• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kişisel sorunlarınız için ayrı paylaşım formu açın arkadaşlar ya da özeli kullanın burası öncesi sonrası sayfası sorun paylaşma sayfası deil kimse sizin sorununuz var diye paylaşım yapmayacak degil ayrıca mervenin daha önce burnuyla ilgili kaygıları olmus başka forum konusuna yazmış burası foto paylaşıp gecme sayfasi
burada fotoğraflara yorum yapmayacaksak neden paylaşalım? Saçmaladınız. Bence lafınızla ilgili utanç duymakla meşgul olun hala uzatacaginiza.

Kızlarrrr. Ameliyattan 1 gün öncesi ve 16. günkü fotoğrafı paylaşıyorum. Yorum yapar mısınız lütfennn !?:KK58:
çok doğal olmuş yandan, önünü bilemem tabii. ama bu hali baya güzel. kavisi boşverin, çok kötü bir şeydir neden beğenilir anlamam. doğal kavisli burun yok ki. dünyadaki en güzel kadınların burun kemikleri düz iniyor zaten:)) ayrıca yaşı da büyütüyor kavis. bir gün yaptırırsam asla düz kemiğime dokundurmam ben:)) ama tabi zevk meselesi

çok doğal olmuş yandan, önünü bilemem tabii. ama bu hali baya güzel. kavisi boşverin, çok kötü bir şeydir neden beğenilir anlamam. doğal kavisli burun yok ki. dünyadaki en güzel kadınların burun kemikleri düz iniyor zaten:)) ayrıca yaşı da büyütüyor kavis. bir gün yaptırırsam asla düz kemiğime dokundurmam ben:)) ama tabi zevk meselesi
Ben de aynı fikirdeyim kavisli burun güzel gelmiyor gözüme çok hafif belli belirsiz kavis bazı yüz tiplerine yakisabiliyor sadece. Burun ucu kalkıkligi da 90 dereceden bir tik üst olmalı yani hafif kalkık

Kesinlikle katılıyorum ben çok kavis istemedim zaten burun derim kalın olduğu için çok kavis olamayacağını doktorum söylemişti ama biraz olsun istedim o da yavaş yavaş ödemlerim indikçe 18. Günde ortaya çıkmaya başladı :KK52::21:

Ben reklam yapan bir geri zekalıyım !

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptığınız sadece bir insanı zayıf yanından vurmaya çalışmaktır. O arkadaşımız defalarca burnuyla ilgili sorunlarını ve ne kadar kaygılı olduğunu ifade etmiş ve siz ilk anlaşmazlığa düştüğünüzde bir konuda "senin kinini nefretin burnuna yansımış" dediniz. Savunacak yani yok bu davranışın.
Ben de aynı fikirdeyim kavisli burun güzel gelmiyor gözüme çok hafif belli belirsiz kavis bazı yüz tiplerine yakisabiliyor sadece. Burun ucu kalkıkligi da 90 dereceden bir tik üst olmalı yani hafif kalkık
Hoş olmayan bir davranış gördüm ve bunu söyledim diğerlerinin yorumu beni ilgilendirmiyor fakat demekki insanlar rahatsız oluyor. Ne zararı var diyemezsiniz. Burun 10 yıl sonra da çökebilir evet paylaşması iyi ama arkadaş son on günde 5 kez burnunu paylaşmış şu kadar süre bitti diyerek bunun mantığını ben kavrayamam. Yeni bir burun olsa evet üç beş günde bir değişir ama 9 aylık bir burun iki güne bir paylaşılmaz ve özellikle insanlar burunlari hakkında endişelerini paylaşırken o konuda konuşurken alın bakın benimki ne güzel dermiş gibi tövbe estağfurullah.
Oncelikle minelinin ustune cok gittiginizi.dusunuyorum foruma girmedim konusmanizdan sonra fakat sadece korumak istemis hosnut olmayabilirsiniz ve dile getirirsiniz tamam da demisim zaten ama siz konuyu cok yanlis anladiniz. Ameliyat olan herkes bilir surekli aynaya bakmak ve resim cekmek.istersin aynada ilk burnunu gorursun falan bende o sekildeydim begenilse bile kusur buluyordum ki hala oyle before afterlari da benim gibi dusunenleri teselli amacli attim icinizde ne kadar kotu niyet var vallahi ben kime neden nispet yapayim ki burnuma bayildigim falan yok surekli paylasma sebebim ozel mesajlarda cok fazla soru olmasi ve surekli takip eden olmasiydi bes tane paylamis bir haftada falan ne kadar yanlis bir daha bakarsaniz uzulen insanlara degistigini yazmisim bence siz kendi kiskancliginizi disa vurmussunuz ciddiye alinacak insan var alinmayacak insan var o yuzden caniniz sagolsun yani

kızlar prof dr yücel taşkına olan yokmu. çok iyi bir doktor paylaştıgı resimlerde yaptığı burunlar harika. yücel beye olan varsa biraz bilgi verebilirmi

Buda benim hemen ameliyat önce ve sonram. Canın doktorum çekmiş :) burnumun uç kısmı top gibiydi biraz. İki delik arasındaki kıkırdak ise sola kaymıştı o sebepten burnumda sağa doğru kaymıştı. Kemer kısmında ise bende eksik vardı . Orayı kıkırdak ile doldurdular. Bugün bandajlar açıldı bant takıldı. Şimdilik iyi görünüyor dedi doktorum. Umarım kıkırdaklar tutar. Geçen çarşamba ameliyat oldum. Bugün 8. Günüm.

Eklentiler

• wp_ss_20160413_0002.png
    wp_ss_20160413_0002.png
    120,9 KB · Görüntüleme: 887
Oncelikle minelinin ustune cok gittiginizi.dusunuyorum foruma girmedim konusmanizdan sonra fakat sadece korumak istemis hosnut olmayabilirsiniz ve dile getirirsiniz tamam da demisim zaten ama siz konuyu cok yanlis anladiniz. Ameliyat olan herkes bilir surekli aynaya bakmak ve resim cekmek.istersin aynada ilk burnunu gorursun falan bende o sekildeydim begenilse bile kusur buluyordum ki hala oyle before afterlari da benim gibi dusunenleri teselli amacli attim icinizde ne kadar kotu niyet var vallahi ben kime neden nispet yapayim ki burnuma bayildigim falan yok surekli paylasma sebebim ozel mesajlarda cok fazla soru olmasi ve surekli takip eden olmasiydi bes tane paylamis bir haftada falan ne kadar yanlis bir daha bakarsaniz uzulen insanlara degistigini yazmisim bence siz kendi kiskancliginizi disa vurmussunuz ciddiye alinacak insan var alinmayacak insan var o yuzden caniniz sagolsun yani

Mervecim ben bu basliga sadece sen yeni foto atmismisin diye giriyorum lutfen paylasmaya devam et takma kimseyi

Mervecim ben bu basliga sadece sen yeni foto atmismisin diye giriyorum lutfen paylasmaya devam et takma kimseyi
Artik kullanmiyorum resimde paylasmiyorum sana instagram hesabimi atabilirim takip etmek istersen tesekkur ederim bu arada :KK15:

Valla

Gece gece resim aradim kolaj yaptim :KK70:
İlk ay ve dorduncu ay arasi farki gosterdim. Bence bu dusme degil cunku o zamanlar burun kavisim duzmus simdi c seklinde o yuzden bence kendi sekline geldi zaten hic bi zaman cok yapili durmasini istemedim minik bi burun yeterdi :KK70: simdilik sonuctan hala memnunum hepinizi opuyorum :KK68:

merhaba, doktorunuz kimdi acaba?

Merhabalar,
Benim 6 buçuk ay oldu.
Sizce nasıl olmuş? Şişlikler burun ucunda daha hala var. Ve tam oturmadı sanırım. Burun deliklerimin daha küçük olmasını isterdim.
Sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Yardım edin lütfen.

Arkadaşlar burun ameliyatı oldum 6 ay önce hersey güzel burun ucu falan tm istediğim gibi fakat burun sırtında cıkıntı var belli oluyor biraz kavis olması gereken yerde çıkıntı var düz bile değil :( kafayı yicem okadar konu okadum hiç benm gibi olan yok muu :( bulamadım.Doktorum 1 yıl dolsun orayı törpüleyip birkaç cm indirilebilir dert etme diyor.muhayenesinde yapacakmış 15 dk lık basit bi işlem dedi.dolgu falan istemiyorum kavis bölgesi törpülensin istiyorum dedim meraketme dendi.Benim gibi durumda olan yaptıran var mı arkadaslar :KK43: bulabildiğim herkeze msj attım özelden fakat dönüş yok.
Walla gözümün feri çıktı yaa:mad:

Arkadaşlar burun ameliyatı oldum 6 ay önce hersey güzel burun ucu falan tm istediğim gibi fakat burun sırtında cıkıntı var belli oluyor biraz kavis olması gereken yerde çıkıntı var düz bile değil :KK43: kafayı yicem okadar konu okadum hiç benm gibi olan yok muu :KK43: bulamadım.Doktorum 1 yıl dolsun orayı törpüleyip birkaç cm indirilebilir dert etme diyor.muhayenesinde yapacakmış 15 dk lık basit bi işlem dedi.dolgu falan istemiyorum kavis bölgesi törpülensin istiyorum dedim meraketme dendi.Benim gibi durumda olan yaptıran var mı arkadaslar :KK43: bulabildiğim herkeze msj attım özelden fakat dönüş yok.
Walla gözümün feri çıktı yaa:mad:

Canım merhaba. Derin kalın mı bilmiyorum ama benim de 37 gün oldu bende de kavis yok kemik çıkıntısı gibi bişey var bana da 12. Ay olsun beğenmezsen söyle ortak nokta da bişeyler yaparız dedi. Benim derim kalın olduğu için çok bariz küçülme olmadı ama şekil aldı fazlasıyla da ödem var zaten dedi. Bence merak etme eğer duzelticem diyosa vardır bi bildiği yapar diye düşünüyorum. kaderimiz aynı Allah yardımcımız olsun.

Back