• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Fjkfckcjdkfj tamam sakin ol
Canım bence sen sakın ol bak bakalım mesajımı kaç kişi beğenmiş kaç kişi bu davranışından rahatsız sürekli muhabbetin ortasına insanlar endişelerini vs paylaşırken kendi fotonu atiyosun gerek yok yani 2 güne bir değişmiyor burnun güzel olmuş güle güle kullan da yani sürekli onay beklemene gerek yok

Canım bence sen sakın ol bak bakalım mesajımı kaç kişi beğenmiş kaç kişi bu davranışından rahatsız sürekli muhabbetin ortasına insanlar endişelerini vs paylaşırken kendi fotonu atiyosun gerek yok yani 2 güne bir değişmiyor burnun güzel olmuş güle güle kullan da yani sürekli onay beklemene gerek yok

Ağzına sağlık canım çok güzel söyledin. Bide benim çok sevdiğim ve kulağa küpe olması gereken bi söz var " güzelliğine güvenme bi sivilce yeter, zenginliğine güvenme bi kıvılcım yeter"!!

katılıyorum

Burnu 10 yıl sonra çöken var size ne paylaşsın zararı mi var mervecim paylaş canim
Hoş olmayan bir davranış gördüm ve bunu söyledim diğerlerinin yorumu beni ilgilendirmiyor fakat demekki insanlar rahatsız oluyor. Ne zararı var diyemezsiniz. Burun 10 yıl sonra da çökebilir evet paylaşması iyi ama arkadaş son on günde 5 kez burnunu paylaşmış şu kadar süre bitti diyerek bunun mantığını ben kavrayamam. Yeni bir burun olsa evet üç beş günde bir değişir ama 9 aylık bir burun iki güne bir paylaşılmaz ve özellikle insanlar burunlari hakkında endişelerini paylaşırken o konuda konuşurken alın bakın benimki ne güzel dermiş gibi tövbe estağfurullah.

Senin kinin nefretin burnuna yansimis bence
Bu şekilde konuşmanız çok yanlis ve kirici. konuyu kapatalım bence kimse üzülmesin ben güzel bir dille adı geçen kişiye durumu izah etmiştim onun alayla karşılaması üzerine durumun dışardan nasıl göründüğüye ilgili yorumumu ilettim. Sizin savunacağının bir durum yok ortada.

Bu şekilde konuşmanız çok yanlis ve kirici. konuyu kapatalım bence kimse üzülmesin ben güzel bir dille adı geçen kişiye durumu izah etmiştim onun alayla karşılaması üzerine durumun dışardan nasıl göründüğüye ilgili yorumumu ilettim. Sizin savunacağının bir durum yok ortada.
Sen de avukatlık yapıyorsun su an farkindaysan ben başkasına yazdım.bu sayfada son sayfa numarasına tiklamadan foto paylaşımı yapmak mümkün sizin burnunuz iyi veya kötü mü diye bakıp foto atmiyor uzun zamandır foto paylaşıyor merve2196 ben rahatsız değilim kız güzel olabilir ama bunu değişti ki ben ilk halini çok begenmistim her gün de değişiyor burnu

Sen de avukatlık yapıyorsun su an farkindaysan ben başkasına yazdım.bu sayfada son sayfa numarasına tiklamadan foto paylaşımı yapmak mümkün sizin burnunuz iyi veya kötü mü diye bakıp foto atmiyor uzun zamandır foto paylaşıyor merve2196 ben rahatsız değilim kız güzel olabilir ama bunu değişti ki ben ilk halini çok begenmistim her gün de değişiyor burnu
Pardon ama sizinle senli benli konuşacak kadar samimi olduğumuzu düşünmüyorum?! Avukatlık yapmıyorum nahoş sözlerinizi onaylamak zorunda değilim.

Ben burnuna iyi veya kötü demedim yansimis dedim onun hakaretini ona yakistirdin sanirim
hanimefendi biz aptal miyiz? kin ve nefretin burnuna yansimis ne demek? kin ve nefret iyi bir sey anlamina mi geliyor?gayet acik ve net demek istediginiz...durust olun da cevirmeyin...insanlar burda ameliyat oluyor aci cekiyor, farkli psikolojilere giriyor...sizin bu sekilde yorum yapmaniz dogru mu? ya tartismanin bile bi ahlaki olmali...haksiz dahi olsa bu sekilde yaklasmaniz dogru degil...hakaret gormedim ben pek...en azindan karsidaki insani kiracak bir hakaret gormedim. "nispet yapiyor" demis...en azindan burnu icin kotu, soyle boyle dememis...aksine guzel demisler...keske ordan vurmasaydiniz da farkli bir cvp verseydiniz...

hanimefendi biz aptal miyiz? kin ve nefretin burnuna yansimis ne demek? kin ve nefret iyi bir sey anlamina mi geliyor?gayet acik ve net demek istediginiz...durust olun da cevirmeyin...insanlar burda ameliyat oluyor aci cekiyor, farkli psikolojilere giriyor...sizin bu sekilde yorum yapmaniz dogru mu? ya tartismanin bile bi ahlaki olmali...haksiz dahi olsa bu sekilde yaklasmaniz dogru degil...hakaret gormedim ben pek...en azindan karsidaki insani kiracak bir hakaret gormedim. "nispet yapiyor" demis...en azindan burnu icin kotu, soyle boyle dememis...aksine guzel demisler...keske ordan vurmasaydiniz da farkli bir cvp verseydiniz...
Mahalle ağzıyla konuşmak hakarettir ki ben o şahsa daha önce burnunuz doğal olmuş diye yorum yazmisim

Mahalle ağzıyla konuşmak hakarettir ki ben o şahsa daha önce burnunuz doğal olmuş diye yorum yazmisim
Yaptığınız sadece bir insanı zayıf yanından vurmaya çalışmaktır. O arkadaşımız defalarca burnuyla ilgili sorunlarını ve ne kadar kaygılı olduğunu ifade etmiş ve siz ilk anlaşmazlığa düştüğünüzde bir konuda "senin kinini nefretin burnuna yansımış" dediniz. Savunacak yani yok bu davranışın.

Mahalle agziyla konusmak hakaret midir??ben de mahallede senli benli fakat burda sizli bizli konusuyorum mesela...daha once dogal olmus yazmaniz su saatten sonra birsey degistrmez. bu arada dikkat ederseniz ben arkadas hakli veya haksiz demedim...ameliyat olmus biri olarak biri bana boyle dese nasil hissedecegimi dusundum ve cok uzuldum. arkadasin birtakim endiseleri vardi zaten biraz daha mi kavisli olsa diye vs... siz simdi boyle diyince ne hissedecek? ben sadece ordan vurmasaydiniz farkli bir yorum yapsaydiniz keske diyorum ama hala bu sozleriniz icin iciniz rahatsa zaten diyebilecegim birsey yok. size "peki, haklisiniz" diyip konuyu kapatiyorum...

Kişisel sorunlarınız için ayrı paylaşım formu açın arkadaşlar ya da özeli kullanın burası öncesi sonrası sayfası sorun paylaşma sayfası deil kimse sizin sorununuz var diye paylaşım yapmayacak degil ayrıca mervenin daha önce burnuyla ilgili kaygıları olmus başka forum konusuna yazmış burası foto paylaşıp gecme sayfasi

Nereye ne sayfası açacagımizi sana sormak zorunda değiliz bu 1.si kaldı ki bu sayfa öncesi ve sonrası paylaşım sayfasiysa Merve de öncesi ve sonrası fotoğrafını paylaşır geçer bu 2.si! 3.süne gelirsek mervenin 9 aylık burnuyla benim 17 günlük burnum arasında dağlar kadar fark var ki onun burnunu sergileyecek bişeyi kalmamış çok istiyosa albüm açar bu da 3.süydü. Ayrıca bana yorum yapmak zorunda değilsin ki zaten. Ben burda öncesi ve sonrası konunun adı gibi paylaşımımı yapıyorken konunun ortasına kendi kalkık burnunu paylaşmasına gerek yok iken seninde ordan söylediğin gibi mahalle ağzıyla atlamana gerek yok. Herkesin derdi başından aşkın sende işine bakmalısın MINELI !!! Haa bu arada benim kinim nefretim burnuma yansımış da senin neyin çenene yansımış acaba.

Back