Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

merhaba ben de tip plasti dusunuyorum ve siz olalı bayagi sure gecmis su an nasilsiniz ben kalin deriliyim bi de endiseliyim acikcasi

Bende yaklaşık 22gün önce ameliyat oldu. Burnum aşırı kemerliydi ben özellikle kavis istemiştim ama doktorum yapmamış şu anda üzerinde sanki hafif kemer var kendisine söylediğimde geçecek diyor ama bana göre şişkinlik değil bu şekilde ameliyat olup daha snra burnu oturanlar var mı

Burun ödemi yavaş yavaş iniyor, yukarıdan aşağıya doğru. En son burun ucuna toplanıyor ve en geç orası iniyor. Ödem ve kemik sanılıyor genelde. 22 gün çok erken, benim 3.5 ay oldu, yeni yeni ödemler iniyor

Eklentiler

• 020C025E-DE5F-4B3D-A775-1F770ADAC6CC.jpeg
    94,4 KB · Görüntüleme: 495
  • 0411B24D-1629-4215-9333-D8BBA24C78C0.jpeg
    88,9 KB · Görüntüleme: 485
Doktorun öncesi ve sonrası çalışması ve burnumun son hali resimdeki gibi yani hiç kavis yok gibi dümdüz umarım biraz daha oturur

Doktorun öncesi ve sonrası çalışması ve burnumun son hali resimdeki gibi yani hiç kavis yok gibi dümdüz umarım biraz daha oturur
Benimde başta kavis yoktu ama Dr hafifçe verdim demişti, 3.5 ay oldu, 10 gündür kavis belirdi ama bu sefer de sanki kemer oluştu, bu çok normal, benim kızım da benden 1 ay önce oldu, onunda öyle olup geçti, onun ki şu anda mükemmel

Yaaa gerçekten mi çok güzel inş benimde öyle olur peki ameliyat fotonuzda varmı kavis genelde ameliyattaki haline dönüyor ama benim ameliyattada sanki kavis yok gibi

Neden ki çok mu kavisli yaptı yani benim kavisten kastettiğim çok hafif ve doğal oluyor bence şahane duruyor benimkide dümdüz sopa gibi oldu
Evet benimki baya kavisli bir kere dolgu yaptirdim. Simdi revizyon düşünüyorum. Kavis olan yer basik duruyor. Yüzüm daha tombul gözüküyor

ya kızlar benim sol tarafta hafif çıkıntı vardı. Doktor 1 yıl doldu düzeltme yaparız demişti şimdi yan çiziyor iyi mi! Canım çok sıkkın. O kadar para ver sonra asistanları geçip doktora ulaşama. 1. yıl kontrolü icin randevu istedim pandemi yüzünden kontrol almıyoruz dedi asistan. Online da olur dedim cevap yok. Rica içeren güzel bir mesaj yazdım yine cevap yok. Aşırı gerginim su an.

Valla randevusuz gitsen orda olmama ihtimali mi var? Git konuş doktorla yani. Beklerim böyle davranmasını

Valla randevusuz gitsen orda olmama ihtimali mi var? Git konuş doktorla yani. Beklerim böyle davranmasını
Ya ne kadar ayıp aslında. Hiç etik değil yani. Online da olsa görüşmek istiyorum dedim cevap yok. O kadar para verdim ne olursa olsun bir açıklama yapman gerekli. Asistanı da bir gıcık ki... ya aslında düzeltme olmasam da olur ama sonuçta düzeltmesi lazım onun hatası yani.

randevusuz gitsem almayabilir içeri rezillik cıkıcak o olucak yani.

Ay kesinlikle son derece ayıp heleki bunu bir doktorun yapması. İnstagramdan kendisi mi yazıyor peki? Bence de düzeltmesi gerekiyor öylece başından savamaz

Ay kesinlikle son derece ayıp heleki bunu bir doktorun yapması. İnstagramdan kendisi mi yazıyor peki? Bence de düzeltmesi gerekiyor öylece başından savamaz
Sanırım instagram paylaşımlarını o yapıyor. Watsapp’a asistanı bakıyor. Açık açık su sebepten yapmıcam dese Yine iyi. Cevapsız bırakmaları çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…