• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Ameliyat sonrasında yıllardır beni mutsuz eden kırık burnumdan kurtulacağımı ve çok mutlu olacağımı sanmıştım. Ama gerçek anlamda psikolojim çok bozuk. İnsanların arasına bile çıkmaktan çekiniyorum çünkü görür görmez burnunun delikleri neden birbirinden farklı diyorlar offfffff arkadaşlar yaaaaaaaaaaaaa...:-((

cnm ben de seninle aynı durumdayımhatta daha feci,2 .ci ameliyatımı oldum ben ve kanamalarım durmadığı için üstüste 3 operasyon geçirdim ve şuan burnumn sağ tarafı tamamı ileçökük sağım da şiş çünkü parçalar ödemler hep kaymış 3 kere ameiyata girince 3 kere tampon yiyince burnum bir enkaza dönmüş ben de insanlarla göz teması kuramıyorum görüşemiyorum kimseyle ama beklicem başka çarem yok ve bidaha ameliyat ,neden bu kadar şanssızım anlamıyorum

canm bak bu kadar sıkma canını temkinli olup bu olayı düzeltebilirsn.ama yapman gereken ilk şey ameliyat olduğun doktora deil başka bi doktora gitmen çünki ameliyat eden doktor aa yapamamışım dur bi daha yapalım demez.başka bi doktora git doktoru iyi araştır inş bişiyceğin kalmaz[/QUOTEa

Galiba bu ameliyata bir daha cesaret edemem, böylece kalacak, çünkü haftalarca araştırdım çıkan sonuç işte bu
bir daha nasıl cesaret ederim bilmiyorum... Acaba bi dahakine nasıl bir sorun çıkacak diye ameliyatta kalpten giderim
herhalde. Zaten bütün cesaretimi zar zor toplayıp ameliyat oldum. Düzelmezse bu şekilde yaşamayı sindirmem gerekecek anaşılan..

umarım sen sindirebilirsin ama ben asla sindiremem,ben bile cesaret ediyosam nerdeyse ölümden döndüm sen de edersin bence

Sadece doktor seciminde d tam bi karara varmam gerkiyor:)

cnm evet dr seçimi önemli ama bence en büyük etken şans
ben ne ucuzcu dr.lara ameliyat olmuş kişiler gördüm fıstık gibi olmş burunları
ben hep en pahalı en iyisini seçmeye çalıştım
hep bi yerimde patladı
o yüzden ŞANS ŞANS ŞANS diyorum

Çok teşekkür ederim tekrar :) Evet burun estetiği yanında solunum problemleri de aynı ameliyatta halledilebiliyor. Bi tanıdığımda da aynı doktora ameliyat oldu burunda et vardı nefes almak da zorluk çekiyordu birde horlama :))) ondan biliyorum yani.. Hangi doktora gidersen git burnu düzeltirken sağlık sorunun varsa onuda düzeltebiliyorlar diye biliyorum..tabii araştırmak birebir konuşmak lazım

bence aksine sağlık problemlerin artıyor ameliyatlardan sonra

ben izmirde olmak istiyorum aslında istanbula gitmem cok zor muhammet dilberin yaptıgı ameliyatların fotoları kesinlikle istanbul diyo. napcagımı bılemıyorum ızmırde war mı bıldıgınız cıdden artık o kadar yoruldum kı kararsızlıktan

ben izmirde olmak istiyorum aslında istanbula gitmem cok zor muhammet dilberin yaptıgı ameliyatların fotoları kesinlikle istanbul diyo. napcagımı bılemıyorum ızmırde war mı bıldıgınız cıdden artık o kadar yoruldum kı kararsızlıktan

Bende muhammet dilberin yaptığı ameliyatları görünce düşünmeye başladım cidden istanbula gidiyorum bende haftaya görüşmeye gitcem bakalım kararım ne olacak çok zor bir durum gerçekten

Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)

Bunun çok doğal olmuş,sanada çok yakışmış.kavislimi istiyordun ondanmı begenmedin cnm? ama sanki hiç yapılmamış sanki kendi burnunmuş gibi.

Ben de estetik yaptırmak istiyorum ama cerrahi işlemlerden hep çok korkmuşumdur. Aslında acı eskisi gibi yok denecek kadar az artık diyorlar ama yine de korkuyorum işte:(

inan bana yıllardır bende korktum hep ama yıllardırda aynada burnuma bakıp bakıp acaba dedim .ama artık bitti salı günü 13,00 da amliyata giriyorum inş hayırlısı olur.inş güzel doğal bir burnum olur.

burnumda sağa doğru bir kemik eğriliği var.bide ergenlik çağında cahillikten olsa gerek hani burna oturan kemik çerçeve gözlükler vardır ondan kullandım uzun süre.ve tabi haliyle orda bi çöküklük oluştu. gözleri bozuk olan çocuklarınıza direk burun sırtına ıoturan gözlük kullandırmayın benim sahsi görüşüm böyle.yani ameliyat olucam bende.allahım yardım etsin.

Back