Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sormadim ama ameliyattan sonra, burnmumun nasil gozukecegini ancak 3 ay sonra anlayabilecegimi soylemisti. Acikcasi, benim 2 hafta ile 2/ay arasinda cok az degisiklik oldu. O yuzden cok buyuk miktarda kuculme beklemiyorum bundan sonra. [/QUOTE
ameliyat olan tanıdıklarımdan gördüğüm kadarıyla 3-4 ay falan değil en az bir yıl sonra burnun tam oturduğunu şeklini aldığını düşünüyorum ve arada çok büyük farklar oluyor. senin de öyle olcaktır eminim.
Kemik çıkıntısının üstüne 1 saat arayla 2-3 dk cildini tahriş etmeden bastır dedi öyle yapıyorum biraz kavis oluyo 10 dk sonra tekrar kemik çıkıyo. İlk bant çıktıktan sonraki haliyle şimdi ki hali arası biraz ödem inme ve burun yanlarında inme var ama senin kadar kavis yok. Bu arada maşallah nazar değmesin burnun çok güzel olmuş dilini ıssır :)))
slm...benimde 1ay 10 gun oldu sabahları sol tarafım şişiyor akşam iniyor şişlik bırde bıraz yamuk duruyor acaba sızınde öyle oldumu düzelmez dıye korokuyorum lutfen cvp yazın
Merhaba canım. Ben ameliyat olalı 15 gün oldu ama bu süre zarfina kadar yaşadığımı sana söyleyebilirim. Alçı varken yamuk duruyordu alçı çıktı bant varkende yamuktu şimdi de senin söylediğin gibi sabahları şişmiş şekilde kemer varmış gibi yamuk uyanıyorum Akşam üstü inmiş oluyo. Doktoruma sordum ödemler gece kendini belli edermiş sabaha kadar vücutta hareket olmadığı için şişer Akşam üstüne doğru iner dedi. Bende de tek noktada ödem var tahminim seninde öyle oluyor. Korkulacak Bişey olacağını düşünmüyorum. Doktorun masaj verdiyse ödemli olan bölgeye hafif masaj yapabilirsin o zaman biraz dağılıyor. İnşallah biran önce geçer..
yaaa cok tşk ederım yardımcı oldugun ıcın umarım hepsi gecer ve onca eziyete deger bu arada gecmiş olsun sızedeMerhaba canım. Ben ameliyat olalı 15 gün oldu ama bu süre zarfina kadar yaşadığımı sana söyleyebilirim. Alçı varken yamuk duruyordu alçı çıktı bant varkende yamuktu şimdi de senin söylediğin gibi sabahları şişmiş şekilde kemer varmış gibi yamuk uyanıyorum Akşam üstü inmiş oluyo. Doktoruma sordum ödemler gece kendini belli edermiş sabaha kadar vücutta hareket olmadığı için şişer Akşam üstüne doğru iner dedi. Bende de tek noktada ödem var tahminim seninde öyle oluyor. Korkulacak Bişey olacağını düşünmüyorum. Doktorun masaj verdiyse ödemli olan bölgeye hafif masaj yapabilirsin o zaman biraz dağılıyor. İnşallah biran önce geçer..
gayet doğal görünüyor burnunuz beğendim. çok geçmiş olsun.meraba sonunda bende oldum ameliyatımı öncesi ve 15 ve 25.gün olarak fotolarım bunlar nasıl olmuş
meraba sonunda bende oldum ameliyatımı öncesi ve 15 ve 25.gün olarak fotolarım bunlar nasıl olmuş
bantli haliyle..cok hos gorunuyor.doktorunuz kimdi?2. Gün burun ucu estetigi
Bantsiz olan onceki hali zatenbantli haliyle..cok hos gorunuyor.doktorunuz kimdi?
orasini anladim. bant yaniltici olabiliyor, bant ciktiktan sonra tekrar bakmak lazim fakat bantli haliyle de hos gorunuyor demeye calistim ve doktorunuzun ismini sordumBantsiz olan onceki hali zaten
Ertan günal evet tabi şişlikler vs net görünmüyor bant varken teşekkür ederim umarım güzel olurorasini anladim. bant yaniltici olabiliyor, bant ciktiktan sonra tekrar bakmak lazim fakat bantli haliyle de hos gorunuyor demeye calistim ve doktorunuzun ismini sordum
boyle de hos duruyor ins bant ciktiktan sonra da cok guzel olur. sadece burun ucuna mi mudahale etti? burnunuz kuculmus gibi valla bravo...Ertan günal evet tabi şişlikler vs net görünmüyor bant varken
Evet sadece burun ucu revizyonu daha önce kendisi yapmıştı burnumu zaten şimdi azıcık kaldırmasını istedim yeni burnum diye konu açtım orda öndende fotom var çok kalkık durmaz umarım bu kez deboyle de hos duruyor ins bant ciktiktan sonra da cok guzel olur. sadece burun ucuna mi mudahale etti? burnunuz kuculmus gibi valla bravo...