Prof. Doktor Selçuk İnanlı'ya ameliyat oldum. Ameliyatımın üstünden 9 ay geçti. Resimler 2. ay kontrölümden. Her görenin tepkisi çok doğal bir burna sahip olduğum. Ben de şimdi çok daha hissediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yiğit özer tiftikçioğlunu duydum facede grubu var bende takip edyorum hastaları hep memnun bende ona olmayı düşünüyorum ama devlet olmasına rağmen 4.500 tl o beni şaşırtan.Arkadaslar istanbula gitmek benim icin buyuk sorun izmirde en iyi estetik cerrahi ismi bilen varsa lutfen yazsin tesekkurler
Harika olmus masallah. Ama dr adini hic duymadim baktim sayfasi da yok sanrm. Ne kadara ve nerde yapiyor canm?beyazpapatya33 ben alıntı yapmayı falan beceremiyorumda :) doktorum İhsan Kasapgil canım. Çok memnunum ben gerçekten. İnternette kendisi hakkında pek bişey bulamamıştım. Bizim bi aile doktorumuz var kbb'ci , ihsan beyde onun arkadası. Onun tavsiyesi üzerine onun sözüne güvendiğim için oldum. İyikide olmuşum :)
Bende duydum o doktoru fiyatıda uygun diyorlar rica etsem muaneye gittiğinde ücreti öğrenince benimlede paylaşırmısınMurat Görkem Atamana ameliyat olucam sence doğru bir tercih mi ve mutlu musun herhangi bir sıkıntın var mı?? Lutfen cevap verir misin bekliyorum ...
1000tl canım 2 ocakta ameliyat olucam foto atarımBende duydum o doktoru fiyatıda uygun diyorlar rica etsem muaneye gittiğinde ücreti öğrenince benimlede paylaşırmısın
Çok sevinirim canım ya bende muayene olmaya gitmeyi düşünüyorum hiç yaptığı burunları görme şansın oldumu?1000tl canım 2 ocakta ameliyat olucam foto atarım
Benim 2 arkadaşım yaptırdı birinin annesi ve kuzenide yaptırdı çok memnunlar bende görüştüm yaptığı burunları gösterdi doğal ve yüze göre yapıyor bakalım bende atarım burdan :)Çok sevinirim canım ya bende muayene olmaya gitmeyi düşünüyorum hiç yaptığı burunları görme şansın oldumu?
Ozaman bende en yakım zamanda gidiyorum muaneye canım çok sağol bemde alırsam gün 15 ocak vs dusünuyorum senin burin yapın nasıl ne icin yaptıracaksn acabaBenim 2 arkadaşım yaptırdı birinin annesi ve kuzenide yaptırdı çok memnunlar bende görüştüm yaptığı burunları gösterdi doğal ve yüze göre yapıyor bakalım bende atarım burdan :)
Evet canım o civarlardaymış gercekten ama hızla artıyor fiyaları bu sene boyle seneye kesin daha fazla olir çnku daha agustosta birda bi arkadaş 500 tl demişti1.000 tl mi? Nasıl bu kadar uygun ya yanlış yazmadın dimi :)
Ankara çankırı devlet hastanesi canımBurası neresi ki istanbul değil anladığım kadarıyla? Devlet hastanesi bide sanırım
Ismi cok duyulmadığından olsa gerek canım emin ol ögrenildiğinde ods 4.500 lervanına katılırHadi ya çok iyiymiş valla. Baktığım kadarıyla doğal güzel burunlarda yapıyormuş. Fiyat çok iyi ama ya inanamadım yani :)
Sendemi doktor arayışındasın bizimgibi :)Hadi ya çok iyiymiş valla. Baktığım kadarıyla doğal güzel burunlarda yapıyormuş. Fiyat çok iyi ama ya inanamadım yani :)