• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Merhaba ben Hasan Hüseyin Ceylan hakkında olumlu olumsuz çok yorum gördüm kafam çok karıştı. Burnunuz çok hoş olmuş gerçekten🧿Önerir misiniz Hasan Beyi gitmeli miyim sizce?
Merhaba. Yorumunuzu rastgele gördüm. Benim ilk ameliyatım hasan hüseyin beydeydi. Ödemlerim inip düzelecek diye 2 sene kadar bekledim. Gittikçe burun yamukluğum daha belirginleşti. Burun ucum top gibi kaldı. Yüzüme göre de çok kısa bir burnum vardı. Daha yeni başka bir dokrora revizyon ameliyatı oldum. Şu anda memnunum. Iyi araştırmanızı tavsiye ederim :)

Buda benim 1 aylik 1 haftalik burnum 🙈 bende cok ödem olmamişti doktorum cokta degişim olmaz dedi fazla ödem olmadigi icin şimdilik memnunum burnumdan nefes almamda düzeliyor yavaş yavaş.

Eklentiler

• CB6D02C9-92A2-4174-A944-957EC9FA30C3.jpeg
    CB6D02C9-92A2-4174-A944-957EC9FA30C3.jpeg
    118,7 KB · Görüntüleme: 616
Buda benim 1 aylik 1 haftalik burnum 🙈 bende cok ödem olmamişti doktorum cokta degişim olmaz dedi fazla ödem olmadigi icin şimdilik memnunum burnumdan nefes almamda düzeliyor yavaş yavaş.
Geçmiş olsun güzel olmus. Yağlanma ve burundan nefes alma süreciniz ne zaman geçti

Yaglanma cok olmadi bende baslarda vardi tonik kullandim sadece burnuma. Nefes almamda scooter ile siddetli sekilde yere düstüm eve geldigimde her iki burnumun ucundada kocaman kabuklar vardi ondan sonra düzelmeye basladi hala daha kabuklar ve kan pihtilari ciktikca rahatliyor nefesim

Yaglanma cok olmadi bende baslarda vardi tonik kullandim sadece burnuma. Nefes almamda scooter ile siddetli sekilde yere düstüm eve geldigimde her iki burnumun ucundada kocaman kabuklar vardi ondan sonra düzelmeye basladi hala daha kabuklar ve kan pihtilari ciktikca rahatliyor nefesim
Hayır şöyle şimdi, burnuma ben iyi nefes alamıyorum. Sümkürme işlemini tam yapamıyorum. 2 ay oldu. Burnuma su çekemiyorum, hissizlik çok var. Bir de maske sıkıntısı yaşıyorum. Tecrübelilerinizi söyler misiniz?

Hayır şöyle şimdi, burnuma ben iyi nefes alamıyorum. Sümkürme işlemini tam yapamıyorum. 2 ay oldu. Burnuma su çekemiyorum, hissizlik çok var. Bir de maske sıkıntısı yaşıyorum. Tecrübelilerinizi söyler misiniz?
Doktorunuza daniştinizmi bu konuyu hissizlik olmasi normalmi bilemiyorum. Ben sterimar sprayimi hala kullaniyorum önce sıkıyorum sonra burun deliklerini kapatarak hafifce sümkürüyorum. Maskeyide sert tarafi cene bölgesine getirirek takiyorum yada sert kismi ucgen yaparak buruna degmicek şekilde zaten gerekmedikcede takmiyorum

Back