Hiç merak etmeyin. Bende 1,5 ay önce aynı endişeleri taşıyordum. Allahım bu burun hayatta inmez diyordum. Ama şimdiden epey normal seviyeye gelmeye başladı:))) Artık dahada iner diye korkmaya başladım yaaaa:)Merhaba indimi mburun ucunuz acaba, aynı dertten müzdaribim şuan
Rica etsem fotografinizi gonderebilir misiniz? Uzuldum soylediklerinizebugünlerde burnumun şeklinden çok, estetik olmuş olmama kafayı taktım. yani neden ameliyat oldum estetikli kategorisine kendimi dahil ettim diye kafayı taktım.
Bunun dışında şeklini de beğenmiyorum zaten. Dediğiniz gibi fazla törpü yapılmış halde, alınla burnun birleştiği yer fazla çukur, bu da yüze aplak bir ifade veriyor. Ucu da düşük, aşağı doğru uzun.
doğal duruyor bence keske benimki de öyle olsaydıArkadaşlar burnum nasıl olmuş
doktorunuz kimdi?Arkadaşlar burnum nasıl olmuş
Merhaba, doktorunuz be söyledi. Benimde alçı çıktıktan sonra ucu çok yukarı bakıyodu, 40 gün oldu daha oturdu ve güzelleşti. Üzülmeyin sabırla bekleyin yüzünüze uyumlu hale gelecek gayet iyi görünüyosunuzEki Görüntüle 2068320 kızlar iner mi sizce alçı ve tampon bugün çıktı çok yapma g3ldi bana hic doğal değil çok kalkık
Sağol tatlım inşallah ya öğretmenim lise bir de simdi öğretmenler öğrenciler gözler hep üzerimde olacak yani k3ndim begensem zaten sorun değildi ama kendime bile tuhaf geliyorum çok komik duruyorMerhaba, doktorunuz be söyledi. Benimde alçı çıktıktan sonra ucu çok yukarı bakıyodu, 40 gün oldu daha oturdu ve güzelleşti. Üzülmeyin sabırla bekleyin yüzünüze uyumlu hale gelecek gayet iyi görünüyosunuz
Bir ay kendine alışamıyor insan, banada dikkatle bakıyolardı. Çok değiltirdi burun beni bütün olarak. Şimdi herkes beğeniyo. İlk 15 gün abartısız hergün neden yaptım kendime bunu dedim, geceleri uyuyamıyodum. Sürekli bi pişmanlıkla uyanıyodum. Şuan sadece şişler indikçe sıkıntı çıkmasın diye dua ediyorum, sende buna odaklan inanki inecek burnun tek derdin bu olsun. Forumda sonradan yamulan, çöken burunlar vs. Görüyoruz tek öyle gros bi sorunla karşılaşmayalımda bunlar geçici problemlerSağol tatlım inşallah ya öğretmenim lise bir de simdi öğretmenler öğrenciler gözler hep üzerimde olacak yani k3ndim begensem zaten sorun değildi ama kendime bile tuhaf geliyorum çok komik duruyor
Yıllardır sahip olduğunuz burnunuz değişiyor kolay değil.Eki Görüntüle 2068320 kızlar iner mi sizce alçı ve tampon bugün çıktı çok yapma g3ldi bana hic doğal değil çok kalkık
Resimlerim de bunlar ilk 1 aylık süreç
Kesin inioEki Görüntüle 2068320 kızlar iner mi sizce alçı ve tampon bugün çıktı çok yapma g3ldi bana hic doğal değil çok kalkık
benim de aynı sizin eski burnunuz gibi burnum.
benim de aynı sizin eski burnunuz gibi burnum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?