kez nası ameliyat oldun neler yaşadın diye sordular ve sen de milyonlarca kez cevap verdin ama o kadar korkuyorum ki sitede en tecrübeli kişilerden biri sensin ben 1 hafta önce ameliyat oldum ve alçım değiştirilirken doktorum bana ayna verdi ama karsımdaki görüntü çok garibime gtti sanki alnım ve burnum birbirine karışmış duvar gibi bişe gördüm dümdüzdü :/ ama kesinlikle çok büyük değildi ufacıktı doktoruma sordum çok şişmi diye yok fazla şişliğin yok dedibu görüntü daha düzelir mi bide senin burnunu grcekten beğendim estetik olduğu biraz belli ama o kadar tatlı bi ifade katmış ki sen alçı ilk çıkarıldığında neler yaşadın ve ondan sonraki süreçte biliyorum çok uzun oldu ama anla beni yusuflar basmış haldeyim şu an :/
esralorin arkadasım sana 1 2 sorum var nooolur gör bu yazdığımı biliyorum sana milyonlarca milyonlarca kez nası ameliyat oldun neler yaşadın diye sordular ve sen de milyonlarca kez cevap verdin ama o kadar korkuyorum ki sitede en tecrübeli kişilerden biri sensin ben 1 hafta önce kapalı teknikle ameliyat oldum ve alçım değiştirilirken doktorum bana ayna verdi ama karsımdaki görüntü çok garibime gtti sanki alnım ve burnum birbirine karışmış duvar gibi bişe gördüm dümdüzdü :/ ama kesinlikle çok büyük değildi ufacıktı doktoruma sordum çok şişmi diye yok fazla şişliğin yok dedibu görüntü daha düzelir mi bide senin burnunu grcekten beğendim estetik olduğu biraz belli ama o kadar tatlı bi ifade katmış ki sen alçı ilk çıkarıldığında neler yaşadın ve ondan sonraki süreçte biliyorum çok uzun oldu ama anla beni yusuflar basmış haldeyim şu an :/
Ne yapıyorsun arkadaşım, görüşemedik bir süredir. Mesaj yazmak in açtığım forumda mesajlarını gördüm şaşırdım. Benim de ilk gördüğümde hakikaten yaşadığım tam anlamıyla hayal kırklığıydı. Şuan o gördüğün alınla burunun düzlüğü aynen bende de mevcut :) Bu ancak ikinci ayda gidebiliyormuş, hatta bazen daha fazla. Hala alçılısın bildiğim kadarıyla, inan bana göremediğin için takılıyorsun biraz da, ikinci görüşünde çok daha farklı gelecek, ben 5 ve 10. Gun fotoğraflarını eklemiştim biraz önce istersen bak değişimi sen gör.
Elbette düzelir canım.. ben alçım çıktığında ilk aynaya baktığımda '' bu ne ya '' demiştim. açık söylüyorum beğenmemiştim.. ama insan hemen sonucu görmek istiyor.. malesef zaman lazım.. aylar geçtikçe gözümü aynadan alamamaya başladım çünkü çok beğeniyorum.. acele etme sende o yüzden... bekle yorum yapmak için çoook ama çooook erken.. burada kime sorarsan sor herkesin burnu değişmiştir. normal olanı da bu zaten sonuçta bi ameliyat oluyorsun ve burnuna bisürü müdahale ediyorlar kırıyorlar törpülüyorlar vs. hemen kendine gelmez ki.. korkma da.. zamana bırakbeğenmenede sevindim canım teşekkür ederim..
önemli değil diğer arkadaslar alınmasın ama favorimsin :))) ya biliyorum aslında aynı şeyleri defalarca okudum bütün başlıklardaki bütün yazılara baktım ama insanın kendi burnu olunca depresyona girip girip çıkıyo burnum yüzünden günden 3 4 kere depresyona girmeyi huy edindim zatenteşekkürler cevabın için inan bunları yaşamış birinden duymak insanı rahatlatıyor beklemekten başka yapcak bişe yok
Hihiii teşekkür ederim canım benim.. geçecek zamanla eminim.. sormak istediğin bişey olursa her zaman cevaplarım :)
çok sağol canım benim evet görüşemedik çünkü ben bildiğin psikopata bağladımaltı üstü burun ameliyatı diyodum da bildiğin psikoloji gerektiriyomuş ki ben öyle mızmız biri de değilimdir neyse dönelim konumuza kendimi gördüm ve şok şok bu ne dedim yaa alın ve burun dümdüz bi çizgi hele aynada kendime baktıkça gözümde burnum garip garip şekillere bürünmeye başladı objektif bakamaz oldum işin sıkıcı yani doktora dedim şişliklerim çok mu doktor yoo fazla yok deyince krizlere girdim umarım dediğin gibi olur çünkü resmen paranoyak oldum insanları sadece burundan ibaret görüyorum artık
![]()
şu anlık bşka sorum yok ama ilerisi için garanti veremem alçım çıkınca fotoğraf atmaya çalışırım beni yorumsuz bırakmayın :))
Bende seninle aynı gun oldum biliyorsun, tek fark benim alçım ve bantlarm daha erken çıktı. İnan iki üç gun bile o kadar değiştiriyormuş ki, bizzat yaşayıp gördüm, bundan sonra, en azından kendi adıma iyi ya da kötü de olsa sonu hergün bakıp fotoğraflarını çekip bu süreci eğlenerek geçirmeye çalışacağım. Takıldıkça düşündükçe daha da olumsuz etkileniyor insan.
hüseyin altuna ameliyat oldum yaklaşık 3 yıl oldu
evet canım özelden de mesaj atmışsın ama biliosn ben daha buranın çaylağıyım 100 mesajım dolmadı desteğin için çok çok teşekkür ettim aynı zamanda aynı şeyleri yaşayan birini de bulmak çok önemli ve bana çok güzel yarenlik yapıyosun hakkını ödeyemem :))) tamam bundan sonra kuruntu yok aynen ben de çekicem fotograflar ve sana ulaştırmaya calışıcam ctesi alçım çıkıyor bakalım hatrladığım kadar kötü müymüşbu arada fotoğraflarına baktım ve senin burnunu gercekten beğendim ödemin nerelerde olduğu belli sende ve ödemler inince güzel olacağı da belli :)) bu arada fotograf cekilmedim alçı çıktığında bakıp bakıp moralim daha cok bozulmasın diye ama söz ctesi ilk işim foto atmak olacak :))