• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

2016-03-17-22-25-42-111.jpg
2016-03-17-22-25-42-111.jpg

Kızlar 5.aydayım nasıl sizce :*

Cnm ben daha olmadim hiçbir insanın burun deliği eşit deil demissin de ondan attım fotomu bende minik bi kemer var onu aldircam burun deliklerimin eşitliği bozulursa baya bi ağlarım yalnız inş senin de duzelir

teşekkür ederim ne zaman olacan kime ?

kızlar biri 1 haftalık diğeri 50 günlük arada ne kadar fark var. Gerçekten zamanla delikler eşitlenir ki zamanla daha da eşitlenecek zaten hiçbir insanın burun delikleri eşit değil doktorlardan da böyle bir kusurszluk beklemek saçma olur.

Üzgünüm ama doktorunuz burun deliklerinizi eşit yapamamış zira normalde bile insanın burun delikleri çok asimetrik olmaz hele birde ameliyatla asimetrik olması doktorun hatasıdır..
Bence siz doktorunuzla bir görüşürün derim..
Dokuz ayi geride biraktim :KK15:
Çok kavisli burunları sevmesemde güzel olmuş:)
Buda benim bir aylik burnum

Çok güzel olmuş burnunuz iyice oturunca dahada güzelleşicek.

Bende ikinciye ameliyat oldum bugün 3. günüm merala bekliyorum sonuçları :)

Kizlar sizinle bir sey paylasmak istiyorum. Oncelikle ben dokuz ayimi geride biraktim yeni ameliyat olanlara sunu soylemek istiyorum ki burun sekli degisiyor sis burunlar kesinlikle iki uc ayda inmiyor en azindan ben suan indigini hissedebiliyorum bazen bazi bolgelerimde sislik daha yogun olabiliyordu ve resimlerin simetrisinden anliyordum zamanla azaliyorlar ve burun biraz daha kuculuyor benim kavisim yoktu mesela duz bi burundu ama ben biraz kavis olsun istedim zamanla oda ortaya cikti demek istedigim 2 3 ayliklar daha caninizi sikmak icin erken umarim sizinde sislikleriniz biran once ineer :anneadayı:

Eklentiler

• CYMERA_20160318_221608.jpg
    CYMERA_20160318_221608.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 1.139
Üzgünüm ama doktorunuz burun deliklerinizi eşit yapamamış zira normalde bile insanın burun delikleri çok asimetrik olmaz hele birde ameliyatla asimetrik olması doktorun hatasıdır..
Bence siz doktorunuzla bir görüşürün derim..

daha yeni yapılan bir burundan bahsediyoruz yapılmadan önce daha farklıydı. Ayrıca burnumu beğeniyorum :)

arkadaşlar rica etsem foto koyarken öncesini de koyarmısınız ya da burnunuzu neden estetik yaptırdığınızı
doltor ismini ücretini ve ne kadar süre önce estetik olduğunuzu

Kizlar sizinle bir sey paylasmak istiyorum. Oncelikle ben dokuz ayimi geride biraktim yeni ameliyat olanlara sunu soylemek istiyorum ki burun sekli degisiyor sis burunlar kesinlikle iki uc ayda inmiyor en azindan ben suan indigini hissedebiliyorum bazen bazi bolgelerimde sislik daha yogun olabiliyordu ve resimlerin simetrisinden anliyordum zamanla azaliyorlar ve burun biraz daha kuculuyor benim kavisim yoktu mesela duz bi burundu ama ben biraz kavis olsun istedim zamanla oda ortaya cikti demek istedigim 2 3 ayliklar daha caninizi sikmak icin erken umarim sizinde sislikleriniz biran once ineer :anneadayı:
bnimde 2 aylık olmaz üzere şişlikler yüzünden banada tuhaf geliyor inşallah seninkisi gibi iner zamanla. bu arada cok güzel olmuş canım

Back