• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

size güzel bir burun göstermek isterdim ama.. maalesef...
burnumun 7ay içinde AŞIRI değişime uğrayacağını tahmin edemezdim.. ben sustum fotoğraflar anlatır..
15günlük-7 aylık...
Eki Görüntüle 625196

kesinlikle 7 aylık fotondaki burnum 15 günlükten çok çok daha güzel.moral bozma stres yapmışşın .sorun yok ama öndende görmek lazım.yandan çok güzel.

kaç saatttir netin başındayım ama 25 mesaj kritei yüzünden abuk sabuk yerlerde bir kaç kişi dışında hiç kimsenin öncesi sonrası fotolarını göremiyorum bari 10 mesaj yapsanız can sıkıcı bir durum buuuuuuuuu benim gibi bu durumdan şikayetçi olan arkadaşlarda da var sanırım

kesinlikle sana katılıyorum.salı günü ameliyat oluyorum vede fotografları görmek istiyorum.25 msj diyor.bakalım dolacakmı.

Arkadaşlar inanılmaz mutluyum ya süperim inşaalllah hepimizin iyi olsun hemen karar verin yoksa kafa karışıyor.

ahh canım benim ya bende böle mutluyummmmmmmm diye haykırmak istiyorumm.çok sevindim senin adına.şuan için karar verdim haıyırlısı olsur inş güzel bir burnum olur.

öncesi fotom yok şimdilik ama sonrası bu.......

$34492_1433341966005_1606614619_1000935_8323891_n.webp$denayz.webp

Canım çok tesekkur ederim ancak hersey yeni basliyor aslinda, zira ben 18 Ocakta 2. ameliyatimi oluyorum kismetse ... Bu benim ilk ameliyatim evet cok dogal oldu ancak burnumun ustunde bir kemik olustu yeniden, kemer gibi , cok gerek olmasa da ben bir kez daha ameliyat olmaya karar verdim. Son ameliyattan sonra yine resim paylasirim ...

kusura bakma tam anlayamadım 2.ameliyatı ne kadar ara ile olmuş olucaksın 1.ameliyatından ne kadar zaman geçti üstünden?
ben de olucam revizyon o yüzden soruyorum

Back