- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.337
- 123
Burnunu düşün, tüm atraksiyonlar yassağğğGece gece yine depreştim, uykum kaçtı
Öndende iyise böyle bir burun isterdim1.ayı,ne zaman geçecek bu ödemler
Selam kime oldunuz?Birinci ameliyatım tam bir felaketti, ikinci ameliyatımda fotoğraf koymuştum dosyanın arasına. Nerdeyse aynısını yaptı diyebilirim
Öndende güzel olduÖndende iyise böyle bir burun isterdim
Darısı başıma öndende gösterirseniz süper olurduÖndende güzel oldu
Özelden attımDarısı başıma öndende gösterirseniz süper olurdu
Hayırlı olsun çok güzel olmuşHer şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Bu burun taa yıllar önce bu başlıkta görüp en beğendiğim burun olmuştu. Birgün estetik olursam böyle bir burun isterim demiştim. Konu sahibinin burnu şimdilerde nasıldır acaba?Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Kime ameliyat oldunuz
Dr.Cengizhan ekizceli yaptı operasyonumu 2021 Eylül de hala toparlayamadım kendimi çok pişmanım yeni haline bakın ne kadar korkunc saçımda yazma olan eski hali!!Valla burayı iyi ki ameliyatı olduktan sonra okudum yoksa asla ameliyat olmazdım, çoğunluk üzücü olaylar yaşamış. Ben 20 gün önce Dr Nihat Kaya 'ya burun estetiği oldum. Benden 15 gün önce de kızım oldu. Aynı anda Dr Cengizhan Ekizceli de gıdıma vaser liposuction yaptı. Her ikisi için fotoğraf paylaşıp, detaylı anlattığım yazılar var. Son ikili resim, ameliyat öncesi ve bugün. Bakmak isteyen için aşağıdaki linklerde paylaştım. Hepimize geçmiş olsun, dilerim herkes istediğine kavuşur
GIDIMI Aldırdım Vaser liposuction ile
Bu arada, Ben 45 yaşımdayım, 25 yaşında bir kızım var.Burnumdan memnunum. Fakat gıdı için biraz tedirginim. Dün Dr Cengizhan bey kontrol etti ve normal herşey yolunda dedi. 9. günüm bugün, biliyorum çok erken. İlk başta boynumun sol tarafı çok şişti, 2.gün indi ve boğazımı iple sıkmışlar gibi...www.kadinlarkulubu.com
DR NİHAT KAYA
Arkadaşlar merhaba çok acillllllll yardımınıza ihtiyacım var. Dr Nihat Kaya ya burun estetiği olan var mı. İlk defa burun estetiği ameliyatı olmayı düşünüyorum. Ve doktor secmede zorlanıyorum yardımcı olur musunuz 🙏www.kadinlarkulubu.com
Eski hali yenisi gibi duruo ben anlamadım nee yapmis da bu kadar büyümüş burun ödemli mi hala?Dr.Cengizhan ekizceli yaptı operasyonumu 2021 Eylül de hala toparlayamadım kendimi çok pişmanım yeni haline bakın ne kadar korkunc saçımda yazma olan eski hali!!
Çok beğendim kime oldunuz acabaGüncelleme 9ay oldu, burnumu begenmemeye basladim sanirim takinti haline getiriyorum cok düz olmamismi? Ve hala nefesim cok tikaniyor burnum hep kuru varmi bu sorunlari yasayanlar
Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba. Ben de afyondayim. Doktorunuzu önerir misiniz?Meraba arkadaşlar. Afyon da necmettin karasu da burun estetiği olan var mı? Benim ameliyat tarihim den bir hafta sonra direksiyon sınavım olacak açaba sınava katılmamda bir sakınca olur mi
revizyon sonrası da resim ve deneyiminizi paylaşırmısınızÇok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)
güzel olmuş ,ne kadar zaman geçtiBu da benim burnum :) Sizce nasıl olmuş ? Cemil hocaya ameliyat oldum Cemil Yurtseven.
Burunun çok güzel doğal keşke benimki de senin gibi olsaydı, kaç yıl oldu seninİnşallah canımm çok teşekkürler.. hangi doktora yaptırıyorsun ? ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?