- 22 Haziran 2015
- 1.042
- 1.409
- 133
şimdi güzelde. daha önceki ilk 2 ameliyatı yapan doktorun doktorlugundan şüphe ettim o nedirr
2006 ve 2007 yapıldı yurt dışında Türkiye'de değil. Son ameliyatım Türkiye'de Acibadem'de yapıldı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi güzelde. daha önceki ilk 2 ameliyatı yapan doktorun doktorlugundan şüphe ettim o nedirr
aynı dertten muzdaripim olanlardan bilgilendirme istiyorum bendeAnkara da buru estetigi olan var mi ? Bilgi alabilirmiyim
eski burnunda gayet güzelmiş yeniside güzel seni Anlıyorum benim korkumda olduktan sonra ifademin gitmesi bu Yüzden istiyor ve yaptıramıyorum kafana takma yaptıranlar diyor ya Şiş diye bekleAnkarada, hacettepe hastanesinde ersoy konaş'a oldum, alanında baya iyi dediler ve ben de baya güvenerek girmiştim ama sonucun böyle olacağını tahmin edemedim. Eski burnumda tek istediğim ucunu inceltmesiydi ama ucunu da kaldırmış, eski burnumu özledim resmen gerçekten çok üzülüyorum, umarım düzelir gerçekten ileriki dönemlerde de burnumun böyle kalmasından ve tamamen pişman olmaktan korkuyorum. Eski fotoları gönderiyorum:
Kesinlikle çok doğal beğendimbaşarılı doğal
teşekkürler, burnumun şu anki halinden gerçekten çok memnunum, ilk haftalar ile şimdiki halinin alakası yok kalkıklığı tamamen normal düzeye geldi. şu anki halinin o fotodaki görüntüler ile alakası kalmadı hala az biraz şişliği var ama daha 2. ayı dolmadı umarım daha da iyiye giderEski
eski burnunda gayet güzelmiş yeniside güzel seni Anlıyorum benim korkumda olduktan sonra ifademin gitmesi bu Yüzden istiyor ve yaptıramıyorum kafana takma yaptıranlar diyor ya Şiş diye bekle
Herkese merhaba, 4 ay önce nihayet revizyon burun ameliyatı geçirdim. Bu 3üncü burun ameliyatım oldu. Bu arada çoğu hekimler benden vazgeçmişti. Olduğuma hiç pişman değilim. Hala burnum şiş. 4 aylık. BU ARADA ÇOK KALIN DERİLİ BURNUM VAR.
Canım sende benim gibi muzdariplerdensin. Bende 2014 şubat da ameliyat oldum Dr un adı yani ben ona kasap diyorum Nevzat Demirbilek Fatih kıztaşında muayenehanesi Ada'm resmen güzelim burnumu kesip biçip bıraktı. 3 yıl 3 ay mutsuz ve insanların ağır eleştirileriyle yaşadım. Neyse ki mayıs 13 de revizyon oldum Dr um Esenyurt devlet hastanesin de kbb ci özelde oldum hala sargılı ama Dr mu mükemmel bir Dr yapabileceğinin en iyisini yaptı çünkü o kadar kötü tapmışki Nevzat Demirbilek doku kalmamış resmen ona rağmen elinden geleni yaptı Allah ondan razı olsun çok ilgili 4 günde bir kontrole çağırıyor eminim eskisine göre çok iyi olcak ama ilk burnunla gelseydin harikalar yaratırdım küçücük dokunuşlarla dedi ve eminim de yapardı. Kısmet işte sonra tanıdım kendisini. senin burnun da çok kötü olmuş benimki gibi revizyon zor iş çok sancılı bir dönem oluyor ama sonuca odaklanıyorum başka yapacak birşey yok çünkü. Umarım sende memnun kalırsın sonuçtan bende. Çok geçmiş olsun.
Sen ne kadara yaptırdın ve doktorun kim acabaEger yuksek fiyatta olucaksaniz ali murat akkusu secerdim ben kendim bence daha guzel burunlar yapiyo kismetse olurdaki melisin burnunuda yapti hokka gibi oldu. Survivor begumunkinide o yapmis sahane.
ANtalyada yaptirdim 3.500 e yilmaz geyik doktorumSen ne kadara yaptırdın ve doktorun kim acaba
Fark eder bence :) benim doktorum babamin arkadasiydi normalde burun estetiklerini 6bine yapmiyomus zaten revizyon herzaman daha pahali oluyor amaTeşekkür ederim benim ikinci ameliyatım olucak fiyat çok fark edermi sizce nefes alma problemim varda
Çok güzel olmusSelamlar,
12 mayısta yaptırmıştım yarın itibariyle tam 4 hafta olacak ve bu halde:
Eki Görüntüle 2006290
Çok güzel olmus
sizin fotografınızı gecen hafta görmüştüm instagramda cook begendim değişimizini. acaip gençleşmişsiniz. yüz germe ameliyatı acılı mı peki. tüm işlemlere ne kadar ödediniz .Merhabalar..benim de öncesi sonrası bu şekilde
Ama ben sadece burun ameliyatı değil aynı anda başka ameliyatlar da oldum
Kim yapti ameliyatinizi?Cok dogal duruyorSelamlar,
12 mayısta yaptırmıştım yarın itibariyle tam 4 hafta olacak ve bu halde:
Eki Görüntüle 2006290