• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Aynen canım yakında oda uçar gider ama baslangıc için bile iyi ya. Benim bir arkadasın ablası yeni estetik cerrahı yeni mezun yani yeni basladı mesleğe güvenemedim çok yeni diye ona olamadım ama çalıştığı hastaneye bağlı tabi sanırım 6.000-8.000 arası fiyatlar yeni bir cerrah için uçmuş yani.

Geçmis osun önceliklesiz Esabil Beye olacaktınız yanlış hatırlamıyorsam neden vazgeçtiniz merak ettim.Nasıl ameliyat sonrası süreç zor mu?

Geçmis osun önceliklesiz Esabil Beye olacaktınız yanlış hatırlamıyorsam neden vazgeçtiniz merak ettim.Nasıl ameliyat sonrası süreç zor mu?
Evet esabil beye olacaktım ocak ayında görkem hocaya olan tanıdığım vardı çok methetti bi görüşmek içün gittim açıkçası çok güzel geçti görüşmemiz bide yaptığı burunları gösterdi tarih veriyimmi dediğinde hemen istedim salı gttim cumaya gün verdi benimle aynı gün dört kişin burun estetiği oldu sadece ben morardım şiştim ama pişman değilim çünkü murat görkem hoca çok ilgili bi doktor

Ne güzel atlatmışsın morarma oluyor ama geçip gidiyor ,hemen gün vermesi cok iyi Ben de Esabil Beye olacağım inşallah olumsuz bir durum mu var diye merak ettim malum canımızı emanet edeceğiz doktor seçimi önemli geçmiş olsun tekrar...

Ne güzel atlatmışsın morarma oluyor ama geçip gidiyor ,hemen gün vermesi cok iyi Ben de Esabil Beye olacağım inşallah olumsuz bir durum mu var diye merak ettim malum canımızı emanet edeceğiz doktor seçimi önemli geçmiş olsun tekrar...
Keşke dememek için görüşmek istemiştim bende morarma şişlik gözümün içine kan oturması çok çok fazlaydı ağrım yoktu doktorum ameliyattan sonra burnumu attığında moralim yerine geldi yinede zorlu bi süreç benim çocuklarım ilk önce yanıma gelmedi çok üzüldüm ama şuanda morluk şişlik şükür yok Allah herkesin istediği gibi versin inşallah sende çabuk atlatırsın

Amin canım inşallah iyileştiğinde bana foto atabilir misin ?Benim de iki yaşında kızım var onu düşünüyorum yoksa ameliyattan korkmuyorum yarı yıl tatilinde olayım diyorum süreç uzayınca vazgeçecek gibi oluyor insan hakkımızda hayırlısı!!

Icin rahat olsun ben esabil beye omdugum icin iyiki diyorum tum yuz ifadem degisti gercekten zaten 4 ay oyle cok sordum sorusturdum arastirdim ki rahatca tavsiye ederim benimde 2 tane kizim var 8 ve 2 yasinda hic dert etme cabuk toparlaniliyo

Eklentiler

• photostudio_1481985173523.jpg
    photostudio_1481985173523.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 436
Amin canım inşallah iyileştiğinde bana foto atabilir misin ?Benim de iki yaşında kızım var onu düşünüyorum yoksa ameliyattan korkmuyorum yarı yıl tatilinde olayım diyorum süreç uzayınca vazgeçecek gibi oluyor insan hakkımızda hayırlısı!!
Alçım alınsın atmaya başlarım tabikide bende yarıyıl tatilinde iyi oluyum dedim ama iki ay burnu çok iyi korumak gerekmiş

Icin rahat olsun ben esabil beye omdugum icin iyiki diyorum tum yuz ifadem degisti gercekten zaten 4 ay oyle cok sordum sorusturdum arastirdim ki rahatca tavsiye ederim benimde 2 tane kizim var 8 ve 2 yasinda hic dert etme cabuk toparlaniliyo
Aysu hanım bişey sorcam ama doktor ameliyat sırasında alçılamadan fotonuzu çekmişmiydi o fotoyla şimdiki hali aynı mı diye sormak istedim

Foto cekmis ama onu ben hic gormedim yalniz sunu soyleyim iki ay bitti ve o ilk halinden eser yok hergun baska bi sekil aldi suan ucunda odem var sis ve sert ama azaldigini gun be gun hissediyorum

Keşke dememek için görüşmek istemiştim bende morarma şişlik gözümün içine kan oturması çok çok fazlaydı ağrım yoktu doktorum ameliyattan sonra burnumu attığında moralim yerine geldi yinede zorlu bi süreç benim çocuklarım ilk önce yanıma gelmedi çok üzüldüm ama şuanda morluk şişlik şükür yok Allah herkesin istediği gibi versin inşallah sende çabuk atlatırsın
Merhaba beni hatırladınız mı konuşmuştuk doktora girmeden önce aileniz vardı yanınızda arkadaşlarımın burnunu göstermiştim size :)) nasıl geçti ameliyatınız ne zaman oldunuz?

Ozaman bende en yakım zamanda gidiyorum muaneye canım çok sağol bemde alırsam gün 15 ocak vs dusünuyorum senin burin yapın nasıl ne icin yaptıracaksn acaba
Görkem hoca senin burnunda bir şey yok dedi gerçi bunu bana çok doktor söyledi kemikli burnum var önden kalkık yandan aşağı doğru görünüyor törpülenip biraz ucu kaldıŕılacak

Merhaba beni hatırladınız mı konuşmuştuk doktora girmeden önce aileniz vardı yanınızda arkadaşlarımın burnunu göstermiştim size :)) nasıl geçti ameliyatınız ne zaman oldunuz?
Hatırladım sizi yanınızda bi arkadaşınız vardı salı gün gittik cuma ameliyat tarihi verdi şuanda 9 gün oldu gayet iyi geçti dedi görkem hoca ben çok morardım şiştim ama şuanda hepsi geçti salı alçım çıkacak Allah tan bişey olmassa sizin 2 ocaktı galiba şunu söyleyim ameliyat çok korkulacak bişey değil süreç biraz sıkıyo ama değecek tüm sıkıntılara

Foto cekmis ama onu ben hic gormedim yalniz sunu soyleyim iki ay bitti ve o ilk halinden eser yok hergun baska bi sekil aldi suan ucunda odem var sis ve sert ama azaldigini gun be gun hissediyorum
Benim şuanda alçı çıkmadı biraz kalkık duruyo zamanla iner dedi inşallah çabuk iner sizin burnunuz gerçekten çok güzel oldu drısı bizlere

Görkem hoca senin burnunda bir şey yok dedi gerçi bunu bana çok doktor söyledi kemikli burnum var önden kalkık yandan aşağı doğru görünüyor törpülenip biraz ucu kaldıŕılacak
Benimde kemik eğriliği var beni rahatsız ediyor. Iki profilden çok farklı görünüyor soldan normal sagdan düşük görunüyor burnum.

Back