Cnm ben daha olmadim hiçbir insanın burun deliği eşit deil demissin de ondan attım fotomu bende minik bi kemer var onu aldircam burun deliklerimin eşitliği bozulursa baya bi ağlarım yalnız inş senin de duzelirkapalı mı yapıldı açık mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ben daha olmadim hiçbir insanın burun deliği eşit deil demissin de ondan attım fotomu bende minik bi kemer var onu aldircam burun deliklerimin eşitliği bozulursa baya bi ağlarım yalnız inş senin de duzelirkapalı mı yapıldı açık mı ?
Bayildimmmm cnm ozeline bakar misin rica etsem mesajinaEki Görüntüle 1797782 Eki Görüntüle 1797781 arkadaşlar merhaba ben bugün üye oldum.burun estetiği olalı tam 4 ay 1 gün oldu.Eskişehir Yunus Emre hastanesin de Mustafa Melih Demirbüken hocaya ameliyat oldum.kendisi kbb uzmanı ve hiç ücret ödemedim.Cidde nefes problemim vardı hem estetik hem nefes problemim çözüldü ilk ay ve dün ki resmim
mrb. fotograf cok net değil yorum yapmak saglıksızolur aslında ama güzel görünüyorKızlar 5.aydayım nasıl sizce :*
Cnm ben daha olmadim hiçbir insanın burun deliği eşit deil demissin de ondan attım fotomu bende minik bi kemer var onu aldircam burun deliklerimin eşitliği bozulursa baya bi ağlarım yalnız inş senin de duzelir
kızlar biri 1 haftalık diğeri 50 günlük arada ne kadar fark var. Gerçekten zamanla delikler eşitlenir ki zamanla daha da eşitlenecek zaten hiçbir insanın burun delikleri eşit değil doktorlardan da böyle bir kusurszluk beklemek saçma olur.
Çok kavisli burunları sevmesemde güzel olmuş:)Dokuz ayi geride biraktim
Buda benim bir aylik burnum
Üzgünüm ama doktorunuz burun deliklerinizi eşit yapamamış zira normalde bile insanın burun delikleri çok asimetrik olmaz hele birde ameliyatla asimetrik olması doktorun hatasıdır..
Bence siz doktorunuzla bir görüşürün derim..
daha yeni yapılan bir burundan bahsediyoruz yapılmadan önce daha farklıydı. Ayrıca burnumu beğeniyorum :)
Ankara'da Selçuk Işık'a ameliyat oldum.
Eylülde 4500e yaptırmıştım ama şu an fiyatı arttı diye biliyorum canım. Kapalı teknik yapıyor Selçuk bey. Benim burun kemiğim yamuktu, et de vardı hepsini halletti.çok güzel olmuş canım bayıldımm. ne kadara yaptırdın peki
bnimde 2 aylık olmaz üzere şişlikler yüzünden banada tuhaf geliyor inşallah seninkisi gibi iner zamanla. bu arada cok güzel olmuş canımKizlar sizinle bir sey paylasmak istiyorum. Oncelikle ben dokuz ayimi geride biraktim yeni ameliyat olanlara sunu soylemek istiyorum ki burun sekli degisiyor sis burunlar kesinlikle iki uc ayda inmiyor en azindan ben suan indigini hissedebiliyorum bazen bazi bolgelerimde sislik daha yogun olabiliyordu ve resimlerin simetrisinden anliyordum zamanla azaliyorlar ve burun biraz daha kuculuyor benim kavisim yoktu mesela duz bi burundu ama ben biraz kavis olsun istedim zamanla oda ortaya cikti demek istedigim 2 3 ayliklar daha caninizi sikmak icin erken umarim sizinde sislikleriniz biran once ineer