• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Meraba ben de ayın sekizde oldum. Öncesi sonrası bu şekilde. şunda ortaı şiş. kemiğin oturması biraz zaman alıyor sanırım. bantlı olanlar yeni. Bantsız olanlar eski

Eklentiler

• IMG_20170616_111615.jpg
    IMG_20170616_111615.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 1.524
  • IMG_20170616_111710.jpg
    IMG_20170616_111710.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 1.458
  • IMG_20170616_111737.jpg
    IMG_20170616_111737.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 1.334
  • IMG-20170615-WA0001.jpg
    IMG-20170615-WA0001.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 1.442
  • IMG-20170615-WA0002.jpg
    IMG-20170615-WA0002.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 1.438
Fark eder bence :) benim doktorum babamin arkadasiydi normalde burun estetiklerini 6bine yapmiyomus zaten revizyon herzaman daha pahali oluyor ama

selam:))) alakasız olacak ama gözünüzdeki makyajı merak ettim. İçine mi kirpik, dibine mi sürüyorsunuz ve sürdüğünüz şey kalem mi likit eyeliner falan mi?:) Burnunuz çok güzel olmuş bu arada:))

selam:))) alakasız olacak ama gözünüzdeki makyajı merak ettim. İçine mi kirpik, dibine mi sürüyorsunuz ve sürdüğünüz şey kalem mi likit eyeliner falan mi?:) Burnunuz çok güzel olmuş bu arada:))
Merhaba, teşekkür ederim:)) takma kirpik kullanıyorum üstüne çok ince hatta sadece yarım şekilde incecik göz kalemi geçiyorum altına kirpik dibine asla içine siyah kalem kullanmıyorum kirpik dibine siyah göz kalemi kullanıyorum:) içi boş kalıyo:)

Eklentiler

• IMG_5881.JPG
    IMG_5881.JPG
    63,9 KB · Görüntüleme: 1.387
  • IMG_6508.JPG
    IMG_6508.JPG
    41,6 KB · Görüntüleme: 1.295
  • IMG_7026.JPG
    IMG_7026.JPG
    39,2 KB · Görüntüleme: 1.351
Arkadaslar bu forum cok yararli doktor arayisinda olanlar icin. Yalniz tek sorun herkesin doktorunu, resimlerini vs. bulmak cok zor oluyor.

Buraya ameliyat olanlar duzgunce doktorunun ismini ve oncesi sonrasi fotografini koyarsa daha kolay ve guzel olur bulmak.
Arkadaşlar burnunuz ilk zamanlar kalkık mıydı ? Sonra iniyor mu ? Benim suan kalkık 13. Günüm korkuyorum böyle kalmaz insallah

İniyor, biraz kemik bile oluşuyor. Ama domuz gibi kalkık ve kalemle çizilmiş gibi duran ben estetikliyim diye bağıran bi burundan kat be kat daha güzel oluyor. 1 yılın sonunda son halini alacak ve 13. gün ve 13. ay arasında büyük bir fark olacak

İniyor, biraz kemik bile oluşuyor. Ama domuz gibi kalkık ve kalemle çizilmiş gibi duran ben estetikliyim diye bağıran bi burundan kat be kat daha güzel oluyor. 1 yılın sonunda son halini alacak ve 13. gün ve 13. ay arasında büyük bir fark olacak

Fotoğraflarınız varsa gönderebilir misiniz bana özelden moral olması açısından

Burun sırtım oyuldu, sertliği giderilmesi için kavis verildi. Burun ucum biraz kaldırıldı. Küçük değişikliklerle burnumun daha iyi görünmesi sağlandı :)

Eklentiler

• xx.jpg
    xx.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 1.274
  • xxx.jpg
    xxx.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 1.196
revizyon olmak zorunda kalıcam muhtemelen ama bekliyoruz bakalım 6. ayı :( 3. aydaym

sonrası [photo=medium]1251817[/photo]

öncesi [photo=medium]1251818[/photo]

revizyon olmak zorunda kalıcam muhtemelen ama bekliyoruz bakalım 6. ayı :KK43: 3. aydaym

Bence cok güzel olmus, tam olarak nesini begenmedin cnm? Özellikle yandan cok güzel olmus ve cok da dogal :)

Bence cok güzel olmus, tam olarak nesini begenmedin cnm? Özellikle yandan cok güzel olmus ve cok da dogal :)
canım deliklerim tuhaf ya önden gözüksede yuvarlak olsa böyle çizgi şeklinde olmasa keşke :( burun altından çok kıkırdak almış dediler de bilemiyorum artık bakıcaz bide burnum kalın geliyor

canım deliklerim tuhaf ya önden gözüksede yuvarlak olsa böyle çizgi şeklinde olmasa keşke :KK43: burun altından çok kıkırdak almış dediler de bilemiyorum artık bakıcaz bide burnum kalın geliyor
Deliklerin acikcasi öyle pek gözüme carpmadi, dikkatli bakinca belli oluyor ama bence genel olarak güzel olmus. Burnundan kan gelmesi normal mi ama? Cünkü 3. aydayim demissin. Revizyonu bence iyice düsün canim, ve yaptiracaksan cok iyi bir doktor bul. Bende yakinda ameliyat oluyorum insallah, benim doktorum hakkinda sadece iyi seyler duydum ama kendim ameliyat olup sana nasil gectigini anlatirim. Sende fazla kafana takmamaya calis, cok samimi söylüyorum seni disarda görsem "aaa bunun burun delikleri farkliymis" demem, önden iyi duruyor yandan coook iyi duruyor, benim samimi düsüncem bu :)

Deliklerin acikcasi öyle pek gözüme carpmadi, dikkatli bakinca belli oluyor ama bence genel olarak güzel olmus. Burnundan kan gelmesi normal mi ama? Cünkü 3. aydayim demissin. Revizyonu bence iyice düsün canim, ve yaptiracaksan cok iyi bir doktor bul. Bende yakinda ameliyat oluyorum insallah, benim doktorum hakkinda sadece iyi seyler duydum ama kendim ameliyat olup sana nasil gectigini anlatirim. Sende fazla kafana takmamaya calis, cok samimi söylüyorum seni disarda görsem "aaa bunun burun delikleri farkliymis" demem, önden iyi duruyor yandan coook iyi duruyor, benim samimi düsüncem bu :)
çok teşekkür ederim canım umarım istediğin gibi bi burnuşun olur haberlerini bekliyorum:)

revizyon olmak zorunda kalıcam muhtemelen ama bekliyoruz bakalım 6. ayı :KK43: 3. aydaym

Canım bende katılıyorum burnun gayet hoş duruyor birde bazı kisilerde geç iylesiyormuş zamanla senin burnunda biraz daha iner deliklerin daha dogallaşır doktorun kalın derili olduğundsn falan bahsettimi.?

Canım bende katılıyorum burnun gayet hoş duruyor birde bazı kisilerde geç iylesiyormuş zamanla senin burnunda biraz daha iner deliklerin daha dogallaşır doktorun kalın derili olduğundsn falan bahsettimi.?
canım deliklerim tuhaf ya önden gözüksede yuvarlak olsa böyle çizgi şeklinde olmasa keşke :KK43: burun altından çok kıkırdak almış dediler de bilemiyorum artık bakıcaz bide burnum kalın geliyor
Gayet ıyı cnm burnun hatta benım burnuma benzettım cnm delikler için kanatları kesmedımı ben dün oldum doktorum delikler çok nuyuk kesmeden hoş bir görüntü olmaz demiştı ama senın çirkin bir görüntğ yok gayet doğal olmuş

köprü kısmı ince ama burun ucu derim kalınmış evet :(

Back