• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Senin alçi ve sargilarin cok erken cikmis,bunlar şişmeyi onluyolar normalde,seninki erken ciktigi icin cok sismis olabilir

Kavis olmayacak gibi duruyo demi. Törpülediği kıkırdakları bana ameliyat sonrası verdi baya kemik kırmış ama kavis şimdiden azcık olması gerekirken tam tersi kıkırdak eklenmiş gibi anlamadım ben bu işi offf yaaa

Canim erken uzuluyorsun dahaa uzulmen icin cok cok erken bu resmi senin icin paylasiyorum gordugun gibi biri ameliyattan on gun sonra biri dokuz ay sonra baktigimda suan 10gunluk halime burnumu birak yuzum kople sis ve ifadem farkli kendin diyorsun bak burnunu kiriyorlar uc gunde toparlanmasini bekleme uzulecek bisey varsa bunu en azinda bir uc ay gectikten sonra yapmalisin cook gecmis olsun:)

Eklentiler

• IMG_20150709_020426.jpg
    IMG_20150709_020426.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 1.111
  • IMG-20160323-WA0073.jpeg
    IMG-20160323-WA0073.jpeg
    40 KB · Görüntüleme: 1.105
Teşekkür ederim.
Ya acaba eski burun ucumuza dokunduğumuz gibi bir hal alıcak mı çok merak ediyorum yani burnumuzu silemiyoruz ya hani rahatça silebilecek miyiz?Umarım o hale en sonunda ulaşır çünkü ben çok istiyorum rahat günleri görmeyi :)
Emin ol sileceksin hatta sikacaksin hatta tutup sallayacaksin ahahahaha ayni kendi burnun olacak 1 ,5 sene sonra bu kadar rahat oluyor insan

Canim erken uzuluyorsun dahaa uzulmen icin cok cok erken bu resmi senin icin paylasiyorum gordugun gibi biri ameliyattan on gun sonra biri dokuz ay sonra baktigimda suan 10gunluk halime burnumu birak yuzum kople sis ve ifadem farkli kendin diyorsun bak burnunu kiriyorlar uc gunde toparlanmasini bekleme uzulecek bisey varsa bunu en azinda bir uc ay gectikten sonra yapmalisin cook gecmis olsun:)
Bahtin da güzel olsun inş çok beğeniyorum seni cnm :)

ben alçım çıktığında tam bir şok geçirmiştim şişlerden dolayı çok çirkindi ama şimdi 1.5 aylık olmasına rağmen çok memnunum. erken zamanda kavis yok, kanatlar çok geniş diye üzülmemek gerekiyormuş. bunu bizzat deneyimledim :)

ben alçım çıktığında tam bir şok geçirmiştim şişlerden dolayı çok çirkindi ama şimdi 1.5 aylık olmasına rağmen çok memnunum. erken zamanda kavis yok, kanatlar çok geniş diye üzülmemek gerekiyormuş. bunu bizzat deneyimledim :)

Özelden foto gönderme imkanın var mı canım. Sinirimden 2 gündür ağlıyorum :(

Kocaelide Tonguç hocaya ameliyat olan varmı kızlar? çok kararsızım olanların deneyimlerine ihtiyacım var. Yardımcı olan olursa çok sevinirim.

Çünkü benim 9. günüm hala kaş arası şiş, tepede kemer var ve kavis yok :KK43:(
16. günüm dediğine asıl ben şaşırdım :KK43: bende mi bi ilginçlik var acaba anlamadım :110:
benim çok şişim morarmam olmadı şansıma. ama en çok şiş burnumun içinde vardı etten dolayı. bünyeye göre değişiyor sanırım umarım en kısa sürede seninki de iner. ilk banttan çıktığı halini de koymuştum.doktor bantları aynı gün bile çıkarabilirsin demişti ben 3 gün beklettim sanırım ama hala ödemli tabi.

benim çok şişim morarmam olmadı şansıma. ama en çok şiş burnumun içinde vardı etten dolayı. bünyeye göre değişiyor sanırım umarım en kısa sürede seninki de iner. ilk banttan çıktığı halini de koymuştum.doktor bantları aynı gün bile çıkarabilirsin demişti ben 3 gün beklettim sanırım ama hala ödemli tabi.

Bende de 4 gün alçı 2 günde bant durdu. Fazla şişmedi morarma da olmadı sol taraf tıkalı olduğu için içinde et şişti şimdi de yavaş yavaş iniyo ama kemer çıkıntısı inmiyo :(
Senin 10 günlük fotoğrafın var mı acaba?

Bende de 4 gün alçı 2 günde bant durdu. Fazla şişmedi morarma da olmadı sol taraf tıkalı olduğu için içinde et şişti şimdi de yavaş yavaş iniyo ama kemer çıkıntısı inmiyo :KK43:
Senin 10 günlük fotoğrafın var mı acaba?
çok fotoğraf çekmemişim merak edenlere birkaç foto atmıştım 11 ya da 12. gün emin değilim ama burnumda hala ameliyattaki kalem izleri vardı onları atabilirim. doktorun masaj verdi mi? malesef kemer görüntüsü hakkında bir bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem ama 9 günün çok erkek olduğunu biliyorum moral bozmak için. benim de burnum sağa eğikti o günler mesala. çok değişiyor. fotoğraf koyarsan deneyimli arkadaşlar bir şeyler söyleyebilir.

çok fotoğraf çekmemişim merak edenlere birkaç foto atmıştım 11 ya da 12. gün emin değilim ama burnumda hala ameliyattaki kalem izleri vardı onları atabilirim. doktorun masaj verdi mi? malesef kemer görüntüsü hakkında bir bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem ama 9 günün çok erkek olduğunu biliyorum moral bozmak için. benim de burnum sağa eğikti o günler mesala. çok değişiyor. fotoğraf koyarsan deneyimli arkadaşlar bir şeyler söyleyebilir.

Kemik çıkıntısının üstüne 1 saat arayla 2-3 dk cildini tahriş etmeden bastır dedi öyle yapıyorum biraz kavis oluyo 10 dk sonra tekrar kemik çıkıyo. İlk bant çıktıktan sonraki haliyle şimdi ki hali arası biraz ödem inme ve burun yanlarında inme var ama senin kadar kavis yok. Bu arada maşallah nazar değmesin burnun çok güzel olmuş dilini ıssır :))):KK33:

Kemik çıkıntısının üstüne 1 saat arayla 2-3 dk cildini tahriş etmeden bastır dedi öyle yapıyorum biraz kavis oluyo 10 dk sonra tekrar kemik çıkıyo. İlk bant çıktıktan sonraki haliyle şimdi ki hali arası biraz ödem inme ve burun yanlarında inme var ama senin kadar kavis yok. Bu arada maşallah nazar değmesin burnun çok güzel olmuş dilini ıssır :))):KK33:
foto¦şraf 2.JPG bu da 11. ya da 12. gün. teşekkür ediyorum canım ama fotoğralar yanıltıcı olabilir benim aslında çok kavisim yok ama burnumun ucunda kıkırdak var top ve kalkık olduğundan öyle gösteriyor. bir de ben ameliyat öncesi ve sonraki 7-8 günde doktorun verdiği bitkisel ödem ilacını kullandım. hala da ne sapı bulursam kaynatıp içiyorum :) 20 günü devir eminim fikirlerin değişecek :)

Benim 2 ay oldu ameliyat olali ama hala burnum onden cok buyuk. Sanki hic ameliyat olmamis gibi. Yandan az bir kavis cikti ama cok az.

Back