sabah asistanı cevap yazdı doktor bey e ileteyim diye. bakalım bekliyorum.EVet bence de öyle. İnstagramdan yazın bakalım cevap verecek mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah asistanı cevap yazdı doktor bey e ileteyim diye. bakalım bekliyorum.EVet bence de öyle. İnstagramdan yazın bakalım cevap verecek mi?
İyi bakalım. İnşallah istediğiniz gibi olur her şeysabah asistanı cevap yazdı doktor bey e ileteyim diye. bakalım bekliyorum.
Benim de burun ucum hala küt, inşallah daha değişir, son 3 gündür iyice şişti, bu ay böyle sanırımYaaa gerçekten mi çok güzel inş benimde öyle olur peki ameliyat fotonuzda varmı kavis genelde ameliyattaki haline dönüyor ama benim ameliyattada sanki kavis yok gibi
Benim 4.5 ay oldu daha geçmedi, 1 yıl deniyor ama 3.ay ile 1. Ay arasında bayağı fark var1.ayı,ne zaman geçecek bu ödemler![]()
Merhaba ben Hasan Hüseyin Ceylan hakkında olumlu olumsuz çok yorum gördüm kafam çok karıştı. Burnunuz çok hoş olmuş gerçekten
Merhaba. Yorumunuzu rastgele gördüm. Benim ilk ameliyatım hasan hüseyin beydeydi. Ödemlerim inip düzelecek diye 2 sene kadar bekledim. Gittikçe burun yamukluğum daha belirginleşti. Burun ucum top gibi kaldı. Yüzüme göre de çok kısa bir burnum vardı. Daha yeni başka bir dokrora revizyon ameliyatı oldum. Şu anda memnunum. Iyi araştırmanızı tavsiye ederim :)Merhaba ben Hasan Hüseyin Ceylan hakkında olumlu olumsuz çok yorum gördüm kafam çok karıştı. Burnunuz çok hoş olmuş gerçektenÖnerir misiniz Hasan Beyi gitmeli miyim sizce?
Drnız kimdi acaba yeni üyeyim yanancıyım iyş kullanamıyorum platformu1.ayı,ne zaman geçecek bu ödemler![]()
Merhabalar bende burun ameliyatı için doktor arayışındayım acaba ameliyat olup memnun olduğunuz doktorun ismini verebilir misinizBu arada isteyen olursa gönül rahatlığı ile tavsiye edeceğim doktorumu. Ama NEVZAT DEMİRBİLEK Mİ ASLAAAA.
merhaba, acaba doktorunuz kimdi? burnunuz cok guzel gozukuyor.1.ayı,ne zaman geçecek bu ödemler![]()
Teşekkür ederim:) Barış Çakırmerhaba, acaba doktorunuz kimdi? burnunuz cok guzel gozukuyor.
Mrb neredensiniz doktorunuz kimdi5 buçuk ay oldu :)
Geçmiş olsun güzel olmus. Yağlanma ve burundan nefes alma süreciniz ne zaman geçtiBuda benim 1 aylik 1 haftalik burnumbende cok ödem olmamişti doktorum cokta degişim olmaz dedi fazla ödem olmadigi icin şimdilik memnunum burnumdan nefes almamda düzeliyor yavaş yavaş.
Hayır şöyle şimdi, burnuma ben iyi nefes alamıyorum. Sümkürme işlemini tam yapamıyorum. 2 ay oldu. Burnuma su çekemiyorum, hissizlik çok var. Bir de maske sıkıntısı yaşıyorum. Tecrübelilerinizi söyler misiniz?Yaglanma cok olmadi bende baslarda vardi tonik kullandim sadece burnuma. Nefes almamda scooter ile siddetli sekilde yere düstüm eve geldigimde her iki burnumun ucundada kocaman kabuklar vardi ondan sonra düzelmeye basladi hala daha kabuklar ve kan pihtilari ciktikca rahatliyor nefesim
Doktorunuza daniştinizmi bu konuyu hissizlik olmasi normalmi bilemiyorum. Ben sterimar sprayimi hala kullaniyorum önce sıkıyorum sonra burun deliklerini kapatarak hafifce sümkürüyorum. Maskeyide sert tarafi cene bölgesine getirirek takiyorum yada sert kismi ucgen yaparak buruna degmicek şekilde zaten gerekmedikcede takmiyorumHayır şöyle şimdi, burnuma ben iyi nefes alamıyorum. Sümkürme işlemini tam yapamıyorum. 2 ay oldu. Burnuma su çekemiyorum, hissizlik çok var. Bir de maske sıkıntısı yaşıyorum. Tecrübelilerinizi söyler misiniz?
Merhaba ucunu ben kalık ve havalı seviyorum acaba siz mi istemediniz yoksa baeıs bey kalkık burun yapmıyor muTeşekkür ederim:) Barış Çakır
Ben böyle istiyordum ama kalkık yaptığı bir buruna da denk gelmedim.Tarzı o değil anladığım kadarıyla.Muhammet Dilber daha çok size hitap edebilir benceMerhaba ucunu ben kalık ve havalı seviyorum acaba siz mi istemediniz yoksa baeıs bey kalkık burun yapmıyor mu