- 20 Ağustos 2014
- 98
- 18
- 88
- 31
Siz eshabil beyemi oldunuz görkem beyemi ?Benim şuanda alçı çıkmadı biraz kalkık duruyo zamanla iner dedi inşallah çabuk iner sizin burnunuz gerçekten çok güzel oldu drısı bizlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz eshabil beyemi oldunuz görkem beyemi ?Benim şuanda alçı çıkmadı biraz kalkık duruyo zamanla iner dedi inşallah çabuk iner sizin burnunuz gerçekten çok güzel oldu drısı bizlere
Görkem beye oldumSiz eshabil beyemi oldunuz görkem beyemi ?
Resminiz varmi acaba memnunmusunuz nasıl yapıyor şekil olarak kalkık falanmı?G
Görkem beye oldum
Valla bana ameliyatdan sonra alçıya almadan foto çekmiş benim hoşuma gitti yaptığı burunları gösteriyo senin burnun gibiydi diye benim burnumda kemer ve ucu düşüktü ona göre yapmış ben çok beğendim eşim felanda çok beğendi eğer istersen o fotomu arayımResminiz varmi acaba memnunmusunuz nasıl yapıyor şekil olarak kalkık falanmı?
Burnunuz çok güzel olmuş çok begendim alçınız kaç gün duracak siz döndünüz mü orda mısınız?
Özele geçmeden düşün derim çok doktor araştırma kafan karışıyor sonrada vazgeçiyorsun yaptırmaktanBenimde kemik eğriliği var beni rahatsız ediyor. Iki profilden çok farklı görünüyor soldan normal sagdan düşük görunüyor burnum.
Ameliyattan üç gün sonra döndüm yarın alçıyı aldırmak için gidicem inşallah senin de istediğin gibi olurBurnunuz çok güzel olmuş çok begendim alçınız kaç gün duracak siz döndünüz mü orda mısınız?
Inşallah kalkık burnu kendime yakıştırmam bende beğendim inşallah sonrasıda güzel olur çok saolasın hepimiz güle güle kullanalımBende cok begendim gecmis olsun cok guzel olmus
O ilk bastaki asiri kalkiklik kalmicak normal boyuta incek onuda belirteyim gule gule kullan
Benim dudağımla burnum arası geniş bide kalkık olursa çok kötü olur zaten doktorda dedi o iner diyeValla insanlarin istekleri farkli farkli oluyor ben simdi diyorum keske biraz kalkik isteseydim cok duz geliyo simdi
Senin burnuna diycek bişey yok çünkü gerçekten çok güzelIner tabi benimde basta fazla kalkikti ama simdide fazla dogal oldu ben kalkik sevenlerdenim