• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Canım merhaba. Uzun zaman olmuş yaptıralı ama merak ettim çöküklüğün geçti mi diye. Ben ameliyat olalı 15 gün oldu. Benimde atelden dolayı bir tarafımda çöküklük var ve moralimi bozuyor umarım senin geçmiştir :KK43:
benim çöküklük sandığım şey diğer tarafın daha şiş olmasındanmış, bir taraf daha şiş olunca diğer taraf çökük görünüyordu, şişiklik baya geçti ama hala çok az bir miktarda var umarım o da geçer 3 ay oldu hala o ufak şiş duruyor, dışarıdan bakan fark etmiyor ama ben dikkatli baktığımda görüyorum.

Arkadaşlar selam :KK54: Bende Mayıs' tan beri doktor arayan bir minnoş burun adayıyım... Bu süre zarfında Onur Erol, Muhammet Dilber, Abdülkadir Göksel, Erhan Eryılmaz, Cem Karas, Emin Sir son ikisi İzmir olmak üzere 6 doktoru devirdim :eğlence:. 2 hafta sonra Güncel Öztürk, 8 Ekim' de ise Emre İlhan ile randevum var. (Mayıs' ta randevu isteyip 8 Ekim' in verilmesi :KK64:)

Tabii ki doktor gezdikçe prof. leşiyorsunuz, bende sağ kıkırdak ezikliği nedeniyle %20 lerde, sağ yüzünden soldaki et büyümesi nedeniyle %50 lerde bir nefes alış sıkıntısı var. Biraz daha uzatırsan giderek tıkanacak burnun diyor doktorlar, hoş zaten giderek bende fark ediyorum.

Benim sizlere sorum şu olacak her doktorun tarzı farklı bunu gördüm artık; ancak benim burun köküm yukarıda doktorların ve forumda paylaşan arkadaşların öncesi sonrasına bakıyorum burun kökü yukarıda olan hasta örneklerine rastlayamadım, benim gibi burun kökü yukarıda olan ve oraya bir miktar girince sinüs sorunu yaşamamış, başarılı ameliyat geçirmiş örnekler var mıdır aranızda? Benimle özelden de olur, foto paylaşabilir misiniz? Çünkü kimseye güvenemiyorum, yaptırmışken güzel kavisli burun istiyorum ancak ne kocaman kalsın, ne de küçülttükleri için sinüs sorunu yaşamak istemiyorum :olamaz: ( bu arada hayalim minnacık bir burun değil, güzel kavisli ve orantılı bir burun)

Bir diğer ricam Emre İlhan ve Güncel Öztürk hastaları var ise iletişime geçebilir miyiz; sevgiyle minnoş burunlarla kalın :KK60:

Merhaba arkadaşlar
Bursada ercan aydın hakkında bilgi sahibi olan varmı varsa lütfen bilgi verirmisiniz 1 ay sonra ameliyat olacağım fakat hala doktor konusunda çook kararsızım

Merhaba, Bu ayın sonunda Reşit Burak Kayana ameliyat olacağım. Normalde genelde kapalı yapıyor ama benimki açık olacakmış. Sebebi de ilk ameliyatımı 11 yıl önce olmuştum. 11 yıl bununla üniv gittim evlendim çocuk yaptım :)
Sadece ortadan kemeri törpülemiş doktor ve burnumun ortasındaki sağ ve sol kanat kemikleri arası bir açıklık var ama derimin biraz kalın olmasından dolayı görüntüde belli olmuyor. ama Zamanla bu ara boşluk açılmakta ve burun ucumun üstündeki kemikte çatılar açıldıkça sivrilmekte .. Burun ucumda büyük. Nihat kayaya da gittim 12.000 dedi. Oda güzel yapıyor olabilir ama Reşit beyde güzel yapıyor ve fiyatıda nerdeyse yarı yarıya.
Reşit Burak Kayan yeni bir doktor olduğundan çok fazla olumluda yok olumsuzda, forumlarda sık bahsedilmesi için biraz daha tanınmaya ihtiyacı var gibi. Tanınmış doktorlardan bile memnun olan var olmayan var. Biraz bekleyim desem fiyatlar alıp başını gidecek :) Çünkü Reşit Burak bey şimdi Avrasya Hospitalde çalışıyor.orayı kiralıyor. Medipolle anlaşma yapabilirmiş. Medipol pahalı bir hastane olduğundan kiralama fiyatıda artacağından ücreti artacaktır
Neyse.. bakalım nasıl bir süreç olacak.Reşit Burak kayana olan var mı bu forumda? biraz daha bilgi alabilirsem daha emin daha rahat ameliyat olacağım. Buda benim öncesi halim
Ekran Alıntısı1.JPG
Ekran Alıntısı2.JPG

nerde yaptırmayı düşünüyorsun. ben adanada araştırma yapıyorum. kararsızlık tam evet buldum dr.u dediğimde tekrar ortaya çıkıyor :KK14:
Adanada olsam ERHAN COŞKUN a yaptırırdım. Devlet hastanesinde. Çok doğal ve fonksiyonel burunlar yapıyor.

merhaba muharrem demiroğulları hocamıza veya serhan tuncer hocamıza ameliyat olmuş olan varsa fikirlerini alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar

Ben de 1 hafta önce ameliyat oldum. Önden resim ekliyorum. Tabii daha şekil oturmadı ama şimdilik şişlerin inmesini bekliyorum.

Eklentiler

• IMG_7253.JPG
    IMG_7253.JPG
    2,8 KB · Görüntüleme: 1.202
  • IMG_7262.jpg
    IMG_7262.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 1.210
Back