- 20 Temmuz 2017
- 605
- 496
- 23
merhaba sızın yalnızca egrılık var galıba oncesınde , guzel olmus yakısmısResimlerim de bunlar ilk 1 aylık süreç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba sızın yalnızca egrılık var galıba oncesınde , guzel olmus yakısmısResimlerim de bunlar ilk 1 aylık süreç
Sağ taraftan burun kemiğinde eğrilik vardı, sol taraftanda burun kıkırdağı kırıktı haliyle nefes alma problemi yaratıyordu şimdi ikiside düzeldi. tabi kemikteki eğrilik insanın yüzünün orantısınıda bozuyor daha 1.5 ay olmasına rağmen burnumdaki görüntüden çok memnunum, orantı olayı bile baya düzeldi önden ve sağdan resim çekilmeyi sevmezdim artık gayet memnunum. hafif şişliklerim zaman zaman oluyor gibi ama 6 aya tam şeklini alır bu haliyle bile harika geliyor banamerhaba sızın yalnızca egrılık var galıba oncesınde , guzel olmus yakısmıs
aynen öyleAa yamuldu yani
baya ödemli görünüyor ama iyi ki revizyon olmuşsun önceki halinden çok daha iyi olmuş. Geçmiş olsun.Eki Görüntüle 2073570 Eki Görüntüle 2073571
Kızlar 1 hafta önce revizyon oldum.Öncesinde sadece kemer düzeltilmişti.İki kaşımın altındaki kemiği biraz daha indirttim ucunu küçülttü kaldırdı kıkırdağı indirdi delikleri küçülttü.Çok ödemli şu an
Teşekkür ederim ödemler inince güzel olur inşallah çok ciddi ödem var şu an burun ucundan yağ alma işlemi yapıldığı içinB
baya ödemli görünüyor ama iyi ki revizyon olmuşsun önceki halinden çok daha iyi olmuş. Geçmiş olsun.
Nereye ne kadar işlem yapılırsa orda o kadar çok ödem oluyor sanırım. Benim de burun ucum düşüktü ve kemerim vardı. 2 ay oldu ameliyat olalı hala ödemliyim. Ödemlerimiz en kısa zamanda gider inşallah.Teşekkür ederim ödemler inince güzel olur inşallah çok ciddi ödem var şu an burun ucundan yağ alma işlemi yapıldığı için
Şekil olarak güzel olmuş ama çok ödemli belliki şiş duruyor.şişler inince umarım istediğiniz burna kavulursunuz..güle güle kullanın.Eki Görüntüle 2073570 Eki Görüntüle 2073571
Kızlar 1 hafta önce revizyon oldum.Öncesinde sadece kemer düzeltilmişti.İki kaşımın altındaki kemiği biraz daha indirttim ucunu küçülttü kaldırdı kıkırdağı indirdi delikleri küçülttü.Çok ödemli şu an
Teşekkürler evet ucuna çok işlem yapıldı kaldırıldı yağ alındı kıkırdak indirildi yanlardan daraltıldı.Nereye ne kadar işlem yapılırsa orda o kadar çok ödem oluyor sanırım. Benim de burun ucum düşüktü ve kemerim vardı. 2 ay oldu ameliyat olalı hala ödemliyim. Ödemlerimiz en kısa zamanda gider inşallah.
Yaziyi yazdiginiz yerin altinda dosya yukle vat. Ona basin. Resminizi secin cevaplaya basinNasıl resim gönderebiliriz ki göndermeye calisiyorum
Benziyor burunlarımız sanırım. bende uzunluktan şikayetçiyim fakat değişme olacağını sanmıyorum artık.benim şişlik sadece ucunda var ama az.yani küçüleceğini pek düşünmüyorum kendi adıma.hocaya söylediniz mi uzun duruyor diye o ne dedi acaba