Gerçekten çok güzel .
kesinlikle çok güsel olmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten çok güzel .
size güzel bir burun göstermek isterdim ama.. maalesef...
burnumun 7ay içinde AŞIRI değişime uğrayacağını tahmin edemezdim.. ben sustum fotoğraflar anlatır..
15günlük-7 aylık...
Eki Görüntüle 625196
ya sen ne kadar değişmişsin resmen geçleşmişsin dedikleri gibi arkadaşların .ama gördüğüm en güzel burunlardan biri.güle güle kullan.
kaç saatttir netin başındayım ama 25 mesaj kritei yüzünden abuk sabuk yerlerde bir kaç kişi dışında hiç kimsenin öncesi sonrası fotolarını göremiyorum bari 10 mesaj yapsanız can sıkıcı bir durum buuuuuuuuu benim gibi bu durumdan şikayetçi olan arkadaşlarda da var sanırım
Berbat da denmezdi ama neyse :) Teşekkür ederim..
Arkadaşlar inanılmaz mutluyum ya süperim inşaalllah hepimizin iyi olsun hemen karar verin yoksa kafa karışıyor.
Eki Görüntüle 717196 oldu mu bilmiyorum burda 15 günlük falandı
hadi canımmmmmmmmm.....vallahi çok başarılı vallahi çok güzel olmuşşşş gözlerime inanamadım çoook yakışmış güle güle kullan.Eki Görüntüle 723913 türkiyede ameliyat olmadim malesef..=)
kesinlikle 7 aylık fotondaki burnum 15 günlükten çok çok daha güzel.moral bozma stres yapmışşın .sorun yok ama öndende görmek lazım.yandan çok güzel.
Çok güzel olmuş , yüzünede çok yakışmış . Bende bi kaç hafta içinde olacağım ama doktora karar veremedim senden biraz bilgi alsamHer şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Canım çok tesekkur ederim ancak hersey yeni basliyor aslinda, zira ben 18 Ocakta 2. ameliyatimi oluyorum kismetse ... Bu benim ilk ameliyatim evet cok dogal oldu ancak burnumun ustunde bir kemik olustu yeniden, kemer gibi , cok gerek olmasa da ben bir kez daha ameliyat olmaya karar verdim. Son ameliyattan sonra yine resim paylasirim ...
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071