• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Prof. Doktor Selçuk İnanlı'ya ameliyat oldum. Ameliyatımın üstünden 9 ay geçti. Resimler 2. ay kontrölümden. Her görenin tepkisi çok doğal bir burna sahip olduğum. Ben de şimdi çok daha hissediyorum.

Eklentiler

• IMG-20161214-WA0003.jpg
    IMG-20161214-WA0003.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 593
  • IMG-20161214-WA0009.jpg
    IMG-20161214-WA0009.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 571
beyazpapatya33 beyazpapatya33 ben alıntı yapmayı falan beceremiyorumda :) doktorum İhsan Kasapgil canım. Çok memnunum ben gerçekten. İnternette kendisi hakkında pek bişey bulamamıştım. Bizim bi aile doktorumuz var kbb'ci , ihsan beyde onun arkadası. Onun tavsiyesi üzerine onun sözüne güvendiğim için oldum. İyikide olmuşum :)

Arkadaslar istanbula gitmek benim icin buyuk sorun izmirde en iyi estetik cerrahi ismi bilen varsa lutfen yazsin tesekkurler
Canım yiğit özer tiftikçioğlunu duydum facede grubu var bende takip edyorum hastaları hep memnun bende ona olmayı düşünüyorum ama devlet olmasına rağmen 4.500 tl o beni şaşırtan.

beyazpapatya33 beyazpapatya33 ben alıntı yapmayı falan beceremiyorumda :) doktorum İhsan Kasapgil canım. Çok memnunum ben gerçekten. İnternette kendisi hakkında pek bişey bulamamıştım. Bizim bi aile doktorumuz var kbb'ci , ihsan beyde onun arkadası. Onun tavsiyesi üzerine onun sözüne güvendiğim için oldum. İyikide olmuşum :)
Harika olmus masallah. Ama dr adini hic duymadim baktim sayfasi da yok sanrm. Ne kadara ve nerde yapiyor canm?

Evet yok zaten hiç internette doğru düzgün. Nisa hastanesi yenibosnada. Ben toplam 4 ameliyat oldum hepsinin toplam ücretini biliyorum estetiği tek başına bilmiyorum ama galiba 4500 tl olabilir

Murat Görkem Atamana ameliyat olucam sence doğru bir tercih mi ve mutlu musun herhangi bir sıkıntın var mı?? Lutfen cevap verir misin bekliyorum ...
Bende duydum o doktoru fiyatıda uygun diyorlar rica etsem muaneye gittiğinde ücreti öğrenince benimlede paylaşırmısın

Yarin turkiteye gidiyorum burun estetik olmam icin son hafta lutfen bir doktor tafsiyesi istiyorum tecrube edenler yazsin izmir olacak bekliyorum sizin tecrubelerinizi lutfennn cok korkuyorummm

Turkiyeye gelecek arkadasimiz izmirle ilgili cok oneri var aslinda,sen o isimlerin arastirmalarini yap,instagram sayfalarina gir bak,cok meshur bir doktor vardir mesela ama ben yaptigi burunlari begenmemistim,hangisi icine sinerse ona yonel,bende oyle arastirdim inandik guvendik girdik,ama benim cok yeni kendi sonucumu gormeden onermem dogru olmaz,hastaneye bagli calisan bir doktor bulmani oneririm sadece,isin rast gitsin...

Çok sevinirim canım ya bende muayene olmaya gitmeyi düşünüyorum hiç yaptığı burunları görme şansın oldumu?
Benim 2 arkadaşım yaptırdı birinin annesi ve kuzenide yaptırdı çok memnunlar bende görüştüm yaptığı burunları gösterdi doğal ve yüze göre yapıyor bakalım bende atarım burdan :)

Benim 2 arkadaşım yaptırdı birinin annesi ve kuzenide yaptırdı çok memnunlar bende görüştüm yaptığı burunları gösterdi doğal ve yüze göre yapıyor bakalım bende atarım burdan :)
Ozaman bende en yakım zamanda gidiyorum muaneye canım çok sağol bemde alırsam gün 15 ocak vs dusünuyorum senin burin yapın nasıl ne icin yaptıracaksn acaba

Hadi ya çok iyiymiş valla. Baktığım kadarıyla doğal güzel burunlarda yapıyormuş. Fiyat çok iyi ama ya inanamadım yani :)

Back