• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Arkadaşlar 2 ocakta burun estetiği olucam. Murat Gorkem Ataman'a .. 2 arkadaşim yaptirdi cok memnunlar fakat baska yaptiranlarda var mi memnunlar mi ogrenmek istiyorum cevaplarinizi bekliyorum.

Bu fotoraf basligindada foto bulmak ne zor hep konusma geciyor olacak kisilere fikir amacli bu baslik

Eklentiler

• photostudio_1481616599237.jpg
    photostudio_1481616599237.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 735
Esabil eker devlet hastanesinde calisiyor eger devlette olcam dersen 2 ay gun atiyor fiyati 2.300
Ama ayni doktor ozelde yapsin dersen ozel hastanede yapiyor 3.500 ila 4000 tl arasinda tutuyor

Esabil eker devlet hastanesinde calisiyor eger devlette olcam dersen 2 ay gun atiyor fiyati 2.300
Ama ayni doktor ozelde yapsin dersen ozel hastanede yapiyor 3.500 ila 4000 tl arasinda tutuyor
Ankaradan Çankırıya gitmek mantıklı mı sence birkaç arkadaşım oldu memnunlar ve burunları da güzel oldu zorlu bir sürec mi burun estetiği olmak

Doktor iyiyse deger tabi ben kendi doktorumu aylarca arastirdim ama evime tam 3 vesaitti sincan bana ankaranin obur ucuydu yinede gittim simdi iyiki diyorum iyi arastir icine sinerse gidersin ama sunuda deyim bi seferlik gitmek le bitmiyor
Tam cikacak ayri gitcen kontrole ayri gitcen bi sikayetin olsa ha deyince gidemezsin iyi karar ver derim onceligin ankara oldun baktin hic iine sinen bi doktor bulamadin oyle gidersin

Doktor iyiyse deger tabi ben kendi doktorumu aylarca arastirdim ama evime tam 3 vesaitti sincan bana ankaranin obur ucuydu yinede gittim simdi iyiki diyorum iyi arastir icine sinerse gidersin ama sunuda deyim bi seferlik gitmek le bitmiyor
Tam cikacak ayri gitcen kontrole ayri gitcen bi sikayetin olsa ha deyince gidemezsin iyi karar ver derim onceligin ankara oldun baktin hic iine sinen bi doktor bulamadin oyle gidersin
2 ocakta ameliyat oluyorum 29unda tetkikler için gidicem bana burnun şoyle olacak vs demedi sadece olcu aldi bana guven dedi sonucta yuzum yani o yuzden tereddut yasadim cevremde tum yaptiran arkadaslarim kasma kendini diyor doktorundan eminsen dusunme diyor ben sonrasini dusunuyorum bakimi vs cok mu sorunlu

Yapilan islem ve kisinin yapisina gore degisiyor sonuclar,benimde arkadasim oldu 2 gunde ayaklandi,ben 5 gun yattim,4 gun cay kasigiyla su ictim,yani sehirlerarasi dusunuyorsaniz 1 hafta yatili kalmayi planlayin,dinlenmeniz gereken zamanda yollarda ugrasmayin,ilk hafta bakim onemli,mumkunse kendi sehrinizi tercih edin,bence tabii...

Benimde bugün 20.günüm bu durumdayım. Burun ucum çok şiş ve sağ tarafımda şişlik var. Ya ben yüzüstü yatmaya alıskınım ve gece uykumda ister istemez hep üstüne yatıyorum burnumun. Her sabah uyandığında üstüne yatmıs oluyorum ve yamulmus oluyo. Masajla düzeltiyorum şuanlık düzeliyo. Nolucak böyle bilmiyorum. Benle aynı durumda olan varmı?

Eklentiler

• IMG_2835.JPG
    IMG_2835.JPG
    39,4 KB · Görüntüleme: 572
Yapilan islem ve kisinin yapisina gore degisiyor sonuclar,benimde arkadasim oldu 2 gunde ayaklandi,ben 5 gun yattim,4 gun cay kasigiyla su ictim,yani sehirlerarasi dusunuyorsaniz 1 hafta yatili kalmayi planlayin,dinlenmeniz gereken zamanda yollarda ugrasmayin,ilk hafta bakim onemli,mumkunse kendi sehrinizi tercih edin,bence tabii...
15gün kadar orda kalıcam tereddüt ettiğim burun ameliyatı için çok kolay diyorlar doğru mu?

Kolay demelerinin sebebi cok riskli bir ameliyat olmamasi,hasta adina gozunu kapa ac ameliyat bitti,bi zorlugu yok,ama sonrasi gercekten zor bir donem,hazirlikli ol derim...

Benimde bugün 20.günüm bu durumdayım. Burun ucum çok şiş ve sağ tarafımda şişlik var. Ya ben yüzüstü yatmaya alıskınım ve gece uykumda ister istemez hep üstüne yatıyorum burnumun. Her sabah uyandığında üstüne yatmıs oluyorum ve yamulmus oluyo. Masajla düzeltiyorum şuanlık düzeliyo. Nolucak böyle bilmiyorum. Benle aynı durumda olan varmı?

Bence burnun 20.gun olmasina ragmen cok guzel,gule gule kullan :) bu yatinca sekil degistirme olayindan korktum bu kadar kolaymi bu is,1 haftada sirtim agridi yuzustu yatmayi ozledim daha cok ozleyecegim galiba....

Bende o alıntıyu falan hiç anlamadım yaa beceremiyorummm :))) ya evet böyle güzelde işte üstüne yatınca cok kötü oluyo. İlk 1 ay önemliymiş masajla kendin bile şeklini hafifce değiştiriyosun cunku. Ama korkuyorum işte böyle kalıcak diyee :(

Aman aman dikkat etmek gerek o zaman,gidip doktora goster cok gecmeden,bi sorun olmussa o duzeltir,o kadar izdirap cekiyoruz cektik,ahhh uyku ahhh :)

Cok begendim. Gevmis olsun doktorunuz kim?

Back