yok canım kanatları kesmediGayet ıyı cnm burnun hatta benım burnuma benzettım cnm delikler için kanatları kesmedımı ben dün oldum doktorum delikler çok nuyuk kesmeden hoş bir görüntü olmaz demiştı ama senın çirkin bir görüntğ yok gayet doğal olmuş
Benimde oyleydı ben bşraz kavisli bşrazda kalkık olsun dedım ozaman burun kanatlarını kısaltmam lazım dedı ama ben senın burnunu beyendim bKalım benım nasıl olucak 2.gğnüm kabus gibi şişlik gerginlikyok canım kanatları kesmedi
İnce sanırım :SBurun deriniz nasıldı acaba ince mi kalın mı
Coook güzel olmus masallah, güle güle kullanin :) kimde oldunuz?Bende 7 temmuzda ameliyat oldum
Coook güzel olmus masallah, güle güle kullanin :) kimde oldunuz?
Rica ederim, dogal olmasi cok hosuma gitti sizi görsem burnunuz ameliyatli oldugunu düsünmem ama gercekten cok güzel olmus :)Teşekkür ederim, mutlu ettiniz :)
Dr. Tamer Şakrak
burnunuz benimkine benziyor aynı siz ne zaman ameliyat olmuştunuz?Beğenmeniz beni çok mutlu etti. Doktorumdan isteğim yapılı durmayan ve doğal burun olmasıydı. Sanırım tam da istediğim gibi oldu Sizin yorumlarınız gibi yorum yapıldığında daha da mutlu oluyorum. Teşekkürler
2 ay çok erken merak etmeyin daha çok değişir.herkes yandan görüntüye önem veriyor ama ben anladımki yandan güzel olan önden yanıltıcı olabiliyor.bütün olarak değerlendirin kesinlikle.buda benim 2 aylık iğreeenç burnummoffffffffffffffff
İğrenç değil ki kamera açısını aşırı yakın tutarsk çekmişsiniz yine de güzel gözüküyor neden beğenmediniz :)buda benim 2 aylık iğreeenç burnummoffffffffffffffff
O kadar beğendim ki inşallah benimki de böyle olur çok güzel olmuş maşallah, yeni burnunuzla güzel günleriniz olsun inşallah :)Bende 7 temmuzda ameliyat oldum
canım çok kalkık çok belli oluyor ameliyat olduğum. benden tavsiye kesinlikle doktorunuzu dinleyin ben çok bilmişlik yapıp doktorun çizdiği resmi beğenmeyip kendim çizdim adamcağız beni uyardı 50 kere böyle doğal durmaz diye dinlemedim.offff yaaİğrenç değil ki kamera açısını aşırı yakın tutarsk çekmişsiniz yine de güzel gözüküyor neden beğenmediniz :)
Gerçekten benim hoşuma gitti eminim biraz daha zaman geçince o düşecektir ben de kalkık istemiyorum dedim ama doktorum biraz kaldıracağım düşecek çünkü sonra demişti henüz olmadım ama. eminim sizinki de oturacaktır daha çok yeni iyi düşünün iyi olsuncanım çok kalkık çok belli oluyor ameliyat olduğum. benden tavsiye kesinlikle doktorunuzu dinleyin ben çok bilmişlik yapıp doktorun çizdiği resmi beğenmeyip kendim çizdim adamcağız beni uyardı 50 kere böyle doğal durmaz diye dinlemedim.offff yaa
canım ücret olarak ne kadara anlaştın?? ben şu burna 7bin verdim içim yanıyoo içim... aynı burnu devlet hastanesinde 2.500 yaptırıcaktım hata bende valla.Gerçekten benim hoşuma gitti eminim biraz daha zaman geçince o düşecektir ben de kalkık istemiyorum dedim ama doktorum biraz kaldıracağım düşecek çünkü sonra demişti henüz olmadım ama. eminim sizinki de oturacaktır daha çok yeni iyi düşünün iyi olsun
Sorma canım ya ben devlette yaptıracağım halde 5 bin e anlaştık ilk gittiğim de 7 bin istemişti hacettepe hastanesinde ikisi decanım ücret olarak ne kadara anlaştın?? ben şu burna 7bin verdim içim yanıyoo içim... aynı burnu devlet hastanesinde 2.500 yaptırıcaktım hata bende valla.
canım hacettepe orası :) normal. kesinlikle mutlu ayrılacağına eminim...Sorma canım ya ben devlette yaptıracağım halde 5 bin e anlaştık ilk gittiğim de 7 bin istemişti hacettepe hastanesinde ikisi deher şey şans bu estetik olayında sanırım
Yaa inşallah çok mutlu etti beni yorumunuz umarım sizin burnunuz da içinize sinecek şekli alır en kısa sürede :)canım hacettepe orası :) normal. kesinlikle mutlu ayrılacağına eminim...
Canım merhaba. Uzun zaman olmuş yaptıralı ama merak ettim çöküklüğün geçti mi diye. Ben ameliyat olalı 15 gün oldu. Benimde atelden dolayı bir tarafımda çöküklük var ve moralimi bozuyor umarım senin geçmiştirpeki iyileşme sürecinde çöküklüğe dolgu yaparlar mı bilginiz var mı? geçici dolgu yani, ve fiyatları ne kadar olur
O kadar beğendim ki inşallah benimki de böyle olur çok güzel olmuş maşallah, yeni burnunuzla güzel günleriniz olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?