Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak simdi belli oldu. Doktorunuz burnunuzu dogal yapmis. Estetik oldugu anlasilmiyor bile. Henuz birde cok yeni. 6 ay sonra tam sekil belli olur.
Eski burnunuzu bilmiyoruz. Onun icin eskiyle yeni arasinda ne kadar fark var bilemiyoruz.Cok teşekkür ederim moral oldu inşallah daha fazla dusmez
Durust konusayim mi eski burnunuzda bana gore iyi. Benim sizin gibi burnum olsa ben ameliyat olmazdim. Sizin hafif kemeri alinmis hafifte ucu kaldirilmis. Eski haline gore cok daha guzel tabi.Kolaj yaptım ama kabul etmedi bu eski hali
Kaç günlük burnunuz dikisiniz var mi
Cook güzel olmus, diger koydugunuz fotograflari hatirladim, cok uzun kalmis demistiniz bence simdi bile kisalmis ödemler tamamen gittiginde cok daha güzel durur ama böyle de gayet basarili ve cok dogal :)
1,5 aylık dikiş içlerde var hala dıştakiler belirsizKaç günlük burnunuz dikisiniz var mi
Çook teşekkür ederim evet uzun bulmuştum umarım dediğiniz gibi uçtaki şişlik inincede daha güzel durur.Cook güzel olmus, diger koydugunuz fotograflari hatirladim, cok uzun kalmis demistiniz bence simdi bile kisalmis ödemler tamamen gittiginde cok daha güzel durur ama böyle de gayet basarili ve cok dogal :)
Bencede çok hoş duruyor dıştaki dikişiniz burun altında mı1,5 aylık dikiş içlerde var hala dıştakiler belirsiz
Teşekkür ederim evet burun altında ama artık pek belli değil yeri.Bencede çok hoş duruyor dıştaki dikişiniz burun altında mı
SOY ADI NE ACABAGörkem hoca üç gün yatırıyo hastanede ilaç felan uyguluyolar valla benim için daha iyi oldu evde dinlenemezdim
Masaj yapıyor musunuz bana masaj verdi ama pek bişey farketmediTeşekkür ederim evet burun altında ama artık pek belli değil yeri.
Evet atel çıktığından beri yapıyorum üst taraftaki şişlikler büyük ölçüde indi fakat şekil olarak bi etkisi olmaz sanırımMasaj yapıyor musunuz bana masaj verdi ama pek bişey farketmedi
Ben burun ucu için demiştim masaj yapiyorum ama top gibi ucu aşağıda duruyorEvet atel çıktığından beri yapıyorum üst taraftaki şişlikler büyük ölçüde indi fakat şekil olarak bi etkisi olmaz sanırım