Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii ki zamanla daha guzel olacaktir,morluk filan olmamasi cok guzel,burun ici odemin ne durumda,benim 2 hafta oldu hic acilmadi burnum tamamen kapali,delirmek uzereyim ...bilmiyomki cnm cikardim valla ameliyatin ertesu gun atelim yamulmustu dojtor cikario yeniden takti ama cok acimisti cikarken valla elim hafif demekki hic acimadan cikardim bugun bandaj takildi ve syan burnum.cok sirin geliyi gozume hergun degisiyo galiba..doktor masaj yapti masajdan sora daha bi sekillendi sanki
Görkem hoca üç gün yatırıyo hastanede ilaç felan uyguluyolar valla benim için daha iyi oldu evde dinlenemezdimYok, olmadim daha Esabil Bey e olacağim insallah; ama senin burnunu begendim masallah iyiki olmussun hastanede bir gü n kalinmiyor mu siz neden o kadar uzun kaldiniz?
Önden de çekebilir misiniz?
Görkem hoca üç gün yatırıyo hastanede ilaç felan uyguluyolar valla benim için daha iyi oldu evde dinlenemezdim
Maşallah diyelim benimde zamana ihtiyacım varValla bende en cok cocuklardan yana korktum yyillarca erteledim ama zor olmadi buyuk kizim zaten ilkokulda..kucuk kizimda 2 yasinda ve o cok korkar diye gerilmistim arti gece ben kalinca bensiz nasil duracak diye cok dusundum ama babayla gayet guzel durmus benim yanimda da annem kaldi idare edildi yani simdi diyorum keske yillarca ertelemeseymisim kizimda basta korktu ama hemen alisti geldi gecti iste simdi 2 ayi devirdik:)
hadi ya daha acilmadi mi benim tamponlardan sonra tikandi 2 3 gun tamemn tikali gezdim ama burun deliklerim de kabuk olmus tamemen kapaliydi deliklerin girisi ve cimbizla yavas yavas yoldum onlari gercekten cok faydasi oldu ertesi gun baya acildigini hisssetttim suan da da cok guzel aliuorum nefes....odem sislik nerdeyse hic olmadi bende canimT
Tabii ki zamanla daha guzel olacaktir,morluk filan olmamasi cok guzel,burun ici odemin ne durumda,benim 2 hafta oldu hic acilmadi burnum tamamen kapali,delirmek uzereyim ...
dikisleri nasil aldiricaz peki haftaya dikis aldormaya gidiyorum..anlamsdim normalde kendi dusmuyormuydu bu ipler benim mavi renkte ayriyettwn bi ip var onu alicak galina kalinca baya cok koruyorumBen biraz korkak bi tipim ya,elleyemiyorum,oyle cimbizla yolmak filan bana zor :) bakalim bekliyorum ama agizdan nefes almak cok yordu beni,sana masallah diyorum...
Benimkilerde kendinden dusenlerden degildi,hem burun ici hem burun disi dikis aldirdim,ama acimadi cok,korkma,kas aldirma gibi :)dikisleri nasil aldiricaz peki haftaya dikis aldormaya gidiyorum..anlamsdim normalde kendi dusmuyormuydu bu ipler benim mavi renkte ayriyettwn bi ip var onu alicak galina kalinca baya cok koruyorum
Millet o kadar çok yorum yapıyor ki olacağın ameliyat bir an da kalp krizi geçirmiş hayata yeniden döndürülmeye çalışan insan profili oluyor. Bende 1 hafta sonra olucam o kadar çok yorum okudum ki strese girdim. Arkadaşım hiç araştırmadı direkt gitti ameliyat oldu ben ameliyatından tut 20tane doktor üstüne ameliyat nasıl yapılıyor öncesinden sonrasına kadar seyrettim okudum relax bir şekilde gitmek varken stresli bir şekilde ameliyat gününe kadar beklemek gerçekten bunaltıcı.Annnne hanım Görkem bey tampon kullanıyor mu ve ne tür? Bende ameliyat olacağım da birazda korku var 2 hafta kaldı ameliyata
Evet kullanıyor benimki silikon du galiba bence çok stres yapma zor bir süreç ama gelip geçiyo hızlı bi şekilde benim ikübci ve üçüncü gün öyle şiş ve morluk oldu ama yrdinci gğnde morluk hiç kalmadı şuanda hafif şişim kararlı ve herşeyi bilerek gir ameliyata sonradan üzülme ben herşeyi göze almıştım düzeleceğini bildiğim için çok stres olmadım sonuçta hep si geçip düzeleceğizAnnnne hanım Görkem bey tampon kullanıyor mu ve ne tür? Bende ameliyat olacağım da birazda korku var 2 hafta kaldı ameliyata
Beklemek nasıl olur iyimi olur kötümü olur derken strese sokuyo gerçekten ama hocaya güvendiysen içine sindiyse bırak endişe etmeyi akışına bırak herşey yoluna girecek ve düzelecek şuanda ben öyleyim doktorun söylediklerini uyguluyorum herşeyin düzwleceği günü bekliyorumMillet o kadar çok yorum yapıyor ki olacağın ameliyat bir an da kalp krizi geçirmiş hayata yeniden döndürülmeye çalışan insan profili oluyor. Bende 1 hafta sonra olucam o kadar çok yorum okudum ki strese girdim. Arkadaşım hiç araştırmadı direkt gitti ameliyat oldu ben ameliyatından tut 20tane doktor üstüne ameliyat nasıl yapılıyor öncesinden sonrasına kadar seyrettim okudum relax bir şekilde gitmek varken stresli bir şekilde ameliyat gününe kadar beklemek gerçekten bunaltıcı.