• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Buda benim 1 aylik 1 haftalik burnum 🙈 bende cok ödem olmamişti doktorum cokta degişim olmaz dedi fazla ödem olmadigi icin şimdilik memnunum burnumdan nefes almamda düzeliyor yavaş yavaş.
Güncelleme 9ay oldu, burnumu begenmemeye basladim sanirim takinti haline getiriyorum cok düz olmamismi? Ve hala nefesim cok tikaniyor burnum hep kuru varmi bu sorunlari yasayanlar

Eklentiler

• 276BC2F7-E4DD-4DFC-9AD9-C480BE6C8361.jpeg
    276BC2F7-E4DD-4DFC-9AD9-C480BE6C8361.jpeg
    73,7 KB · Görüntüleme: 486
Merhaba bu doktor tamamen para göz. Allah aşkına güvenmeyi beni mahvetti birde kabuk etmiyor. Devlet devlet değil şikayet ettim fotolarımı WhatsApp konuşmamı koydum ama sonuç yok param gitti umrunda değil rezil oldum ışık dolgusu sonunda gözümün altında hafif biraz halka vardi ama bir gözüm canavar gibi mosmor oldu neredeyse bir yıldır geçmedi. İşlemden sonra 1 saat kadar bulanık Gördüm. Bir hekime sordum damarıniza çok ciddi zarar vermiş bu işlemi her doktor yapmmali dedi. Dr yaptığı işin arkasında değil tüccar olmuş. Sen hayır görme inş bu gözle dolaşıyorum haram olsun

Merhaba bu doktor tamamen para göz. Allah aşkına güvenmeyi beni mahvetti birde kabuk etmiyor. Devlet devlet değil şikayet ettim fotolarımı WhatsApp konuşmamı koydum ama sonuç yok param gitti umrunda değil rezil oldum ışık dolgusu sonunda gözümün altında hafif biraz halka vardi ama bir gözüm canavar gibi mosmor oldu neredeyse bir yıldır geçmedi. İşlemden sonra 1 saat kadar bulanık Gördüm. Bir hekime sordum damarıniza çok ciddi zarar vermiş bu işlemi her doktor yapmmali dedi. Dr yaptığı işin arkasında değil tüccar olmuş. Sen hayır görme inş bu gözle dolaşıyorum haram olsun
Nereye şikâyet ettiniz? Hangi doktor yaptı? Şikâyetiniz ışık dolgusuyla mı alakalı, burun estetiğiyle mi? Ben de ışık dolgusu düşünüyorum da korktum şimdi. :( Kapatıcı kullanmak daha mı iyi sizce? Gerçi onu da hiç sevemedim gitti!

Nereye şikâyet ettiniz? Hangi doktor yaptı? Şikâyetiniz ışık dolgusuyla mı alakalı, burun estetiğiyle mi? Ben de ışık dolgusu düşünüyorum da korktum şimdi. :KK43: Kapatıcı kullanmak daha mı iyi sizce? Gerçi onu da hiç sevemedim gitti!
hangi ildesiniz ışık dolgu ile önerebileceğim dr ankaradaysanız eğer ferruh bingül önerebilirim 10 üzerinden 8 puanım

Buda benim 1 aylik 1 haftalik burnum 🙈 bende cok ödem olmamişti doktorum cokta degişim olmaz dedi fazla ödem olmadigi icin şimdilik memnunum burnumdan nefes almamda düzeliyor yavaş yavaş.
maşallah :) doktorunuzun adı ne acaba yazdıysanız da göremedim kusurabakmayın

hangi ildesiniz ışık dolgu ile önerebileceğim dr ankaradaysanız eğer ferruh bingül önerebilirim 10 üzerinden 8 puanım
İzmir'deyim. Bu şehirde ışık dolgusu konusunda bayağı deneyimli bir plastik cerrah buldum. Gerçi benim burun estetiği için de bulduğum doktor çok iyiydi... Bak sinirlendim yine! Bu ışık dolgusu maceram da burnuma benzemez umarım!

İzmir'deyim. Bu şehirde ışık dolgusu konusunda bayağı deneyimli bir plastik cerrah buldum. Gerçi benim burun estetiği için de bulduğum doktor çok iyiydi... Bak sinirlendim yine! Bu ışık dolgusu maceram da burnuma benzemez umarım!
Forumda ferruh bingül'ün burnunu mahvettiğini ve hayatının kaydığını söyleyen bir kız vardı bu arada aklıma geldi. Şikayeti olmayan doktor yok valla.

Forumda ferruh bingül'ün burnunu mahvettiğini ve hayatının kaydığını söyleyen bir kız vardı bu arada aklıma geldi. Şikayeti olmayan doktor yok valla.
İnan çok üzgünüm... O kadar üzgünüm ki artık ifade edemiyorum kendimi. Sen nasıl oldun kuzum?

İdare ediyorum. Bugün böyle biraz sesli güldüğümde burnumun hafif acıdığını fark ettim. Her gün başka bir dert çıkıyor. Sen nasılsın?
Vallahi hiç iyi değilim bu konuda... Ayın 23'ü ve 6. ayım doldu. Bugün bir arkadaşıma söyledim, benimle gel kontrole dedim. Çünkü doktor beni çok kolay sindiriyor, yanımda takviye kuvvet götürmeye karar verdim. Burnumun sorunu ne, bana açıklamak zorunda artık. Neden burun bütünlüğüm 2. ayda bozuluyor, bi' anlatsın. Adam yerine konulmadığımı düşünüyorum artık. Tamam, ameliyatsız burnumdan güzel ama bu mudur yani? Amaç ameliyat olmadan önceki burundan güzel olması mıdır, düzgün olması mıdır? Bunların cevabını istiyorum!

Son düzenleme:
Vallahi hiç iyi değilim bu konuda... Ayın 23'ü ve 6. ayım doldu. Bugün bir arkadaşıma söyledim, benimle gel kontrole dedim. Çünkü doktor beni çok kolay sindiriyor, yanımda takviye kuvvet götürmeye karar verdim. Burnumu sorunu ne, bana açıklamak zorunda artık. Neden burun bütünlüğüm 2. ayda bozuluyor, bi' anlatsın. Adam yerine konulmadığımı düşünüyorum artık. Tamam, ameliyatsız burnumdan güzel ama bu mudur yani? Amaç ameliyat olmadan önceki burundan güzel olması mıdır, düzgün olması mıdır? Bunların cevabını istiyorum!
Bu güzel bir fikir. Ben de erkek arkadaşımı mı götürsem acaba? Biraz cazgır olmak gerekiyor galiba. Ben de hiç öyle biri değilim.

İnan çok üzgünüm... O kadar üzgünüm ki artık ifade edemiyorum kendimi. Sen nasıl oldun kuzum?
Benim burunda her geçen gün düşüyor gibi...hiç kaldırmamış,doğal bırakmış sanırım.1 yıl içinde düşmeye devam ederse ağzıma girecek 😏 Ağzımda medyum memişin tokatladığı Ketooo gibi... ne gülebiliyorum ne tam telaffuz konuşabiliyorum

Benim burunda her geçen gün düşüyor gibi...hiç kaldırmamış,doğal bırakmış sanırım.1 yıl içinde düşmeye devam ederse ağzıma girecek 😏 Ağzımda medyum memişin tokatladığı Ketooo gibi... ne gülebiliyorum ne tam telaffuz konuşabiliyorum
Güldürme yav :D
Bu güzel bir fikir. Ben de erkek arkadaşımı mı götürsem acaba? Biraz cazgır olmak gerekiyor galiba. Ben de hiç öyle biri değilim.
Götür, birini yanına al mutlaka. Benim yerimde başka biri olsaydı ortalığı ayağa kaldırmıştı. Ben kibar ve çabuk sindirilebilir biri olduğum için hep böyle şeyler başıma geliyor. Saçma sapan konuşmalara çok denk geliyorum. Yeter be!

Güldürme yav :D

Götür, birini yanına al mutlaka. Benim yerimde başka biri olsaydı ortalığı ayağa kaldırmıştı. Ben kibar ve çabuk sindirilebilir biri olduğum için hep böyle şeyler başıma geliyor. Saçma sapan konuşmalara çok denk geliyorum. Yeter be!
O cazgır kişi benim,burnu yapamadiktan sonra ne desek boş,yapamadim bekle revizyona alayım dese de olmam asla,son çareyi özelden atacağım

Güldürme yav :KK70:

Ben de aynen öyle biriyim maalesef. İşimiz zor.

Keşke benimki de düşse, domuzcuk olmak hiç güzel bir şey değil 🤣

🐷🐷🐷

O cazgır kişi benim,burnu yapamadiktan sonra ne desek boş,yapamadim bekle revizyona alayım dese de olmam asla,son çareyi özelden atacağım
Cazgır olmazsan susturuyorlar seni. Salak muamelesi yapıyorlar. O kadar ameliyat yapan bir doktor bana bunu açıklamalı. Benim burnumda, bünyemde bir problem varsa bu sevdadan vazgeçeyim en azından. Başıma gelecekleri önceden bileyim. Mesela ümitle beklemeyeyim! Ay vallahi delirecem!

Düşünmüyor değilim zaten benden korkusuna ameliyatı 3 saat daha uzatmış , sanirsin şaheser yaratacak,beceriksiz...
Senden kortuğu için ameliyatı uzatmak ne alaka yahu? Burnunu açık bırakıp 2 kahve mi içmiş benimki gibi? :D

Back