• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

merhaba sızın yalnızca egrılık var galıba oncesınde , guzel olmus yakısmıs
Sağ taraftan burun kemiğinde eğrilik vardı, sol taraftanda burun kıkırdağı kırıktı haliyle nefes alma problemi yaratıyordu şimdi ikiside düzeldi. tabi kemikteki eğrilik insanın yüzünün orantısınıda bozuyor daha 1.5 ay olmasına rağmen burnumdaki görüntüden çok memnunum, orantı olayı bile baya düzeldi önden ve sağdan resim çekilmeyi sevmezdim artık gayet memnunum. hafif şişliklerim zaman zaman oluyor gibi ama 6 aya tam şeklini alır bu haliyle bile harika geliyor bana :KK200:

Eklentiler

• 20171127_140938.jpg
    20171127_140938.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 570
  • 20171127_141008.jpg
    20171127_141008.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 576
  • IMG_20171127_142020_304.jpg
    IMG_20171127_142020_304.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 539
  • IMG_20171127_142214_889.jpg
    IMG_20171127_142214_889.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 556
Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
IMG_20171130_060812_901.jpg IMG_20171130_110307_642.jpg
Kızlar 1 hafta önce revizyon oldum.Öncesinde sadece kemer düzeltilmişti.İki kaşımın altındaki kemiği biraz daha indirttim ucunu küçülttü kaldırdı kıkırdağı indirdi delikleri küçülttü.Çok ödemli şu an

Teşekkür ederim ödemler inince güzel olur inşallah çok ciddi ödem var şu an burun ucundan yağ alma işlemi yapıldığı için
Nereye ne kadar işlem yapılırsa orda o kadar çok ödem oluyor sanırım. Benim de burun ucum düşüktü ve kemerim vardı. 2 ay oldu ameliyat olalı hala ödemliyim. Ödemlerimiz en kısa zamanda gider inşallah.

Nereye ne kadar işlem yapılırsa orda o kadar çok ödem oluyor sanırım. Benim de burun ucum düşüktü ve kemerim vardı. 2 ay oldu ameliyat olalı hala ödemliyim. Ödemlerimiz en kısa zamanda gider inşallah.
Teşekkürler evet ucuna çok işlem yapıldı kaldırıldı yağ alındı kıkırdak indirildi yanlardan daraltıldı.
Size de çok geçmiş olsun

Merhaba ben burun estetigi olalı 45 gün oldu. Kemeri aldı burun ucunu küçültüp kaldıracakti.ama neredeyse hiç kaldırmamış kucultmemis. Burnum hiç değişmemiş gibi. 1 aylik kontrolde sis olduğu için böyle olduğunu eğer kalkık olmasını istiyorsam 10 dk lik lokal bir işlemle burnu kaldiracagini söyledi. Ama yine uzun duruyor. Nasıl kaldıracak moralim çok bozuldu. Aynaya bakmak istemiyorum. Burun ucu taş gibi. Aşağıda duruyor. Ayrıca dikis yerim burun deliklerinin ortasında orası çok düşük sis gösteriyor. Bu kadar zamandan sonra değişir mi

Dikiş yerinin şiş olması normal gibi ama bir fotoğraf atabilirsen daha iyi anlayabiliriz

Dosya yükle kısmı msjı cevapla nın yanında ordan yükleyebilirsiniz

Ama daha 1 ay olmus. 1 aylik buruna gore bile iyi. Odemlidir cunku. Kemeri fazla vermemis galiba. Önden fotonuz varmi peki

Back