Arkadaşlar selam
Bende Mayıs' tan beri doktor arayan bir minnoş burun adayıyım... Bu süre zarfında Onur Erol, Muhammet Dilber, Abdülkadir Göksel, Erhan Eryılmaz, Cem Karas, Emin Sir son ikisi İzmir olmak üzere 6 doktoru devirdim
. 2 hafta sonra Güncel Öztürk, 8 Ekim' de ise Emre İlhan ile randevum var. (Mayıs' ta randevu isteyip 8 Ekim' in verilmesi
)
Tabii ki doktor gezdikçe prof. leşiyorsunuz, bende sağ kıkırdak ezikliği nedeniyle %20 lerde, sağ yüzünden soldaki et büyümesi nedeniyle %50 lerde bir nefes alış sıkıntısı var. Biraz daha uzatırsan giderek tıkanacak burnun diyor doktorlar, hoş zaten giderek bende fark ediyorum.
Benim sizlere sorum şu olacak her doktorun tarzı farklı bunu gördüm artık; ancak benim burun köküm yukarıda doktorların ve forumda paylaşan arkadaşların öncesi sonrasına bakıyorum burun kökü yukarıda olan hasta örneklerine rastlayamadım, benim gibi burun kökü yukarıda olan ve oraya bir miktar girince sinüs sorunu yaşamamış, başarılı ameliyat geçirmiş örnekler var mıdır aranızda? Benimle özelden de olur, foto paylaşabilir misiniz? Çünkü kimseye güvenemiyorum, yaptırmışken güzel kavisli burun istiyorum ancak ne kocaman kalsın, ne de küçülttükleri için sinüs sorunu yaşamak istemiyorum
( bu arada hayalim minnacık bir burun değil, güzel kavisli ve orantılı bir burun)
Bir diğer ricam Emre İlhan ve Güncel Öztürk hastaları var ise iletişime geçebilir miyiz; sevgiyle minnoş burunlarla kalın