• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Eki Görüntüle 698834 Eki Görüntüle 698832 Eki Görüntüle 698833

kızımın 3. ay kontrolü, doktorumuz Barış ÇAKIR. Mutluyuz, huzurluyuz :)

çok doğal ve hoş olmuş. iyileşme sürecini biraz anlatır mısınız? bi de ne kadar ödediniz?
benim son 2 yıldır burnumda farkedilen bi kıkırdak kayması var burnum gittikçe aşağıya düşüyor.
ameliyat hiç istemiyorum ama burnum beni fazlaca rahatsız etmeye başladı. ucunu biri sıktığında ve hapşurduğumda acıyor üstelik. ameliyat düşünmeye başladım ben de.
eski burnumu istiyorum ühühühü :(

Kızlar bende ameliyat olmak istiyorum istanbula gitcem haftaya ama hangi doktor olacağına karar veremedim bir türlü fiyatınında çok yüksek olmasını istemiyorum 10000 15000 falan çok uçuk fiyatlar bence bunlar. güvenip önerebileceğiniz bir doktor var mı? Necdet uçar ve Emre ilhan var şu an aklımda sizin fikriniz ne ?

Necdet Uçar'ı bilmiyorum ama kesinlikle Emre İlhan diyorum ben. Sadece ilk görüşmede bile yeterli güveni veren bir doktor ve estetik gözü oldukça gelişmiş.

cnm evet dr seçimi önemli ama bence en büyük etken şans
ben ne ucuzcu dr.lara ameliyat olmuş kişiler gördüm fıstık gibi olmş burunları
ben hep en pahalı en iyisini seçmeye çalıştım
hep bi yerimde patladı
o yüzden ŞANS ŞANS ŞANS diyorum

hangi doktorlara ameliyat olupta memnun kalmadınız..

sık sık bu başlığa bakıyorum herkesin burnu güzel olmuş cidden benim isteğim daha düz bir burun haftaya da ameliyatım var ama elimde ne bir resim var ne bir tanıdık.. varsa sizin aklınızda kalan fotoğraf paylaşmış biri yardımcı olursanız çok sevinirim ameliyatımın bitiminde ben de burada paylaşmak istiyorum çünkü insan sonuçları gördükçe cesaretleniyor :)

resmen ağzım açık kaldı ne başarılı bir doktormuş, en güzel değişim sizde yaşanmış. Sizi ve doktorunuzu alkışlıyorum. Ne kadar da güzel olmuşsunuz ne kadara oldunuz ameliyatı özelden soracaktım ama mesaj hakkım yok kusura bakmayın buradan sordum özelden mesaj atabilirsiniz isterseniz

canım ikimizin doktoruda aynı çok beğendim çok güzel olmuş seninki bende hala sorunlar var inş böyle güzel olur bu arada senin açık mı kapalı mı ameliyat oldun

merhaba bende yaklaşık 1.5 ay önce estetik oldum..şuan pişmanmıyım bilmiyorum hergün fikrim değişiyor ama hala aynaya baktıgımda işte bu tamamdır diyemiyorum... umarım düzelecek herkes 6 ay 1 yıl beklememi söylüyor.. benim kemikli ve büyük bir burnum vardı şimdi güzel oldu aslında ve doğal duruyor.. fakat burun ucu asimetrik duruyor ve çok gergin burnumu biri yukarı çekiyor gibi ve çok uyuşuk şu ruj sürdükten sonra yedirme hareketini yapamıyorum mesela :1: ve gülerken gerilıyor önceden gülmek çok yakışırdı bana şuan gülmek bile istemiyorum..hergün dua ediyorum eski gülüşüm geri gelsin diye.. müsait olunca bende foto ekleyeceğim yorumlarınızı bekliyorum herkese sevgilerrrr

Çok güzel olmuş , yüzünede çok yakışmış . Bende bi kaç hafta içinde olacağım ama doktora karar veremedim senden biraz bilgi alsam

Merhabaaaaa.. kısa bi süre bakamadım foruma o yüzden şimdi cevap verebiliyorum kusura bakma olur mu :/ Aklında hangi doktorlar var ? ameliyat olan arkadaşların bende dahil fotoğraflarına bakarak fikir sahibi olabilirsin canım.. ben doktorumu tabi ki önreririm.. ama ne desem de senin gidip görüşmen daha mantıklı kuzum.. karar verdikten sonra gelişmeleri iletirsin bana da :)) beğendiğin içinde çok teşekkür ederim ayrıca..

MASALLAH! COK GUZEL OLMUS YA. BAYILDIM! BAYILDIM! :) COK GUZEELLLLL....

Kac'a yapti Dr. Dagdelen? Ben Emre Ilhan'a yaptirmaya dusunuyorum. Benim burnum kemerli ve cok buyuk ya :(

Çoook teşekkür ederim canım.. ben 2007 yılında ameliyat olduğum için şuan ki fiyatlar konusunda bilgim yok ama sitedeki bazı arkadaşlar görüşmüş fatih beyle..öğrendiğim kadarıyla 6000 den başlıyor 9000'e kadar gidiyor :) yüz yüze görüşmen en iyisi.

Çok hoş olmuş gerçekten, çok tatlı bir ifade vermiş yüzüne :)

Teşekkür ederim canım benim :)

cnm ben de seninle aynı durumdayımhatta daha feci,2 .ci ameliyatımı oldum ben ve kanamalarım durmadığı için üstüste 3 operasyon geçirdim ve şuan burnumn sağ tarafı tamamı ileçökük sağım da şiş çünkü parçalar ödemler hep kaymış 3 kere ameiyata girince 3 kere tampon yiyince burnum bir enkaza dönmüş ben de insanlarla göz teması kuramıyorum görüşemiyorum kimseyle ama beklicem başka çarem yok ve bidaha ameliyat ,neden bu kadar şanssızım anlamıyorum

Birseyi merak ettim. Hep ayni doktora mi ameliyat oldunuz peki?

Merhaba doktorunuz kim?
Foruma yenü üye oldum onun için takip etmekte zorlanıyorum. Psikolojimini bu kadar bozulacağını bilseydim daha temkinli davranırdım. Evet çok belli ve çok rahatsız edici,
birisi yamyassı, birisi dimdik. profil görüntüleri bile birbirinden farklı, birinde burnumun duvarı görünüyor diğerinde görünmüyor. Hata mı ettim bilmiyorum, beklemekten başka
çarem yok galiba. Tecrübeleriniz benim için önemli, lütfen bana yazın. Doktorla görüştüm şişliktendir dedi, burun deliklerine dokunmadık dedi. Asıl problem de bu, yani benim burun
deliklerim önceden yani kendi yapısından asimetrikti belki ama düşük olduğu için görünmüyordu, şimdi ucu kaldırılınca ben buradayım diye bas bas bağırmaya mı başladı bilmiyorum???
Doktor bunu öngörebilseydi belki deliklere de müdahale ederdi. Offffffffffffffff bilmiyorum kafam allak bullak...:-( Mutsuzum, hem de çok..........................

Back