• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Gayet ıyı cnm burnun hatta benım burnuma benzettım cnm delikler için kanatları kesmedımı ben dün oldum doktorum delikler çok nuyuk kesmeden hoş bir görüntü olmaz demiştı ama senın çirkin bir görüntğ yok gayet doğal olmuş
yok canım kanatları kesmedi

yok canım kanatları kesmedi
Benimde oyleydı ben bşraz kavisli bşrazda kalkık olsun dedım ozaman burun kanatlarını kısaltmam lazım dedı ama ben senın burnunu beyendim bKalım benım nasıl olucak 2.gğnüm kabus gibi şişlik gerginlik

Bende 7 temmuzda ameliyat oldum

Eklentiler

• 20068390_1934108290144271_375247627_n.jpg
    20068390_1934108290144271_375247627_n.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 1.229
Beğenmeniz beni çok mutlu etti. Doktorumdan isteğim yapılı durmayan ve doğal burun olmasıydı. Sanırım tam da istediğim gibi oldu Sizin yorumlarınız gibi yorum yapıldığında daha da mutlu oluyorum. Teşekkürler
burnunuz benimkine benziyor aynı siz ne zaman ameliyat olmuştunuz?

buda benim 2 aylık iğreeenç burnumm :( offffffffffffffff

Eklentiler

• IMG_0658h.PNG
    IMG_0658h.PNG
    175,8 KB · Görüntüleme: 1.203
İğrenç değil ki kamera açısını aşırı yakın tutarsk çekmişsiniz yine de güzel gözüküyor neden beğenmediniz :)
canım çok kalkık çok belli oluyor ameliyat olduğum. benden tavsiye kesinlikle doktorunuzu dinleyin ben çok bilmişlik yapıp doktorun çizdiği resmi beğenmeyip kendim çizdim adamcağız beni uyardı 50 kere böyle doğal durmaz diye dinlemedim.offff yaa

canım çok kalkık çok belli oluyor ameliyat olduğum. benden tavsiye kesinlikle doktorunuzu dinleyin ben çok bilmişlik yapıp doktorun çizdiği resmi beğenmeyip kendim çizdim adamcağız beni uyardı 50 kere böyle doğal durmaz diye dinlemedim.offff yaa
Gerçekten benim hoşuma gitti eminim biraz daha zaman geçince o düşecektir ben de kalkık istemiyorum dedim ama doktorum biraz kaldıracağım düşecek çünkü sonra demişti henüz olmadım ama. eminim sizinki de oturacaktır daha çok yeni iyi düşünün iyi olsun

Gerçekten benim hoşuma gitti eminim biraz daha zaman geçince o düşecektir ben de kalkık istemiyorum dedim ama doktorum biraz kaldıracağım düşecek çünkü sonra demişti henüz olmadım ama. eminim sizinki de oturacaktır daha çok yeni iyi düşünün iyi olsun
canım ücret olarak ne kadara anlaştın?? ben şu burna 7bin verdim içim yanıyoo içim... aynı burnu devlet hastanesinde 2.500 yaptırıcaktım hata bende valla.

canım ücret olarak ne kadara anlaştın?? ben şu burna 7bin verdim içim yanıyoo içim... aynı burnu devlet hastanesinde 2.500 yaptırıcaktım hata bende valla.
Sorma canım ya ben devlette yaptıracağım halde 5 bin e anlaştık ilk gittiğim de 7 bin istemişti hacettepe hastanesinde ikisi de :( her şey şans bu estetik olayında sanırım

peki iyileşme sürecinde çöküklüğe dolgu yaparlar mı bilginiz var mı? geçici dolgu yani, ve fiyatları ne kadar olur
Canım merhaba. Uzun zaman olmuş yaptıralı ama merak ettim çöküklüğün geçti mi diye. Ben ameliyat olalı 15 gün oldu. Benimde atelden dolayı bir tarafımda çöküklük var ve moralimi bozuyor umarım senin geçmiştir :(

Back