Valla maşallah diyim ben sizin burnu cok begendim.bundan sonrasi sabirla beklemek dusuyor sanirim hepimize.birde doktorun verdigi masajlari yaparken cok canim yaniyo sizlerdede oyle oluyormu burnuma dokunamiyorum bile burun ucum cok hissiz hatta.off ne cok soru var.iyiki var burasi.daha onceden kayit olmaliydim17ymis pardon en son gonderdigim fotoya baktim
Evet tabikide ama bana doktorum hic masaj yap demedi ben kendim yapiyorum benimde burun ucum hissiz annem nerdeyse 10 yil oldu ameliyat olali bana diyoki daha 2 senedir felan burun ucumu hissediyorum yani bilmiyorum benimki ne zaman iyilesir ama hissiz benimkideValla maşallah diyim ben sizin burnu cok begendim.bundan sonrasi sabirla beklemek dusuyor sanirim hepimize.birde doktorun verdigi masajlari yaparken cok canim yaniyo sizlerdede oyle oluyormu burnuma dokunamiyorum bile burun ucum cok hissiz hatta.off ne cok soru var.iyiki var burasi.daha onceden kayit olmaliydim
Canım seninki inmese bile sana çok yakışmış bence sen hiç takma kafanaBenim 18inci gunum umarim kalkiklik iner kizlar cevremdeki herkes cok kalkik diyo moralim bozuldu
Doktorunu ara sor telefon dusmus ya o konu hakkinda. Ve masaj konusunu da mutlaka doktoruna sor masaj vermediyse yapma. Bana da vermedi ve sakin kendin yapayim deme dedi.Bu arada ben doktor bulma surecinde cogu doktor bana yok senin burnun kalin derili yok cok degisiklik bekleme felan dedi sonucu goruyosunuz kizlar yani moralinizi bozmayin kalin deriliyseniz bende cok kalin deriliyim cunku
ay cok gecmiş olsun burun estetiğinde dikkat edilmesi gereken ilk husus NAZAR vallahiKizlarr nazar degdi valla yuzume telefon dustu ortasina agriyo suan ust kemigim bisey olmusmudur cok uzuldum ya
Evet uzuldum agladim hatta ama suan bisey yok iyilesme surecinde iz birakirmi bilmem cunku baya agridi 1 saat felanay cok gecmiş olsun burun estetiğinde dikkat edilmesi gereken ilk husus NAZAR vallahi
Canim bisey olmaz benim oglum 2 yasinda hergun 20 kez darbe yiyorum oturup agladigimda oldu acidan nefesimin kesildigideEvet uzuldum agladim hatta ama suan bisey yok iyilesme surecinde iz birakirmi bilmem cunku baya agridi 1 saat felan
Eylülcüm tam yandan bi foto ekler misin? Tam yan profildenCanim bisey olmaz benim oglum 2 yasinda hergun 20 kez darbe yiyorum oturup agladigimda oldu acidan nefesimin kesildigide
Burnun gayet de kavisli göründü bana.Canim bisey olmaz benim oglum 2 yasinda hergun 20 kez darbe yiyorum oturup agladigimda oldu acidan nefesimin kesildigide
Eylülcüm tam yandan bi foto ekler misin? Tam yan profilden
İnanmiyorum oyle bir sislik bende de var nasil bir igne can yakan biseymi burnunuzami batirdi ignegi panik oldum suanBenim bandajlarim ilk acildiginda "amannn allaammmm naptim ben" dedim ve 3 gunde yarabandiyla gezdim,sonra yavas yavas sisler indikce ortaya cikan sekil oldukca tatminkardi...bugun 1.ay kontrolum vardi genel olarak sisliklerim bayaa hafifledi goruntusude gayet guzel hatta o kadar dogal olduki kimse anlamiyor ☺ yalniz burnumun sag kanadinin hemen ustunde nohut gibi bir sislik olustu dr de bu durumdan rahatsiz oldu ve bir igneyle gececegini soyledi ve igneyi yapti...iki hafta sonra tekrar kontrolum var bakalim ne olacak
Kenacort ampul...evet burnumun uzerine iki ayri yerden ilaci enjekte etti...acimadi desem yalan olur tabiki aciyor sonucta ignedayanilmayacak gibi mi??? degil...bakalim iki hafta icinde etkisini gosterecekmis merakla bekliyorumİnanmiyorum oyle bir sislik bende de var nasil bir igne can yakan biseymi burnunuzami batirdi ignegi panik oldum suan
Hangi doktora oldunuz acaba? Hangi sehir birdeSağdaki ilk gün halim soldaki dün yani 16. Gun
Buda benım oncesı sonrası uzun kemerlı dusuk ve buyuk bı burnum vardır sımdı tam fındık oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?