Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Senden kortuğu için ameliyatı uzatmak ne alaka yahu? Burnunu açık bırakıp 2 kahve mi içmiş benimki gibi?
ben ameliyat öncesi çok bastırmıştımm.. bunu bunu istemem,bunu sakin yapma,yapamayacaksan soyle. Ameliyatli kotu burundansa kendi kotu burnumu tercih ederim diye açık açık konuştum. Yapamayacaksan,yapamam de dürüst ol bir de o kadar isimli doktor gezdim ,bunu niye seçtim ya kel alaka,kendime de kiziyorum

Ya işte şans dediğimiz şey tam da bu... Benimkinin yaptığı burunları biliyorum. Birçok kez de yazdım hatta, 3 kişiyi tanıyorum. Ben o yüzden gittim kendisine. Bakar bakmaz, "Çok kolay bir burun." deme o zaman! İçini görmeden çok kolay deme, umut verme... Sonradan bozulunca "Sen üstüne yatmışsındır." deme mesela! Hadi ilkinde üstüne yattım, ben manyak mıyım ikincisinde de yatayım? Hem doktorlar demiyor mu, burun sert darbe almadan bozulmaz diye?

"Ameliyatlı kötü burundansa kendi burnumu tercih ederim." cümlesi çok iyi. Ben de buna benzer bir şey söylemiştim. Önceden de eğriydi ama en azından kendi burnumdu, bu kadar eziyeti çekmemiştim ve kabullenmiştim. Şimdi kabullenemiyorum demiştim. Boş boş bakıyor, aynı dilden konuşamıyoruz ki!

Becerebilse ilkinde yapardı. Zor burun görmemişler hiç açılmamış,kırığı vs olmayan burnun nesi zor ya. Kalın deri bile olsa burna bütünlük sağlamak zorundasın,burun küçük ya da büyük olsun,takılmıyorum ama bir formu olmalı. (Şekilsiz yamuk yumuk büyük burun var bir de şekilli büyük burun var mesela) o konturu burna vermek doktorun işi.

"Beni anlamıyorsun, onlar kemik ödemi, geçecek." deyip duruyor.

E kemik ödemiyse niye revizyon oldun o zaman? İlkinde ödem değildi de ikincisinde mi ödem?
İlkinde de ödem dedi. 10. ay baktı ki olacak gibi değil, Ester-C iç tüm ödemler gitsin ki yeniden ameliyat yapayım dedi. Aldım içtim! Bir sürü de para verdim, zorundaymışım gibi!

12. ay kıkırdak kayması dedi, revizyon ama revizyon gibi olmayacak, baştan ameliyat edecekmişim gibi düşün dedi. Bari burnum kavisli olsun dedim, bırak kavisi bi' tarafıma benzetti yine!

Sen böyle anlattıkça adamı dövesim geliyor.

Ilkinde niye geçmedi o zamanda ödem dememiş miydi ? Revizyondan sonra sırtındaki kemik ödemi diyelim,ucunda ki yamukluk ne,kikirdak odemi mi o da. Ben inanmıyorum
Hangi yamukluk? Ucu yamuk değil ki bize öyle geliyor! Hem yüzümüz asimetrik olduğu için burnumuz da asimetrik olur. Yani biz de amma cahiliz ha!

Sen böyle anlattıkça adamı dövesim geliyor.
2. ameliyata girdim, narkozdan çıkınca geldi, "Ameliyat tahminimden kısa sürdü ama çok başarılı geçti. Bu defa kemer oluşturabilecek tüm kemiği kırdım, ucunu kaldırdım, tam istediğin gibi oldu." dedi. Alçı çıktığında da tam istediğim gibi bir burun gördüm gerçekten.

İşte bu yüzden diyor, ödemdir geçer diye... Alçı çıkınca gördüğüm burunlar zaten hep çok güzel oluyor. "Ben yaptım, sen üstüne yatıyorsun." demesi o yüzden işte... Bunu demeyi kendinde hak görüyor çünkü benim burnum gerçekten de sonradan bozuluyor.

Bu arada senin revizyon sonrası 1. ayki hali benim şu anki burnumdan daha düzgün. Korkuyorum

Alcinin ciktigi an gercek sonuc degil ki bunu hepsi biliyor. Bir hamura anlık şekil verirsiniz,belki biraz desteklersiniz 2 3 gün dayanır,sonra yine söner ve bozulur. Destek atamıyor bence madem bu burun ucu düşüyor sağlam destek at,2 kez yapıyorsun. Bence revizyonuna o bile girmemiş olabilir, gördük mu ? Görmedik:)

Ha fjlyjgnfns koptum

Bu arada senin revizyon sonrası 1. ayki hali benim şu anki burnumdan daha düzgün. Korkuyorum
Ben de çok sevmiştim onu. 1 ay süren kısa bir maceramız oldu kendisiyle... Tıpkı bir yaz aşkı gibiydi... Çok özlüyorum çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…