- 15 Kasım 2016
- 128
- 27
- 98
- 39
iki aylık burnum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki aylık burnum
On numara olmus bayildim benimde 4 ay oldu ama bu kadar guzel degilKızlar tam 4 ay oldu yorum sizin ..
Yaa çok teşekkür ederimmÇok güzel ve dengeli bir burun olmuş ,Geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim. Canım profildeki burun bence gayet güzel bir burun benim burnum ince derili bir burun örneği şeklini alması kısa sürdü ödem çok hafif ucta kaldı sadece daha 4 ay oldu 6 ayda 1 yıl tam oturuyor deniliyor sabırla bekledik ve bu süreç merakla devam ediyorOn numara olmus bayildim benimde 4 ay oldu ama bu kadar guzel degil
Çok güzel olmuş on beş günlükken felan dakoymuştunuz galiba o zamanda çok beğenmiştim çok güzel di benim de iki aylıkKızlar tam 4 ay oldu yorum sizin ..
Çok saol canım burnum ucu sağ tarafında sertlik uyuşukluk var özellikle sağ tarafı senin ne durumda burnunAnnnne canim seninde gayet iyi gorunuyor cok gecmis olsun atlatmissin
Ucundaki odem nezaman geçer acaba bende memnunum ama ucundaki ödem gitse daha iyi olurBenim 4.ayim ve uyusukluk kalmadi ama sertlik var odem tam gecmedi uc kisminda var hala ama genel anlamda memnunum
Teşekkür ederim canım seninde burnun çok iyi görünüyor daha iyi olcaktırÇok güzel olmuş on beş günlükken felan dakoymuştunuz galiba o zamanda çok beğenmiştim çok güzel di benim de iki aylık
Hayır canım öyle birşey olmuyor morluklarda hemen geçiyor zatenAmeliyat olan arkadaşlar göz altında oluşan morluklar daha sonra kararmaya falan dönüşmüyor dimi değişim gözleyen oldumu acaba ameliyattan sonra?
Benimde uyuşukluk hiç geçmedi sabırla bekliyorum umarm geçerBenim 4.ayim ve uyusukluk kalmadi ama sertlik var odem tam gecmedi uc kisminda var hala ama genel anlamda memnunum
Evet canım ödem indikce eşitlencek kafana takma benimde öyleydi Şimdi ikisidee eşit çok az bi farklılık var oda çok dikkatli bakınca belli oluyor ama oda zamanla düzelirKizlar size bisey sorucam lutfen cevap verin benim ameliyatimin 8. Gunu bugun ince bant yapistirildi ama actigindada farkettim bitane burun deligim yassi gibi otekisi yuvarlak ve yuvarlak olanin derisi sanki kalin gibi yani nasil anlatcam etli duruyo oteki delikte ince derisi anlatamadim ama degisir mi bu zamanla