• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Resminiz varmi acaba memnunmusunuz nasıl yapıyor şekil olarak kalkık falanmı?
Valla bana ameliyatdan sonra alçıya almadan foto çekmiş benim hoşuma gitti yaptığı burunları gösteriyo senin burnun gibiydi diye benim burnumda kemer ve ucu düşüktü ona göre yapmış ben çok beğendim eşim felanda çok beğendi eğer istersen o fotomu arayım

Resminiz varmi acaba memnunmusunuz nasıl yapıyor şekil olarak kalkık falanmı?
IMG-20161212-WA0013.jpg
IMG-20161212-WA0013.jpg

Merhaba arkadaslar bir sorum olucakti, ben yurtdisandan gelicem türkiyeye ameliyat icin ve esimde gelicek tabi o gezmekte istiyor gelmisken uzun kalicaz. Simdi sorum su, kac günde toparlandiniz en azindan morluklariniz kac günde gitti (sislik haric) birde gezmeyi önerirmisiniz yoksa sürekli yatarakmi dinlenmek gerekir? Burnun sekline veya iyilesmesime etkisi olurmu uzun süre ayakta dolasmanin? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Benimde kemik eğriliği var beni rahatsız ediyor. Iki profilden çok farklı görünüyor soldan normal sagdan düşük görunüyor burnum.
Özele geçmeden düşün derim çok doktor araştırma kafan karışıyor sonrada vazgeçiyorsun yaptırmaktan

Bende cok begendim gecmis olsun cok guzel olmus
O ilk bastaki asiri kalkiklik kalmicak normal boyuta incek onuda belirteyim gule gule kullan

Bende cok begendim gecmis olsun cok guzel olmus
O ilk bastaki asiri kalkiklik kalmicak normal boyuta incek onuda belirteyim gule gule kullan
Inşallah kalkık burnu kendime yakıştırmam bende beğendim inşallah sonrasıda güzel olur çok saolasın hepimiz güle güle kullanalım

kizlar ya yarin atel cikarilacakti burnumun ustundeki ama.bugun dayanamadim meraktan bi kaldirip baktim karisik duygular icindeyim yorumlarmisiniz burnumu ..buarada ucretsiz devlette yaptirdim asil sebebi nefes alabiomek icin oldum.bu ameliyati ama girmeden ameliyata burnumdaki kemeri duzeltin ve azcik ucununkaldirin lutgen diyenrica ettim ve sonucc.bes kurus para vercek durumda degildim parasiz burun bukadar olurdu galiba:).lutfwn yorumlayin cok merak ediyorum ..sari gibi olan eski hali digeri yeni:)

Eklentiler

• 1482154499082.jpg
    1482154499082.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 540
Back