• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Merhaba indimi mburun ucunuz acaba, aynı dertten müzdaribim şuan
Hiç merak etmeyin. Bende 1,5 ay önce aynı endişeleri taşıyordum. Allahım bu burun hayatta inmez diyordum. Ama şimdiden epey normal seviyeye gelmeye başladı:))) Artık dahada iner diye korkmaya başladım yaaaa:)

Merhaba. Burun estetigi olali yaklasik 1 ay olacak. Benim de eski halim ve 1 ay icindeki degisimlerim de boyle. Umarim yardimci olur yeni olacaklara. 20171019_133447.png 20171019_134842.png 20171019_133526.png 20171019_133604.png 20171019_133728.png 20171019_133752.png

bugünlerde burnumun şeklinden çok, estetik olmuş olmama kafayı taktım. yani neden ameliyat oldum estetikli kategorisine kendimi dahil ettim diye kafayı taktım.
Bunun dışında şeklini de beğenmiyorum zaten. Dediğiniz gibi fazla törpü yapılmış halde, alınla burnun birleştiği yer fazla çukur, bu da yüze aplak bir ifade veriyor. Ucu da düşük, aşağı doğru uzun.
Rica etsem fotografinizi gonderebilir misiniz? Uzuldum soylediklerinize

Eki Görüntüle 2068320 kızlar iner mi sizce alçı ve tampon bugün çıktı çok yapma g3ldi bana hic doğal değil çok kalkık
Merhaba, doktorunuz be söyledi. Benimde alçı çıktıktan sonra ucu çok yukarı bakıyodu, 40 gün oldu daha oturdu ve güzelleşti. Üzülmeyin sabırla bekleyin yüzünüze uyumlu hale gelecek gayet iyi görünüyosunuz

Merhaba, doktorunuz be söyledi. Benimde alçı çıktıktan sonra ucu çok yukarı bakıyodu, 40 gün oldu daha oturdu ve güzelleşti. Üzülmeyin sabırla bekleyin yüzünüze uyumlu hale gelecek gayet iyi görünüyosunuz
Sağol tatlım inşallah ya öğretmenim lise bir de simdi öğretmenler öğrenciler gözler hep üzerimde olacak yani k3ndim begensem zaten sorun değildi ama kendime bile tuhaf geliyorum çok komik duruyor

Sağol tatlım inşallah ya öğretmenim lise bir de simdi öğretmenler öğrenciler gözler hep üzerimde olacak yani k3ndim begensem zaten sorun değildi ama kendime bile tuhaf geliyorum çok komik duruyor
Bir ay kendine alışamıyor insan, banada dikkatle bakıyolardı. Çok değiltirdi burun beni bütün olarak. Şimdi herkes beğeniyo. İlk 15 gün abartısız hergün neden yaptım kendime bunu dedim, geceleri uyuyamıyodum. Sürekli bi pişmanlıkla uyanıyodum. Şuan sadece şişler indikçe sıkıntı çıkmasın diye dua ediyorum, sende buna odaklan inanki inecek burnun tek derdin bu olsun. Forumda sonradan yamulan, çöken burunlar vs. Görüyoruz tek öyle gros bi sorunla karşılaşmayalımda bunlar geçici problemler

merhabalar ben de burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama herkes farklı farklı insanlara olmuş bilemedim istanbulda düşünüyorum ameliyat olmayı önerebileceğiniz doktorlar kimler acaba

Benim ki Dr. Fırat Demirtaşoğlu , ENTO KB'de.

Eki Görüntüle 2068320 kızlar iner mi sizce alçı ve tampon bugün çıktı çok yapma g3ldi bana hic doğal değil çok kalkık
Yıllardır sahip olduğunuz burnunuz değişiyor kolay değil.
Ayrıca şişliklerin inmesi 6 ayı buluyor benim burnum 3 ay olmasına rağmen hala yumuşadı burun ucum sert ve uyuşuk gibi.
Ayda bir kontrole gidiyorum herşey normal gözüküyor.
Sizin daha çok yeni biraz sabır ve gözünüz alışacak günden güne

Kendi ameliyat sürecimi fotoğraflarla bir özetliyeyim dedim. resimlerden de anladığınız gibi hastanedeyken gayet iyiydim ameliyat günü hastanede kaldım ertesi gün taburcu oldum yine ıyıydım evde kaldığım ilk geceden itibaren ise biraz şişme ve morarmalar oluşmaya başladı ama yinede çok koyu morluklar değildi bunlar. gözümün üstünde biraz vardı. benim göz altlarım daha çok sararmıştı. 4. gün silikon tampon çıkarıldı. 10. gün ise burun alçım çıkarıldı. elimden geldiğinde masaj yapmaya çalıştım fakat ilk zamanlar çok acıdığını ıcın dokunamıyordum. sonra acı azaldıkça yapmak kolay oldu.1. ay kontolunden de sapasağlam çıktım ve 3. ay kontrolum ıcın taktım oluşturduk. hissettiklerime gelince hiç pişman olmadım fakat acabalarım oluştu düzelmişmidir diye. çünkü yılların verdiği bir burun eğrili yüzümün bile asimetrisini bozmuş vaziyetteydi daha 1. ayım olmasına rağmen yüzüm bile orantılı gözükmeye başladı sonraki ayları sabırsızlıkla bekliyorum. halen daha soldan resim çekilme alışkanlığım devam ediyor :-) yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum. istanbulda medient hastanesinde şahruz beye ameliyat oldum nakit 5000 tlye. oldukça ilgili güler yüzlü bır doktor ve net şekilde herşeyi açıklıyor.

Resimlerim de bunlar ilk 1 aylık süreç

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 731
  • 2.jpg
    2.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 686
  • 3.jpg
    3.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 654
  • 4.jpg