- 21 Ağustos 2011
- 50
- 7
- 98
çok güzel olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 698834 Eki Görüntüle 698832 Eki Görüntüle 698833
kızımın 3. ay kontrolü, doktorumuz Barış ÇAKIR. Mutluyuz, huzurluyuz :)
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Kızlar bende ameliyat olmak istiyorum istanbula gitcem haftaya ama hangi doktor olacağına karar veremedim bir türlü fiyatınında çok yüksek olmasını istemiyorum 10000 15000 falan çok uçuk fiyatlar bence bunlar. güvenip önerebileceğiniz bir doktor var mı? Necdet uçar ve Emre ilhan var şu an aklımda sizin fikriniz ne ?
Gerçekten çok güzel .
cnm evet dr seçimi önemli ama bence en büyük etken şans
ben ne ucuzcu dr.lara ameliyat olmuş kişiler gördüm fıstık gibi olmş burunları
ben hep en pahalı en iyisini seçmeye çalıştım
hep bi yerimde patladı
o yüzden ŞANS ŞANS ŞANS diyorum
resmen ağzım açık kaldı ne başarılı bir doktormuş, en güzel değişim sizde yaşanmış. Sizi ve doktorunuzu alkışlıyorum. Ne kadar da güzel olmuşsunuz ne kadara oldunuz ameliyatı özelden soracaktım ama mesaj hakkım yok kusura bakmayın buradan sordum özelden mesaj atabilirsiniz isterseniz
untimely biz bu işi omuzlayalım gidelim birlikte yaptıralım birbirimize destek olalimmmmmmmmmmmmm
Bende muhammet dilberin yaptığı ameliyatları görünce düşünmeye başladım cidden istanbula gidiyorum bende haftaya görüşmeye gitcem bakalım kararım ne olacak çok zor bir durum gerçekten
Ankara'da Volkan Tayfur'a ameliyat oldum. Gerçekten çok memnunum. Sadece övmek için yazmıyorum kesinlikle o yüzden her şeyi sorabilirsiniz. Hiç sıkıntı yaşamadım kesinlikle tavsiye ederim :)
Ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarım da şunlar:
Eki Görüntüle 739122 Eki Görüntüle 739123 Eki Görüntüle 739124
acıkcası su an aklımda hıc olmayan bı ısım aklıma takıldı cok hos olmus burnunuz ne kadar oldu burda
Çok güzel olmuş , yüzünede çok yakışmış . Bende bi kaç hafta içinde olacağım ama doktora karar veremedim senden biraz bilgi alsam
MASALLAH! COK GUZEL OLMUS YA. BAYILDIM! BAYILDIM! :) COK GUZEELLLLL....
Kac'a yapti Dr. Dagdelen? Ben Emre Ilhan'a yaptirmaya dusunuyorum. Benim burnum kemerli ve cok buyuk ya![]()
Çok hoş olmuş gerçekten, çok tatlı bir ifade vermiş yüzüne :)
cnm ben de seninle aynı durumdayımhatta daha feci,2 .ci ameliyatımı oldum ben ve kanamalarım durmadığı için üstüste 3 operasyon geçirdim ve şuan burnumn sağ tarafı tamamı ileçökük sağım da şiş çünkü parçalar ödemler hep kaymış 3 kere ameiyata girince 3 kere tampon yiyince burnum bir enkaza dönmüş ben de insanlarla göz teması kuramıyorum görüşemiyorum kimseyle ama beklicem başka çarem yok ve bidaha ameliyat ,neden bu kadar şanssızım anlamıyorum
Foruma yenü üye oldum onun için takip etmekte zorlanıyorum. Psikolojimini bu kadar bozulacağını bilseydim daha temkinli davranırdım. Evet çok belli ve çok rahatsız edici,
birisi yamyassı, birisi dimdik. profil görüntüleri bile birbirinden farklı, birinde burnumun duvarı görünüyor diğerinde görünmüyor. Hata mı ettim bilmiyorum, beklemekten başka
çarem yok galiba. Tecrübeleriniz benim için önemli, lütfen bana yazın. Doktorla görüştüm şişliktendir dedi, burun deliklerine dokunmadık dedi. Asıl problem de bu, yani benim burun
deliklerim önceden yani kendi yapısından asimetrikti belki ama düşük olduğu için görünmüyordu, şimdi ucu kaldırılınca ben buradayım diye bas bas bağırmaya mı başladı bilmiyorum???
Doktor bunu öngörebilseydi belki deliklere de müdahale ederdi. Offffffffffffffff bilmiyorum kafam allak bullak...:-( Mutsuzum, hem de çok..........................
Teşekkür ederim canım ben 2007 senesinde 3500'e yaptırmıştım.. şuan 6000 ile 9000 arası değişiyor.