merhaba bende yaklaşık 1.5 ay önce estetik oldum..şuan pişmanmıyım bilmiyorum hergün fikrim değişiyor ama hala aynaya baktıgımda işte bu tamamdır diyemiyorum... umarım düzelecek herkes 6 ay 1 yıl beklememi söylüyor.. benim kemikli ve büyük bir burnum vardı şimdi güzel oldu aslında ve doğal duruyor.. fakat burun ucu asimetrik duruyor ve çok gergin burnumu biri yukarı çekiyor gibi ve çok uyuşuk şu ruj sürdükten sonra yedirme hareketini yapamıyorum meselave gülerken gerilıyor önceden gülmek çok yakışırdı bana şuan gülmek bile istemiyorum..hergün dua ediyorum eski gülüşüm geri gelsin diye.. müsait olunca bende foto ekleyeceğim yorumlarınızı bekliyorum herkese sevgilerrrr
Merhaba benim ameliyatımın üzerinden 1 buçuk yıl geçti. İlk 1 aydan sonra yavaş yavaş oturmaya başlıyor ama oturdukça yani şişlikler indikçe yapılmış olan kavis varsa daha çok ortaya çıkıyor. Bence doktorunuzla bu durumu konuşmalısınız. Tabiki ameliyattan sonra şişme gibi durumlar yüzünden cilt bir süre gergin olabiliyor, sizi tedirgin etmek de istemem tıbbi bir bilgim yok yalnızca kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum bunları tabii ama 1 buçuk ay şişliğin azalıp gerginliğin gitmesi ve yüzünüzün eski haline dönmesi için yeterli bir süre. Gülüşünüzü de etkiliyorsa hala doktorunuzla mutlaka konuşmalısınız.. Umarım iyice oturunca tam istediğiniz gibi olur :)